Da, od njega je bas imao traume...
Daj broj pobjeda jednog i drugog dok su vozili u F1, tj. dok nije ovaj cigo dobio nogu od Rona.
TAKUMI
Gledaj, Montazer je udaljen iz F1 2005-e, i to krajem prve polovine.
Tu se vidi koliko je bio dobar.
E sad, poslije 7 godina van F1...sto mislis? Bio bi bolji?
TAKUMI
Za najboljeg sportistu 2011 god.izabran DJOKOVIC,u konkurenciji bili MESSI,VETEL...
LPGTECH 067 854 548
i posteno je tako, Mesi i Fetl imaju timove iza sebe...
She is only here to annoy herself!
Kako Djokovic, a Schumi?!! Barem kategorija Over 40? Nista?!
To mora da neki englezi dodjeljuju...![]()
Release Yourself
Fabia, sve potvrdjeno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ma sad ce petronas i fabia da uloze zalbu na regularnost izbora, i otvore online peticiju (dje ce biti jedina 2 potpisnika) da mu se oduzme ta titula, i dodijeli Gumiju, zajedno sa titulom "sportista milenijuma"
(nečitko)
:lolblue:
Sauber:
Ova tuba ispod zadnjeg krila mi je malo cudna:
![]()
TAKUMI
imho, McL ipak ima najljepsi bolid, bez nosine. Ali sam prvi za to da F1 bolid ne treba da bude lijep, nego brz. Neka imaju i najgrdji bolid, ako ce uzet titulu![]()
(nečitko)
Pa kad su predstavljanja, prica se ko ima lijep bolid, ko ima grdan bolid, ko ima nesto novo, ko ce pocet sezonu sa proslogodisnjim bolidom i td...
Sto se tice McM-a, hah, mozda su pogodili pravu visinu bez nosine, mozda ce bit fail, mozda ilegalan...ko zna.
TAKUMI
McLaren zadnjih godina ima najviše stila što jes jes.
A ovoga se svi moraju pazit
![]()
Last edited by hercules; 07-02-12 at 08:27.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne znam, na sve ove slike djeluje da je nos MCM ipak spusteniji od ovih drugih....
E sad, vjerovantno vara na pogled, ali tako se cini. Mada me nebi cudilo da imaju neki sistem za blago poniranje u toku trke.
Nego, Jeres u toku, Kimi ne izlazi iz bolida.
Nema nidje prenosa, niti se prenosi, ali ima tekstualno...
http://live.autosport.com/commentary.php/id/435
FASTEST TIMES
1 Raikkonen Lotus 1m20.514s 2 Rosberg Mercedes 1m21.379s +0.865 3 Kobayashi Sauber 1m22.112s +1.598 4 Ricciardo Toro Rosso 1m22.578s +2.064 5 Massa Ferrari 1m23.391s +2.877
dobro je počelo..
biće usko benzu od renoa.. bar jednog...
Ne zaboravi da ne forsiraju uopste prejako.... A i Benz je sa starim bolidom.
a ne avetaj jadan, Ricardo je iza njih a vozi i Ferrari na stazu...
to je samo probanje bolida, ponasanje, cisto da imaju prvu sliku o bolidu a ti mjeris vremena...
Massa nije jos sastavio krug bez greske... sad ga je diga na dva tocka, pa kasnije izletio u istom krugu :anonymous:
ja i pričam o toj prvoj slici, a ja ne mjerim vremena, nego samo pratim na linku.. ako su opet "zabagovala" obrati se nadležnima..
a ovo boldovano jedino uz tvoje postove može da stoji..
i dalje ostali sa pola gasa..
FASTEST TIMES
1 Raikkonen Lotus 1m19.670s 2 Rosberg Mercedes 1m20.219s +0.549 3 Di Resta Force India 1m21.526s +1.856 4 Ricciardo Toro Rosso 1m22.036s +2.366 5 Kobayashi Sauber 1m22.112s +2.442 6 Button McLaren 1m22.366s +2.696 7 Massa Ferrari 1m23.391s +3.721
Last edited by kimi pg; 07-02-12 at 10:55.
a na stazi:
10:54 Ah. The moment you've all been waiting for as Red Bull's RB8 takes to the track for the first time. It's Mark Webber at the wheel today.
Kako si ti progorio, a citave sezone se neces cut kako ce pulen da ti se blamira :tears_of_joy:
Evo i poneka slika..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks