trba mi jos jedan gol u prvo pol real i levante...
kakav kreten od drogbe. jel moguce da zambija ima ovoliko srece, majmuni iz prasuma africkih
Who let the dogs out
trba mi jos jedan gol u prvo pol real i levante...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
rekoh da vise necu igrat ove afrikance i ne znam sto mi bi da ih stavim na tiket
Who let the dogs out
ova nedjelja je totalno od *****
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
crveni za levante i penal za realajmopooooooooooooooooooo
Ronaldoooooooo tooo sine
obala slonavace razocaral ***** im crnu ***************
danasnji dan ocajan real doso al zato tuluz.... no comment...
francuzi me nagrdise i nikad vise nijedan nece na moj tiket!
Da ne prođe ovaj dubl, bruka za mene:
------------------------------------------
[2/2]
0799 12-02 19:45:00 Villarreal-Granada CF
Dupla Opklada GG&3+ 2,15
0800 12-02 21:30:00 Real Madrid-Levante
Dupla Opklada GG&3+ 2,37
------------------------------------------
kakav go ronalda sad![]()
prvo benzema fulava tikvom loptu pa stativa ... ulazi i 7+ lagano kako su krenuli
Начи неам речи. Тулуз изневеровао,Видара клима главом, кумара иде са алатком из породице пољопривредних ,поткатегорие лопата, да нађе Жигатара, кои је посрецтвом поруке категорие СМС рекао кумари "Љомберу, поздравио те Аубамеианг у 71. минуту", Видара и ја Патос а Станкела уклизавање, локациа врата.
ovoga treba shvatit,no izgleda vishe sivih celija ima no neki novopridoshli,jbg,zalosno.
...
sevilja bi trebala da dodje danas (2,45)... 4 utakmice u nizu bez pobjede u gostima... 3 boda bi ih gurnala na 10 mjesto, a kako je razlika u bodovima medju ekipama koje drze mjesta od 10 do 4 sve 1do 3 boda, mogli bi da se nadaju da ce nesto ucinit ove sezone
edit: roma 3+ (1,90)
Last edited by Shadow'91; 13-02-12 at 01:46.
Ja reko samo da okachim ovaj mucheni tiket danashnji
M.City ~ 2
Valensija ~ 1 & 3+
Viljareal ~ 1
Porto ~ 1 & tm1 2+
Siena ~ H1
Barselona ~ 2 rukomet
PSZ ~ 2 kakva bagra, u naftu se podavili svi odreda, sa 2e za 70e...
Hokej:
17:30 D-Kiekko Jyväskylä - Hokki Kajaani 1X 1.60
19:00 Bofors IK - Mora IK W2 .........2.40
19:00 Almtuna IS - Boras HC 2 ................4.00 (manji ulog)
srecno!
Russia!
sta mislite da se odigra
Napoli-Chievo- 2
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
nesto da se proba u singlu:
aris 3+ (2,10) i 4+ (4,10)
---------------------------
sevilla, roma II> kvota oko 4-5
edit: micem talijane, pocese u 3 a trebali u 8i45...
Last edited by Shadow'91; 13-02-12 at 23:25.
There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)
Bookmarks