Ja jos uvijek imam rekete od prije 20 godina.. Ali mi fali loptica (zaboravila sam kako se zove). :tiger:
I ja sam ga igro ljetos u prirodi,posle 100godina.I dalje je isti.
Ja jos uvijek imam rekete od prije 20 godina.. Ali mi fali loptica (zaboravila sam kako se zove). :tiger:
Ća je život vengo fantažija!
Jeste.![]()
Sony rula, a i Lara![]()
Sega Genesis i SNES <3
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Kao da je juče bilo.
'98., osmina finala SP. Mijatović pogađa prečku, iz penala, pri rezultatu 1:1 (od tad ga viđet' ne mogu, a ni Davidsa, sa onim gadnim naočarima, kad nam ga zabi u 90 i neki minut)
A ovo mi nista nocas nije trebalo.Moje prvo traumaticno fudbalsko iskustvo.
Drzao sam ruke preko oci' jer nisam mogao da gledam izvodjenje, a onda poludio..![]()
You'll Never Smoke Alone..
ehhhhhhhh...bilo je svega.....
djecije emisije.... tipa> mapetovaca....ili obrazovnog programa otkrica bez granica koji je bio u vidu crtaca dje onaj mali rozikavi stvor leti kroz proslost i daje raznorazne poucne lekcije iz hemije...fizike....uopste
pa raznorazni filmovi, tipa:glava secera, braca po materi, nije lako sa muskarcima, specijalno vaspitanje, oslovi rano lete....
ili, reklameeeeeeee.....Ko se sjeca reklame za Evu, za kiki bombone...za bakin kolach (u pauzi Tobogana
), za plazmuuuu (volimo plazma kex, moja mama, tata i ja, kupujemo plazma kex...nasha i vasha generacija....bambi plazma, bambi plazma ...BAMBIIIIIIIII
![]()
)
ili serija koje su se tada po prvi put davale kao shto je bio Bolji zhivot, Slozhna braca, Srecni ljudi, Djekna (oujeeeeeeeeee), Policajac s Petlovog brda....itd...
P.S.Pogledati "u prilogu"
Attachment 78383Attachment 78399Attachment 78398Attachment 78396Attachment 78395Attachment 78393Attachment 78392
Attachment 78391Attachment 78390Attachment 78389Attachment 78388Attachment 78387Attachment 78385Attachment 78384Attachment 78400
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 06-02-12 at 09:01.
Tojotin svijet prirodeeee
survival i ona prejaka melodija
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
"baaaaakin kolaaaaach, bambi!" ,od tada volim bakin kolac![]()
Me, myself and I
:mrgreen:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
tonze, vidjeh na fb stranici podgoricke legende
![]()
Me, myself and I
mustafa je bog, cadillacas and dinasours !!!! a cuveni fatality na mortale , pa slomis ruke zglobove i aparat dok zavrnes polukrub taster taster naprijed nazad a b
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Attachment 78552Od ovoga su stradali komsijski crepovi i stakla.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks