Pronasao sam neki sajt gde se mogu naruciti povoljno Ray Ban naocare http://www.raybanprices.com/ Zna li neko nesto o njemu, kakva su vam iskustva, narucio bih ali se bojim da se ne zeznem. :apathy:
Inace pronasao sam naocare na Amazonu ali ne isporucuju za Crnu Goru :icon_frown:
Zna li neko neki sajt slican amazonu (``siroke potrosnje``) ali da se ne placa postarina i da se moze VISa karticom platiit, nesto poput ASOS_a?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Pitanje:
Kako ide plaćanje preko Western Union-a. Prodavac mi je dao samo ime i prezime (Western union account: First name: min cong,Last name: wang) ??
Koliko bi me odrli naši za OEM DVD/GPS za kola koji košta ~280 € ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Odeš u banku sa tim podacima što ti je dao prodavac. Znaće oni u banku šta i kako. Na kraju kad uplatiš daće ti podatke da pošalješ prodavcu da podigne novac.
Na 280€ će ti uzet oko 26€ provizije.
Love, peace and respect.
Dosta se po netu žale na nestizanje stvari kad kinezima plate sa WU.
Neka ti smanji fakturu brate, da ne placas carinu bzvz
Ja se ne bih ni upustao u trgovinu preko WU sa kinezima, paypal i siguran si, ovako mogu da te zajebu kad oce
Nemoj se pouzdati u alibabu, ja sam za malo kupio jednu stvar od 200$ ali sam kasnije bas za toga prodavca nasao da je prevarant. Moras se raspitati po netu, postoje sajtovi koji se bave provjerom firmi koje su na alibabi.
Ako nemas paypal, koristi entropay, ja ga licno koristim, zavrsava posao uz proviziju od 5%
Molim nekog sa dealextreme iskustvom da mi objasni sljedece:
Gotovo dvije nedjelje je status posiljke bio "waiting for supplier", za vikend se promijenilo u "packaging" i dobila sam tracking number, i info po kojoj sam zakljucila da je 04.02. poslata pošiljka. Jutros provjerih i opet piše "waiting for supplier", ali i dalje mi stoji datum slanja i tracking number. Znači li ovo da mi nisu poslali sve u jednoj posiljci, ili?
Ooo zbrke![]()
A lighthouse keeper in the desert sun.
Kontaktiraj ih na live chat... oni ce ti najbolje objasnit
Njak Njak Njak
Last edited by Rakun; 08-02-12 at 09:41.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
5% carina + 17% pdv +4e
Ja sam porucio branik za auto vrijednosti 300e, ispao me 380e
Njak Njak Njak
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks