a sto je on neki makedonac ili rumun sto trabunja ovako, otvori glave zigara trta vrta
a sto je on neki makedonac ili rumun sto trabunja ovako, otvori glave zigara trta vrta
Lik zesce smara, mislim ok je to sve, al brate pricaj normalno..a ne 100 ljudi prica kao pantela sa fb, bezveze brate![]()
Hahhahaha kakvu pometnju je Pantela unio u redove kladionicara
Ako predjete preko ove bolesne price tipa Pantela,momak zna da izbaci dobar tiket![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
pa vidim ja da daje dobre fikseve lik, al sta trabunja mi nije jasno![]()
Љубац за све фенове Пантелирице! Праштајте браћо!
Kako imam osjecaj da ce Barsa veceras da razbije Leverkuzen...Svi nesto igraju X,1X..Meni je to cista dvojka,ali mozda X-2,a ne 2-2...
A Lion mi je sumnjiv bas,mozda,na misice nekako...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Pantelice daj neke fixeve bre![]()
uhhhhhh.. :*** pantelice![]()
bas je zanimljiv, ne zezajte...
ja samo zbog njega ulazim na ovaj topik.
salim se, naravno. otvara glavu, al dobro... izgelda da je pronasao sebe u tome i sto da se radi sad.
inace, pravim se ja pametaj danas kao. smrznut ce se grci u moskvu, dobit ce rubin... opalim singl i tako ostadoh bez predvidjenih sredstava za kladjenje ovo kolo. mada, mozda je i bolje tako. na miru cu da odgledam ovu CL veceras i sjutra.
da ne bude da odoh totalno u off, evo predlog:
birmingham 1
Evo jedna kopirana analiza. Dakle nije moja. Ali je odlicna.
Lion - Apoel
Dosadašnji istorijski uspeh kluba sa božanstvenog ostrva je iznenađujući čak i za njih same. Trener je postavio cilj za ulazak u četvrtfinale svim sredstvima jer su došli do trenutka kada nema šta da se čeka i da se pazi. Prešišali su Šahtjor i Porto i sada idu na Lion. Našao sam ovu malu granicu za over kartona jer 5 kartona je ovde sasvim izgledno, APOEL je sam bio blizu te granice više puta dok u kombinaciji sa protivnikom ne bi trebalo biti problema da se ovo pređe. Sudi Talijan - Paolo Tagliavento, čovek koji je u italijanskom šampionatu u zadnje tri utakmice bio prilično oštar dodelivši i dva crvena lagano i po čak 6 žutih bez problema dok je na poslednjoj dao čak 9 žutih kartona.
APOEL ima odličnu istoriju za ovu granicu u evropskim takmičenjima gde je do sada i u poslednjih 4 imao lakih 5 kartona. Mislim da vredi probati over...
Picks: Over 4.5 cards at odds 1.95 at bet365
stake: 3/10
LŠ i Ligu Evrope samo gledam,teško na moje tikete pored ovoliko engleza
tri utakmice za danas pa kombinujte
northampton-vimbldon tim1 2+ 2.55
toronto-new york (-1) H2 1.9 poklon dana
crewe-burton tim1 2+ 2.45
OLIMP
probo bi danas na igrace nesto:
messi 0 (2,10)
fabregas 1+ (2,60)
gomis 1+ (2,00)
Last edited by Shadow'91; 14-02-12 at 17:26.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
tiket pokušaj
portsmaut tim1 2+
northampton GG
crewe GG
arbroath tim2 2+
olimp 14.4
@offtopic Gledam i nevjerujem, tek skontao da se tema zove "Kladionioca"![]()
Notts County-Exeter 1 (1.75)
TNS-Airbus 2+pp (1.80)
Carlisle-Tranmer 1(1.80)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
------------------------------------------
[3/3]
0060 14-02 02:00:00 New Orleans-Utah
hendikep(5.5) H2 1,85
0460 14-02 04:30:00 Golden State-Phoenix
hendikep(-1.5) H1 1,85
0033 14-02 01:00:00 Charlotte-Philadelphia
Poena[178.5] > 1,85
------------------------------------------
:mad:
Noćas, dubl, bez ikakvog filozofiranja, Barsa i Lion, pa šta bude.
midlzbro X, zadnji 150 doma je odigrao remi sa notingamom, mozda moze i ovaj dvestoti put![]()
Who let the dogs out
eh.. ulazim u klad i vidim braga crveni i mjesto da odigram pdg2 meni to malo stavljam 3+....
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 85 users browsing this thread. (0 members and 85 guests)
Bookmarks