gospodin se vratio.
Nema mladjanog Korvina u ovaj dio? pfff taman se ponadah da ce glumit oboje zajedno kao u prva dva...
gospodin se vratio.
Čovjek mi je uvjek bio neviđeno gadan, i nema njegovog fimla koji mi se sviđa
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zanimljivo.
Meni je dovoljno da mu sliku vidim i pucam od smijeha (poluAutomatika)
Originally Posted by my name is ...
\\OFL•GIC
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
vala tito ja cu prva da ga gledam, obozajem krv.
Nadajmo se da je bolji od prvog
I ko dođe na ideju da snimi film o džeku i zrnu pasulja ???
Last edited by Rakun; 09-02-12 at 11:52.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kuku ovaj novi Spiderman je 2x gori od proslog. Gdje nadjose ovog tipa i ona mu cura na nista ne lici :upset:
Last edited by Rakun; 13-02-12 at 20:17.
Ma ne, vidio sam trailer i procackao malo o filmu. Pocev od glumacke ekiper preko same price do preruzne djevojke njegove.
HAha htjeli su mracniji a napravili su teenage film, uzas.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
taj je davno kamnuo![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
HahahhaaHAHAHAHAHhhhhahah :lolblue:
![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
e vala stvarno ću svašta pročitat ovdje...da je Emma Stone preružna, aj ukusi su subjektivni, ali mislim da objektivno ne može bit ružnija od kobile zvane Kirsten Dunst...isto što se tiče Peter Parkera, mislim da je Andrew Garfield x puta bolji izbor od plačipi*ke zvane Toby Maguire...pa ljudi, onaj momak ima facu stvorenu za maltretiranje, ne pričajte gluposti..
što se tiče samog reboota, jbg Raimi se popi*karao sa studiom oko planova za 4. dio, pa je zbog toga i napustio cijeli projekat...da studio ne bi izubio prava i da bi naravno nastavio da koristi franšizu koja je donijela dosta novaca, unajmio je Marc Webba (500 Days Of Summer) da režira novog Spiderman-a, simple as that...
po meni je glumačka ekipa odlična, zaključno sa gospodinom Rhys Ifansom kao negativcem...ovo što sam do sad vidio po trejlerima, intervjuima i najavama dosta obećava...dosta ozbiljnija vizija Spiderman-a sa odličnom glumačkom postavom. Veliki plus što su dali prednost kaskaderima i live akciji umjesto CGI animaciji, kao što je uglavnom rađeno u prethodnoj trilogiji kad su u pitanju Spiderman i njegove akrobacije..
Last edited by Screaming Lord; 14-02-12 at 11:00.
Vala Kirsten Dunst jeste kobila , al ova je nista bolja. Toby se ipak najbollje uklapao u njegovu ulogu, a nije on kriv sto je takva placljivu ulogu dobio.
Ovaj neka je samo ziv i zdrav, izgleda kao neki teenage retard, sto i treba da bude, al to ne mijenja cinjenicu da su promasili sa kompletnom pricom, samim tim i sa glavnim likom.
To da ce ozbiljan biti vidjecemo kad izadje, zasad je samo glupost neka
Covjece, nije Screaming Lord pricao o tome kako je uloga Toby-a lose uradjena, vec o tome da su uopste izbrali Toby-a za ulogu Spidermana.
Spiderman trilogija je raspad, u rangu je Transformersa. Da su producenti imali imalo mozga, ne bi zabavaljali Americku publiku vec bi napravili ono sto je Nolan napravio sa Betmenom.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Hmm a jesi ti razumio sta sam ja napisao, da je po MENI, Toby najbolji za ulogu Spiderman-a, a da je ispao tako placljiv zbog mnogo stvari koje nemaju veze s njegovom debilnom facom. Ne zavisi samo od njegove face i glume kako cemo mi da ga dozivimo.
Da da , svi bi mi zeljeli da je Spiderman kao Batman, jos kad bi to tako lako bilo, nije to recept za kolac pa samo da ga prepises
Spiderman je bio osudjen na propast onog momenta kada je Toby izabran za glavnu ulogu.
Dalje, niko ne zeli da Spiderman bute kao Betmen, vec se samo trazi doza ozbiljnosti u produkciji holivuda, nazalost, te ozbiljnosti kod filmova koji su na pocetku etiketirani kao blockbusteri gotovo i nema.
Nolanovi Betmeni su dobri filmovi koji se odgledaju i zaborave, bar sto se tice mog ukusa.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ne može se poredit Spiderman i Batman što se tiče ozbiljnosti samim tim što ni sam strip Spiderman ne pretenduje da bude nešto preozbiljan...pored svih negativaca i ozbiljnih tema koje se kroz njega provlače, treba imati u vidu da je to s druge strane jedna priča o tinejdžeru i o tome kako se on nosi sa svojim novootkrivenim sposobnostima i životnim izazovima...plus da ne pominjem forice koje izvaljuje Spiderman i humor kojim obiluje strip...upravo ta tinejdž pozadina, njegova odnos prema Gwen i razvijanje te tinejdž tematike je jedan od razloga što su i angažovali Marc Webb-a s obzirom na njegov 500 Days of Summer...zato mislim da će ozbiljnije da odradi posao...
zna se fino da je Spiderman ljetnji film za kokice i zabavu, dok su Nolanovi Betmeni po meni nešto mnogo ozbiljnije, univerzalni film u kojem su obrađene neke mnogo ozbiljne teme koji bi preporučio svakome da pogleda, bez obzira jel ljubitelj stripa ili ne...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks