hvala,jos neka???
Ima u masline, kod vrtica.
Iskljucenje mozga samo osta.
hvala,jos neka???
Valja li program: 1 dan. grudi
2. ruke (triceps, biceps, podlaktica)
3. noge i trbusne
4. ledja
5. ramena i trbusne
6. grudi ili ruke ili noge
7. odmor
treba da kombinujes manju i vecu grupu mišića u jednom treningu, veća grupa su ti LEDJA, GRUDI,NOGE a manja BICEPS,TRICEPS,RAMENA,TRBUŠNJACI.
Ja radim 1dan Leđa+Biceps, 2dan Grudi + Triceps 3 dan Noge + Ramena, pa opet ovo isto, a jedino neđelju odmaram.
Znam to, al evo poceh juce sa drugom koji je bas fanatik sto se tice teretane i ishrane... Pocesmo ovaj rezim dje bukvalno zgazis jedan misic i on posle toga ima vise vremena da se oporavi. Sto znam probacu ovako pa javljam, doduse ti i ovako znas kakav sam tigar![]()
I mene interesuje dal je mnogo 6 puta nedeljno da se trenira? Dal je dovoljno 3,4 puta tj. 1-nom nedeljno direktno 1 vecu grupu misica?
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
mnogo je 6 puta nedjeljno u sustini nema potrebe za tim....................a za ovo drugo no comment
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
znate li nekog ko radi nabavljanje fitness opreme?
GDje uzimate dex,gdje su ove prodavnice zdrave hrane u pg?
gdje uzimate whey protein?! i po kojoj cijeni?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
orgulo cijepas li se tom hemiJom ?
Lambda
vidis li pitanje djaole?ne odgovaraj na pitanje pitanjem...qq
Lambda
imas kod Vica :P samo sto moras cekat dok naruci, pa dok mu stigne.... uglavnom nekih 10tak dana
ja uzimam Pro Star Whey 2,4kg za 65€
sto se preporucuje za snagu samo nebih htio da pucam na masu
ja pijem prije treninga Power force (kofein+taurin) + 5gr Creatin Monohidrat(biotech) , posle treninga mjerica Whey(biotech) + 5gr Creatin Monohidrat(biotech) + 5grmaltodextrin + 5grdextroza ... ishrana manje vise ok, trudim se da svakodnevno unosim sto vise proteina i kvalitetnih UH takodje uz jelo popijem Omega 3 ...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
nesto nedje gresis sinko , mora bit mnogo bolji rezultat, a ja nisam zadovoljan, nedje fuserises
moje greske su nesredjena ishrana i malo spavam ...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Ja se ne bavim body building-om već sređivanjem kilaže. Sparco zna :P
Glasnuh se zobg ovih 6 dana treninga. Premnogo je to i bez efekta.
Išao sam 5 puta nedjeljno u teretanu nego sam batalio od kad pade ovaj snijeg prije 10 dana. Taman bih noćas mogao poć. I ovih mojih 5 je mnogo ali ja niti radim velike težine niti imma za cilj nabijanje mase. Prvo jer mase imam dovoljno, drugo u 3 dana odradim sve mišiće, a druga dva dana par vježbi sa biciklom i nordijskim skijanjem je bolja kombinacija. Ali 6 dana, ni da ćeš na Mr Olimpia
Sparco ideš li ti više? Da li ti doktor
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a okle, dje ce on u teretanu, nije to za njega ;ppp
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks