Vidi, uvijek je rekao da su Yaris, Jazz i Mazda 2 najbolji minici...if you want a super mini, you'll buy Yaris, 2 and Jazz.
U ovoj klasi mislim da ne.
A kugu, prevelika i prebrza za pochetnika, (po njemu makar). Htio je neshto tvrdo, sa dosta metala oko vozacha, a sporo da ne zaaveta mala, zato je i izabrao 1.2, mada su ga kritikovali, komentarishuci chlanak, jer vele da je na taj nachin doveo u opasnost, ako ipak odluchi da proba da pretiche sa 1.2 "puzom", te da je to onda veca shteta no korist.
http://www.topgear.com/uk/jeremy-cla...sta-2012-01-06
Na stranu sve ovo, probao sam ljetos yarisa (dizela), i to je ok, chak shto se tiche nekih detalja, wow, respect, ali overall, Fiesta all the way.
Last edited by NexusVI; 10-02-12 at 23:09.
><
Vidi, uvijek je rekao da su Yaris, Jazz i Mazda 2 najbolji minici...if you want a super mini, you'll buy Yaris, 2 and Jazz.
TAKUMI
Probao Yarisa, probao M2, probao Clia, Jazz nisam, mada je on skuplji prilichno, -A fiestu imao, kao shto znash. (i josh neke kantice, ali nebitno za prichu)
Kad sam je uzeo u salonu u BG-u, bio sam zgrozen, bila mi je odvratna ugh, buchan motor, gadna plastika, ali s vremenom -otkrovenje! Nevjerovatan auto, (za svoje okvire ofc), za razliku od (ogromne vecine) ostalih minica, koji odaju utisak kantice na tochkovima, fiesta djeluje mnoogo zrelije, djeluje kao mini tenk, u najljepshem smislu te rijechi. To je upravo ono o chemu govore u review-u na top gear sajtu, imash utisak da vozish auto mnogo vece klase, a ne troshnu poluplastichnu kanticu bez ichega ljudskog u njoj. Onda "fizzing sensation", ono shto James osjeca u scrotumu kad vozi neka auta, rofl, e i to ima fordova kantica. O handlingu ne bih, to je vec epic.
p.s. (nikad je prezalit necu).![]()
><
Gle, ja sam vozio dosta tih Minica, imao jednog 5,5 godina...vozio Pola, Ibizu, 2, Yarisa, Jazz-a, Yarisa Sedan, Clijaca...
Fabia i Polo su mi najbolja iz te klase ako gledamo overall.
Ali Yaris i Jazz, i Mazda naravno imaju sticker Japanese Cars i to je enough.
Kad bih izabrao auto iz te klase, i kad bi mi primary shit bio handling, izabrao bih Fiestu. I ako Mazda 2 ima istu platformu, jednostavno nema takav feedback.
E sad, Fabia ima najbolju unutrasnjost, najbolju izolaciju, skoro pa najudobnija, "bigger car" feel, oprema i izgleda pristojno.
Kako mozes da zivis sa onom Fordovom dosadnom plastkom, sa prebucnim i anemicnim motorom, sa toliko malo prostora...zbog handlinga?
Kad je gradski auto u pitanju, zar je handling najbitnija stvar?
Eto, to je moje misljenje, cak ne znam zasto sam se mijesao uopste, what I know about cars eniuej...
TAKUMI
Ne biram fiestu samo zbog handlinga, zaboga, to joj jeste prime osobina, ali taman posla da je sve, (mada za moj ukus i to samo bi bilo dovoljno, jer kao shto rekoshe na dosta mjesta, -.ebesh auto koje ti nena lice. )
nego za nashe uslove, gdje treba "tenk" mode u 99%, i tu je idealna, onda ne morash da se maltretirash pazeci je i mazeci je jer je vrlo tough. Shto se prostora tiche, chini mi se da si tu promashio prilichno, jer je jedna od najvecih u klasi.
Motor kao i svi motori te vrste/klase, ne vidim razliku u odnosu na ostale.. A ako ocesh mini zmaja eto ST.. i onda mozesh da se uchlanish u "Institute of advanced motorists", i da vozish onako kako oni preporuchuju!![]()
![]()
><
Aj nadji mi jedan test gdje je ta Fiesta dobila konkurenciju...
TAKUMI
Bespredmetna rasprava...
Nego, najozbiljnije sad, dje ima lanci najjeftinije da se uzmu?! Any1?!
><
Danas prolazim ispod podvoznjaka put starog, tuskim putem, i odozgo neka djeca mi zavrnu veci komad snijega na krov, sav se pokrivio, a autu ispred mene, mercedes ML, slomili sofersajbnu. Pa me zanima, mogu li od koga to naplatit, je li ko imao slican slucaj?
Iskljucenje mozga samo osta.
Jedino da ih krivicno gonis
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
A jurio sam za njima po' ure, utekose kod onih zgrada preko puta autobuske, tako da nista od toga.
Sta vozis?
Cisto informativno, interesuje me na koje su se auto okurazili
Njak Njak Njak
Kia pro ceed, a ovaj sto je ispred mene bio mercedes ML, boli njih k*urac za auto, samo da skrse nekoga, j*eba im pas mater.
ne lazi ti si ga gadja sa 8 sprata!
they share a look in sileNce and everything is understood...
Ne s*eri da ovaj podvoznjak ima 8 spratova?
moze bit, a i ne mora
they share a look in sileNce and everything is understood...
nema ni u okov ni u kips.
Rekose mi da ima odmah prije forda, kad se ide u masline... da su oko 19e, ne pitajte me dje je to jer ne znam, samo mi je receno
Njak Njak Njak
Ne vidim zasto ne bi bilo pametno...
TAKUMI
pa vidim sipao je cist aditiv pa reko koliko je jak taj aditiv da ne zezne kakve gumice u diznama pumpi?
Dizne nemaju gumice...
TAKUMI
a pumpa ima...zanima me mogu li sta sjebati sa ovim,jel pametno pomjesati sa evro dizelom ovaj aditiv pola pola?
Pumpa ima semeringe, kojima aditiv ne moze nista.
Last edited by Fabia_Elegance!; 12-02-12 at 12:45.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks