Nego, Justified? Anyone?
Moram priznati da mi je prosla sezona bila bolja [poredeci samo prvih nekoliko epizoda, ova josh ima vremena da bude na tom nivou]. Mada, druga sezona Justified je bolja od vecine sezona bilo koje serije ikad...
Nego, Justified? Anyone?
Moram priznati da mi je prosla sezona bila bolja [poredeci samo prvih nekoliko epizoda, ova josh ima vremena da bude na tom nivou]. Mada, druga sezona Justified je bolja od vecine sezona bilo koje serije ikad...
Fire in the hole!
Ja sam poceo da je gledam (svega par epizoda), i svidja mi se bas... Mnogo dobro to izgleda.
DICIOTTO
homeland(pogledah sve)
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Meni je dobra za sad, a ima prostora da bude jos bolja. Imam osjecaj da ce bit kao sa prvom sezonom - prvih nekoliko epizoda "zrtvuju" da postave temelje, i onda od polovine sezone krece karanje matere
(parafraziram)
You see this bullet? Next one won't be so slow.![]()
I am the one who locks.
Raylan je majstor. Pristaju Olyphantu onakve uloge.
Nego, da nije neko gladao LOST? Valja li cemu? Trololololololololol.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Lost - kad se srusi avion itd,gledao sam ja mislim do 4 sezone, poslije toga nisam pratio, interesantno je. Mada je ne bi preporucio toliko.
Two and a half men preporuka opet, ali ne sa ovim Ashtonom nekako je skroz bzvz, sve dok je Charlie tu bio presmijesno.
Spartacus : Vengeance![]()
Originally Posted by my name is ...
Eastbound & Down se vraća u nedjelju.
Last edited by [kinetic]; 17-02-12 at 00:50.
Fokin Kenny Powers.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Boss is BOSS.....Kakav performans Kelsey Grammer-a majko moja....Glumac ipo!!!!
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Jel gleda neko Psych? Vrlo zabavno, bolje od ogromne vecine komedija trenutno.
Fire in the hole!
Person of interest i Castle su mi dosadne. I two and a half men. Izvinjavam se
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ja sam gledao 10 epizoda psych-a i sve mi je bilo nekako isto, ako tvrdis da ima razloga za gledanje daj da nastavim....
Sad se kanim da zavrsim ove 5 epizoda raspalog chuck-a![]()
Istina je, epizode su manje vise iste. Ali, kao i kod Housea [barem u prve 3 sezone], to je sporedno i ono sto je bitno je - serija je veoma duhovita. Uz to, jedna od veoma rjetkih serija u kojoj se moze vidjeti skepticizam prema tim budalastinama tipa vidovnjaci, koje obicno cak i u dobrim serijama predstave kao nesto sto je, eto, mozda i moguce, a oni koji ne vjeruju su budale i 'kako mozes kroz zivot ako ne vjerujes u nekakvu magiju'. Psych je prilicno dobro prikazao kako ti vidovnjaci funkcionisu. Iako je, naravno, pitanje koliko je realno da neko bude onako dobar u primjecivanju raznih sitnica. No, to je sporedno.
Kazem, istina je da su epizode slicne i ako ti to smeta, mozda bolje da preskocis. Nekima moze smetati i cinjenica da je ponekad malo goofy i over the top, ali meni je samo veoma sarmantno.
Nece se u seriji desiti nikakvo iznenadjenje ili tako nesto, formula je takva kakva je, ali kome ne to smeta [kao meni] prilicno se dobro zabavi.
Fire in the hole!
Kad vec pomenu House-a, moram reci da mi se ove zadnje 2-3 epizode bas svidjese. Posebno predzadnja... Mozda ipak zavrse na high-note.
DICIOTTO
dr.sheldon cooper:
"Hawaii is a former leper colony on top of an active volcano, where the disappointing ending to Lost was filmed."
1993-2020
ja odgledah sinoć blood ties, nije loša, šta znamok su glumci.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks