Vozdra tebra Pantela, ima li Zigara koji fiks jos. Mnogo sam zandu pa mi trebaju repa.
Начи ево неколико селекшнса са кладионице типа ОНлајн,чисто лома да испоштујемо викенд. Начи зашто маинц а не шалке04? Питањце је непотребно, одговор је метода 3 мени 3 теби, а швабо је то, ту нико не остаје жанду! Жигара чисти снегић алатком из породице лопата а Меркелова неверуе!
Selections
1 Athletic Bilbao Athletic Bilbao v Espanyol
(Full Time Result)04/02/2012 None 1.70 To Run 2 Mainz Schalke v Mainz
(Full Time Result)04/02/2012 None 4.75 To Run 3 Borussia M'gladbach Wolfsburg v Borussia M'gladbach
(Full Time Result)04/02/2012 None 2.40 To Run
Vozdra tebra Pantela, ima li Zigara koji fiks jos. Mnogo sam zandu pa mi trebaju repa.
Саће Жигатар,само да очисти агрегатно стање ледић,али виче са локацие балкон да можда ђедо Њукастл Х,али Станкела му неверуе,каже "Онај љомбер мисли да је кершме ако је дао 4 расна гола".Ја кома,локациа патос!
Jel' moguce da je ovaj salke ovoliko losss...treba li su u prvih 20min da prime 3 gola...nzn ni sto sam ih igra u pm.
Ne mogu nidje da nadjem rezultat York - Ebsfelt?
Levante 1 .... 5 kola za redom nisu dobili !
Na Galatasaraj dvojka preko 2 plaćena?!
Ako mi ne prođe ovo što mislim da neće, definitivno palim auto i idem samo zbog toga, da singliram.
E to ne znam.
Evo sajt đe sam vidio: http://www.12livescore.com/en/york_ebbsfleet-73930
Imaš ovo ''game status'', pa ovo NS (not started).
Начи за момка "из1у1у1у111" да се не двоуми, пали југића и пошаљи љубац оној шо куца тикетиће!
Selections
1 Draw Newcastle v Aston Villa
(Full Time Result)05/02/2012 None 3.30 To Run 2 Galatasaray Gaziantepspor v Galatasaray
(Full Time Result)04/02/2012 None 2.10 To Run
Moram Nači, jer mi se Stoke ukaki u tiketić, tipa zemaljski.
Ostalo ide kao po loju, razumeš.
Autić mi je hladan kao kocka leda, jebote, ali poriv je jači.
p.s. Baš mi loše ide. Jedan je Nači!!!
Pantela smaras ozbiljno![]()
Salke 1-1, 60 minut
dubl 1
radnicki - c.zvezda 1-1, @1.80
cibona - buducnost 1-1, @2.10
dubl 2
birmingem - sautempton 1, @2.20
bilbao - espanjol 1, @1.70
Who let the dogs out
Oce li krecat englezi s golovima ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ne izgleda, kako me sjeba ovaj Stoke. Djeluje mi nemoguće da u drugom poluvremenu dođe gg3+.
Još Stoke ima crveni...
Dao je arsenal danas za sve njih golova.....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Evo Englezi dodjose gg pogresne dvije a ne dodjose ove dvije sto sam ja igra.
aahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hhahahahahahahaaahahaahahahahaahahahahahhaahahahah ahhaahahahahahhaahahahahahahahhaaahahahahahahahahh ahahaahahahahahahahahahahaahahaaahahahahahahhaahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahhaahahahahahah
kakva namjestaljka iz 1u2
gol pao u 94minut i 36sekundi
Poslije 100god
Partizan-Lasko H2 (21.5) kvota 1.85
Hetafe-Real 2 kvota 1.40
Barcelona-Sosijedad GG kvota 2.30
Lambda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks