TAKUMI
Jedan od najlješih e39 što sam vidio!![]()
ovi novi m6 ima zadnji kraj da povratis
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
But if you never try, you'll never know..
Selovani, svi.
TAKUMI
kako se ljudi ovako poseru u ova kola vide li oni to?
juan,slobodan si![]()
ovo je bilo 2008. a pogledaj slike nove NSX...
She is only here to annoy herself!
kako su ovi spusteni bemwejci dobri za snijeg, samo ako im se lanci stave :-)
vozio sam se u MB Vito kad je bio onaj snijeg za vikend imao je lance na zadnje tockove kao po sinama ide
cvx mislim da ce ovo gore da ide kao i8. bice jos 2 modela. bmw ozbiljno radi na tome da ih izbaci i komercijalizuje .nesto hibridno,te fore...
f6
jes, najljepse je kad ne diras nista na auto nego ti se lagano moze desit da na parking ne mozes nac svoje e mu neces tablice zapamtit.
lijepo je to ko to voli
Ili stanes na semafor sa sivim bmw 525 tds a pored tebe isti takav, ista boja motor felme oprema sve sve, samo razlicita dva broja registracije. I onda popricate kako vas dobro sluzi i dan danas, kako imate sva tri kljuca i komplet alat u gepek.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally Posted by my name is ...
Možda bolje da ga ne poznam nego da na parking polomim branik kad krenem da se popnem uz ivičnjak. A auto može biti specifičn po boji, felmama, unutrašnošću, custom tablicama ali spuštat ga stvarno nema potrebe jer po meni ružno je, nema svrhu, bačanje par itd.
![]()
a kod nas mozes nac lika koji ima ukusa? kidanje spirali,crn tocak,xenon,angel,sto veci izduv ...
izuzev nas koji pratimo net i ucimo se,koji bi za sve to baceno para kupili 1 aftermarket coockie
nego to je duga tema kako god
pratis net i ucis? od koga ucis? ucis se na tudje ukuse?![]()
ni njih niko nije naucio, samo imaju para i kupe kvalitetnu dobru stvar, a odje nije takva situacija da svako drugi moze pljusnut 2-3000e za tockove, pa 700-800e za spirale, pa 1000e za farbanje, 1000i kusur za body itd itd..
naravno da se ucim na tudje ukuse,od svakog po malo,od svakog auta po nesto,i sastavis tebi savrsen auto...nebi trgovao neki lip,branik 300-400 sto ga ne vidjeo kako lezi u razne kombinacije...
Znaci i dalje nisi u stanju da sastavis jedan auto nego moras da krades od ljudi po internetu?
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks