Podrska tome sto je Bobby reko. Apsolutno beskorisni postovi, svi ti mi vjerujemo, stavi npr jednom dnevno presjek balance-a i eto znamo koliko imas.
Kad si sit ne bukaj, a kad si gladan ne kukaj! :courage:
Podrska tome sto je Bobby reko. Apsolutno beskorisni postovi, svi ti mi vjerujemo, stavi npr jednom dnevno presjek balance-a i eto znamo koliko imas.
Bijo si poziw koi se neodbija
potpuno se slazem sa m.bobby-ijem, mislim da je poenta da se stavljaju utakmice prije pocetka, a ne kao da si nepogrijesiv.
Da ima da se kladi na to da si folirant i da je kvota na to 1.01 mislim da bi pola foruma igralo sa po 100e singl.
Nego ima li ko kakvi predlog za danas?![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
@konta22 Zvezdu cu vezat' s necim, H2, (+9)
Na Mladost - Jug i Partizan - Vasas bi trebalo panut vise od 17.5 golova, ukupna kvota oko 3.4
Last edited by Bijela_City; 08-02-12 at 14:38.
bilbao - real 1 2,3
olimpiakos- budva 1 1,8
filadelfija-san antonio 1 1,6
od mene za danas:
Gana 1-1
Hoffenheim 1-1
kvota 10 u Sporting
i jos jedan sa jacim ulogom
hofenhajm gg3+
efes 1
uniks 2
ima li u kosarci saradnje "3 za 3"http://www.betexplorer.com/basketbal...atchid=6826458
Last edited by vladimirpg; 08-02-12 at 14:27.
Anadolu Efes Istanbul (TUR) - Olympiacos Pirej (GRE) Ukupan rezultat Više od 149,5 @1.87
Cedevita Zagreb - Crvena zvezda Beograd Ukupan rezultat Više od 159,5 @1.87
ulog 10e
Evo i mene, juče cio dan nisam imao interneta. :P
Milan - Juventus...
Milan je bez Ibrahimovića, koji je suspendovan na 3 utakmice, tako čitah.
Ja ću odigrati X2, pa šta bude. 2 je @3.4
juve 3+ (2,00) ili gg3+ (2,26)
mada ovu utakmicu je najbolje pratit uzivo pa onda igrat..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Važi, ako je vjerovati ovim člancima što sam čitao.
Jer je pisalo da propušta meč Milan - Juventus.
EDIT!!! : ''Ibrahimović će propustiti utakmice sa Udinezeom, Ćezenom i glavnim rivalom za titulu prvaka, Juventusom, za kojim kao drugoplasirani zaostaje dva boda. ''![]()
Last edited by 11/11/11; 08-02-12 at 15:55.
Nacional Asuncion-Cruz Azul 2(3,10), ili bolje X2(1,80)
Cruz Azul je večeras u NAJJAČEM SASTAVU! Koliko vidim tu su: i kapiten Torrado, i prvi golman Corona, i najbolji strijelci Villa i Edixon.
Zbog velikog rizika smanjen je broj mjesta na stadionu, po naređenju vlasti i policije.
Nacional je večeras bez NAJSKUPLJEG IGRAČA I NAJBOLJEG NAPADAČA BOGADA!
Kvalitet je sigurno na strani Cruz Azul-a, a kvota na DVOJKU JE PREVELIKA! SUMNJIVO!!!
igram pa sto bIde!
SREĆNO
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Singl DANA(po meni)
Nova Iguacu RJ-Resende 1(2,20)
U Brasil Carioca prvenstvo je tek počelo. Za sada Nova Iguacu se sigurnom igrom nametnula kao iznenađenje, zasluženo je na 1-om mjestu ispred Flamenga i Botafoga. U goste im dolazi prosječni Resende, koji je dva puta u gostima izgubio(gol razlika 1-6). Prošle godine igrali su 1 meč, i to u Resende-u, gde je Nova Iguacu dobila 2:1!
Srecno bitange
---------------------------------------------------------------------------------------
Evo jedan solidan info koji sam našao!
Den Haag-AZ Alkmaar 2 1.85
Den Haag je 3 meča bez pobjede, isto kao i AZ. AZ-u se vraća najbolji igrač Elm.
Den Haag u problemima. Verhoek i još 3 bitna igrača su napustili klub. Neće im igrati:
Leuwin, Kum, ključni vezni igrač Van Duinen. Drugi najbolji strijelac Vicento verovatno neće igrati zbog svađe sa trenerom. Zadnju utakmicu AZ ih je dobio 3:0!
-----------------------------------------------------------------------
Singl Dana 2: Kosarka,Evroliga
20:30h Armani - Uniks - 2 2,10
Russia!
Ibrahimovic moze da igra veceras ,to sto si procitao vazi za prvenstvenu utakmicu a ne za nocas ,i igrace veceras 99 posto u prve
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Vidio sam.
Ali ću svakako staviti x2, na osjećaj.
p.s. Može li se šta pogoditi ovaj Vaterpolo, Euroliga?!
Evo ima u ponudi na sajt meridiana.
tiket za veceras
seltik T2 2+
obala slonovace T2 2+
hofenhajm GG
sbbet 6.84
dubl
armani milano <141,5
midlsbro GG
sbbet 3.45
Navijacki singlic: Valencia over 1.5 - 6.00
in-play Ivory Coast ah-0.5 1.97
nba
Washington - New York 1-1, @2.50
Who let the dogs out
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks