Kablovi najvjerovatnije. To mozes kompresorom da osusis.
a jes vjerovatno..koje je auto u pitanju?
ili imas vode izmedju svjecica i kablova pa spaja ili si bobine skvasio..ili razvodnu kapu...otvori haubu vidji![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kablovi najvjerovatnije. To mozes kompresorom da osusis.
TAKUMI
A auto fiat brava ....benzinac 1.4
A nadam se da su mi ti kablovi,nisam mogo gledat mrak je bio,vidjecu sutra po danu... dako se osusi za dan/dva ?
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Moze li mo ko objasnit oko uvoza, koji su troskovi, sta je potrebno auto da zadovolji, do cega zavisi cijena carine itd...
:*
Carina - 5% na vrijednost auta.
Porez - 17% na vrijednost auta.
Euro 3 normu.
TAKUMI
Podjoh do majstora i kompresorom je produvao svjecice,jedna je bila bas skvasena i zato mi je radio samo na 3 cilindra... sad se vratio u normalu,hvala svima![]()
Koje mi ulje preporucujete da sipam u mjenjac ? Nisam to kontrolisao jedno 2 i po godine,sad mi poceo teze upadat u brzine masu.... Koju gustinu ?
Valvoline Syn 75 90.
TAKUMI
A da iskoristimo temu do kraja :eagerness:
Tesko mi ulazi u prvi,drugu nekad i u trecu... brzinu,desava se cak da ne moze nekad.... moze li bit zato sto mi fali ulja i sto vi mislite ? Lamela i komplet set je mjenjan skoro...
Mozda fali ulja, mozda je ulje pregusto...
TAKUMI
fabia, dje da odem da mi se malo "takne" desna strana auta (dio iznad tocka i mrvicu vrata)? neko me na parking zakacio.na 2 mjesta mi je skorz farba dignuta (2 x po 4-5 cm duzine a sirina kao od srafcigera).
hvala.
p.s koje bi preporucio gume (ljetnje) - 205-16-55 (za peugeota) a da su neka srednja klasa?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
1. Djuro, 069 021 513
2. Barum Bravuris 2 ili Brilliantis.
TAKUMI
hvala. kolko je ovim bravuris 2 cijena i ko ih ima?
Ima ih Albino Trans na Konik i Vujacic. Oko 70-80 eura.
TAKUMI
odlicno - dobra cijena.
ima li se dje kod nas trgovat ona traka za obmotavanje izduvne grane itd ... 'izolacija' kao **** palac.
i koliko novaca
Originally Posted by my name is ...
HITNOOOO seat ibiza 6l izlazi neka objava na displeju O1 L ovako pise , sto je to ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Service OIL...to se moze resetovat za 30 sec, do tada IGNORE.
TAKUMI
a sta to znaci ? ? ? i kako resetovat
Pritisnes dugme RESET, odmah dajes kontakt, okrenes dugme desno dok ne vidis ---, press opet i cao.
TAKUMI
ok, a sto izlazi ta glupost, svi servisi uradjeni sve u roku u intervalima uredno ?
Ako je to taxa resetovano onda sad bi bilo vrijeme za novo ulje, ako nisu onda resetuj i vozi.
Jel' to krama od gospodjice sparkice?
TAKUMI
nije ti ciko majstor resetovao o jednom trosku ili ga mrzelo posto vecina njih ulje i filtere mijenja gratis...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks