OK to je 3..![]()
OK to je 3..![]()
She is only here to annoy herself!
Navodno pull down notifikacije...
Ako ti ne dođe original CD u kola staviš neki drugi i završiće ti posao, isto kao i hacked XP
Ako nema oficijalni android 2.3, staviš neki CM 2.3, koji pored toga što nema punu funkcionalnost (obično ne radi hotspot, fm, nekad i video snimanje) pun je bagova, mora da se otključa bootloader i rootuje (gubitak garancije), pa tu je i brikovanje, nema OTA, itd... Poređenje i nije neko...
WinMo barem radi na tome da smanji hardversku opterećenost i poveća brzinu, kao što sam postavio rečenicu iz onog testa, Lumia 710 u većini slučajeva radi brže nego dual core androidi...
Prvi put da čujem da je WinMo prespor, to ni Eldar nije rekao...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Čekamo ga da postavi 'recenziju' sa srbodroida, oni su sa eldarom pata-pata
Android uvijek moze imati neki bug ali zato mozes vazda da ga sredis kako tebi odgovara
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Svaki smartphone manje više sve to može izuzev lokskrina... Može tu dosta da se sredi nema sumnje ali nije vrijedno koliko je problematičan...
Evo ga Fall
Htio sam da kazem da npr. Sa ovim romom moze sve sto.je keneth pominjao.nedje prije, da se smanji ili poveca widget, da se rotira desktop , i svasta nesto ...
E sad volio bih da kazes koji su sve to problemi na android ja se nesto ne srijecem ...
A posebno mislim da neki prosjecan user, posebno ne moze primijetiti neke probleme (neko ko koristi telefon za pozive,sms,fb,youtube i malo net)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ako je dhd u pitanju onda dvije baterije...
ajde, ajde, kupices i ti android brzija dana
A slao sam ti screenshotove, vidi se koliko ga ja ne drndam. Cak i ono vece, screen on 2 i po sata. Ili evo sad, 1h 50 min screen on + 20 min voice, i baterija i dalje vise od pola. Ma, smorilo me to dokazivanje, sad ce odma neko da skoci kako ili lazem, ili on na svom shnj telefonu ima daleko bolje rezultate. Bitno je da SVI korisnici androida na ovom forumu lazu kad kazu da im baterija traje 2, 3 ili vise dana, pa moramo da dokazujemo nesto Fabiji :roll:
(nečitko)
Meni ovaj moze 2,3 dana da drzi kad umjereno pricam na njega ili saljem poruke. Ako igrate neke hd igrice i tako to to ce vam oduvat bateriju odma...tacnije, ako koristite tel samo za to, ako vazda koristite kameru, gledate klipove i slike vazda...brze ce se istrosit
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 09-02-12 at 02:20.
koji telefon Olivere?
Ima li moderatora da prođe ovuda? Što je ovo??!??!
Pored 3 teme o Symbianu i Nokiama i ovdje se moraju čitat budalaštine svakojake??!?!?!
Nego koristi li kod od vas foursquare aplikaciju?
https://market.android.com/details?i...editors_choice
Interesantna aplikacija. Ukratko ulogujete se i chekirate na kojoj ste lokaciji trenutno. Tako prijatelji mogu da znaju gdje ste približno i kad ste se logovali. Takođe može da se iscrta na Google maps gdje ste trenutno..
Last edited by hercules; 09-02-12 at 08:07.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
oliveru ne vjerujem da je display preko 1:30 bio upaljen...kao sto rece fabia idle skroz...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kad se udje u idle pokaze ti vrijeme koliko je idle jer na androidu ne pokazuje kako treba sta stvarno zauzima bateriju...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kako vratiti launcher defaults kad zovem nekog da mi opet ponudi dal ga zvati normalno ili preko whatsapp ili vibera ili slicno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks