Znaci to je posljednji iOS za 3GS![]()
Meni počeo da šteka CallerID Fix na iPhone 3GS 5.0.1.
Inače presporo mi foun radi na 5.0.1.
Globetrotting
Znaci to je posljednji iOS za 3GS![]()
Postoji li varijanta da ga vratim na prethodni?
Globetrotting
odradi poovo Restore, jer 5.0.1 radi skroz ok na 3Gs ... mora da si nesto zeznuo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Koliko je zamjena ekrana na 3g?
Malo mi je napukao pri vrhu, a nije sa 20 cm pao...
Tu es mon héro!
Pa valjda je staklo... ono, prosulo se pri vrhu jedno cm, dubine par mm...
Tu es mon héro!
vidji kod Rhamses-a , mada ja mislim da nije jeftina zamjena
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze li iphone 3g da izdrzi 24hr, ali da 2-3 puta na dan provjerim fb preko interneta i nekih 2 sata muzike par poziva i sms, ono uobicajno koriscenje? Imao sam prije 2g i nije mogao izdrzati, kako sam ga mrzio pih, navece sam ga punio, popodne sam morao opet.
I 8gb i 16gb to je isto sto se tice baterije, ne utice ako je 16gb da traje vise ?
Ovo je dobro.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Imam problem sa iPhone 3G...Dakle, uradio sam erase all settings and content na telefonu, i poslije toga telefon nije mogao da se uključi, tj. nije mogao da se podigne sistem, zaglavljivao se na apple logo-u. Pokušao sam da uradim DFU restore, međutim na telefonu se pojavi normalno slika USB kabla kao da se povezuje sa kompjuterom ali ni iTunes ni komp ga ne prepoznaju. Da li moram da ga odnesem u servis ili se to može jednostavnije riješiti?
Tempus Fugit
skini Recboot,idi Exit Recovery Mode.ako ne moze,skini iReb,prebaci na DFU mode i probaj restore sa Itunes-a
Last edited by alleyezonme69; 14-02-12 at 19:51.
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
ja cuh da svaka deseta radi radi na 5.0.1 ili ti svaki deseti iphone sa njom
Ajde dajte neki dobar JB za 4S OS 5.1
valja li ovo cemu ? http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-ipad-2-untethered-on-ios-5.0.1-using-absinthe/
Think Different Stay Innovative
pogresno si cuo.
nego ovo je bruka sa ovim notifikacijama, kakav glupi telefon jel moguce ovo ... nisam odavno imao lock iphone ... uhhhhhhhhhhh
ako jos neko ima problema sa notifikacijama ... sad cu kopirati jedan tutorijalll ....
Primetio sam da mnogo ljudi ima problema sa novim rešenjem za push i facetime. Push mi je do sada radio sa Push Doctorom, ali nakon što sam juče uradio Restore morao sam da nađem novo rešenje (nema više certifikata za PD).
Nakon mnogo eksperimentisanja i traženja rešenja, uspeo sam da namestim preko SAM-a i push (za sad) lepo radi.
Treba dodati da za ovo nisam koristio Deactivate u novom redsn0w, tj. nisam uopšte koristio redsn0w - SAMPrefs je sve sam uradio. Ukoliko vam Revert Lockdownd to Stock ne bude uspeo, pokušajte preko redsn0w, ali u protivnom nema potrebe da ga koristite.
Ukoliko imate originalnu karticu sa kojom možete da aktivirate, ceo ovaj proces nema svrhe raditi. Ovo je samo za one koji nemaju karticu sa kojom je iPhone kupljen i stoga ne mogu da aktiviraju preko iTunes!
Takođe mnogo ljudi pribegava ovom rešenju da bi produžili trajanje baterije. Imajte na umu da neaktiviran telefon nije obavezno razlog što baterije kratko traju - duže trajanje baterije, kao što na sajtu piše, nije glavna svrha ovoga.
1. Otvorite Cydia
2. Dodajte repo http://repo.bingner.com/
3. Instalirajte SAM i SAMPrefs
4. Settings -> SAM, prvo proverite da li gore piše SAMState: Loaded OK, ne nastavljajte ako piše nešto drugo
5. Pritisnite Revert Lockdownd to Stock, zatim na De-Activate iPhone i izađite iz svega
6. Povežite telefon sa računarom, otvorite iTunes i sačekajte da prepozna telefon
Ukoliko iTunes kaže "invalid SIM", isključite kabl i uradite sledeće:
1. Otvorite ponovo Settings -> SAM i promenite Method iz Auto Detect u By Bundle Name
2. Odaberite Bundle koji odgovara mreži preko koje je iPhone kupljen - dakle, ne treba biti kartica koju trenutno koristite, već originalna kartica koju SAM treba da oponaša (na primer, ako je telefon kupljen preko TMobile u Bugarskoj, odaberite TMobile_bg)
2b. Ukoliko ne znate sa koje mreže potiče vaš telefon, otvorite Settings -> General -> About i pogledajte Model - uz malo sreće, Google će vam pomoći da na osnovu njega saznate mrežu i zemlju porekla (3G korisnici mogu da probajuovde, ne znam da li važi i za ostale modele)
3. Pritisnite na SIM ID i odaberite jedan sa spiska, ukoliko ih ima više, moraćete da probate jedan po jedan dok ne nađete odgovarajući
4. Ponovo povežite telefon sa računarom, otvorite iTunes i sačekajte da prepozna telefon
Nakon aktivacije, otvorite ponovo Settings -> SAM i ako na vrhu piše "ActivationState: WildcardActivated", to znači da je aktivacija uspešna i Push bi trebalo da sada radi.
Instrukcije iznad su manje-više uzete sa zvaničnog sajta.
Problem je što nakon svega ovoga, iako sam došao do WildcardActivated, push i dalje nije radio.
Nakon mnogo dodatnog jebavanja, uspeo sam da nađem rešenje. Nisam siguran da li su neki od koraka suvišni, ali ovo je rešenje koje je kod mene uspelo. Ovo će takođe izbrisati sve sačuvane šifre iz telefona kao što su sačuvane Wi-Fi šifre, šifra za mail itd.
Dakle, nakon što uradite gore navedeno, ako push i dalje ne radi, pokušajte sledeće:
1. Isključite Notifications u Settings i obrišite sve aplikacije koje su tu izlistane (tj. sve one koje koriste push)
2. Povežite se na iPhone preko SSH ili iFunBox-a i obrišite sve iz /Library/Keychains i /private/var/root/Library/Lockdown (prvo napravite backup za svaki slučaj)
3. Otvorite ponovo Settings -> SAM i pritisnite nekoliko puta na Regenerate SIM
4. Uradite hard reset
5. Ponovo povežite telefon sa računarom, otvorite iTunes i ostavite ga da stoji desetak minuta
6. Uradite hard reset
7. Ubacite aplikaciju koja podražava push, pokrenite je, izađite iz nje (da bi se Notifications u Settings-u ponovo pojavio) i uključite Notifications
Da biste proverili da li vam push notifikacije rade, možete upotrebiti besplatan program iPusher.
Isprobano na iPhone 3G, iOS 4.1
Sta se najcesce koristi kao navigacija na iPhone 4s i kako radi u praksi ???
Ja sam svojevremeno imao Garmin navigaciju na NokiaE71 i radi fino ako ukljucis Assisted GPS, inace smece....
kontakti su mi sync sa google acountom, e sad, volio bi da ih prebacim ili na icloud ili u outlook, al je problem sto nece ili ne umijem, da kopiram ove kontakte sa google na icloud ili u outlook, ako ima ko step by step objasnjene neka me spasava![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
@Knut, iGo Europe radi perfektno, jedino sto je nema za dz. @Didi, odes na google contacts pa u "more" imas export pa ga export u Outlook CSV. Taj fajl snimis i otvoris ga iz outlooka.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
reinstalirah kompjuter prije neki dan i sad mi iTunes nije sinhronizovan sa telefonom, sto da cinim da vrnem stanje ka sto je prije bilo a da mi se nista ne izbrise sa telefona?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Eh eh eh...
to je vječiti strah da ti ne syncuje sa nečim przanim i uništi ti fajlove..
U iTunes odradis authorize computer, pa onda check available downloads... i/ili transfer purchases sa iPhonea. Obavezno back, pa sync.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks