Ok, znači, odgovor je potvrdan, hvala. Rekoh, bolje da provjerim, nikad se ne zna.Samo još da stigne...
Ok, znači, odgovor je potvrdan, hvala. Rekoh, bolje da provjerim, nikad se ne zna.Samo još da stigne...
I ja sam trazio sifru po emailovima ali je ne nadjoh. Rekoh ja sam zaboravan mora da je tu negdje. Trazio sve mailove u decembru ali nema.Sada vidim da i drugi nisu dobijali sifru odnosno makar mail sa potvrdom registracije zahtjeva.<br><br>Valjada oni znaju da je za taj br telefona trazena optika a sifra.... Mozda ce mi poslati kada pocnu da resavaju zahtjev. Vjerovatno je inace status samo na cekanju.<br>.
Provjericu sa kolegama oko te sifre
A sta predstavljaju sve ove oznacene lokacije?
http://www.telekom.me/podgorica-4.nspx
Mjesta gdje je raspoloživa optika očigledno...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
@Djetic
Kakvi su planovi za Niksic, konkretno zgrada u blizini nove poste?
Da li se opticki kabal mora postavljati kroz stan sve do prikljucka za komp i ExtraTV, i da li postoji mogucnost da se dovede do razvodnog ormarica u podrumu zgrade, a dalje da se koristi postojeca instalacija (bakarne parice)?
Za NK u ovom trenutku nijesam u mogucnosti komunicirati valjane informacije. Javljam sto budem mogao brze, ...
Za fizicku vezu u stanu korisnika se koristi ONT uredjaj, koji se optickim kablom (SC/PC konektor) povezuje u zidnu uticnicu sa ONT opremom. Na kraju, korisnicka oprema se povezuje za ONT uredjajem., ...- FTTH.
Vase pitanje, "bakar u zgradi", kocentracija u npr. podrumu, .... da imam info. pomenuti tehnicki model se nece raditi u NK.
U pitanju FTTB rjesenje, "optika do zgrade + DSLAM oprema npr. u podrumu, bakar do korisnika". U PG su aktivirane 3 lokacije sa pomenutim tehnickim rjesenjem. Medjutim, u pitanju je novogradnja.
Niđe nema spisak llokacije za Bar...
oce li danilovgrad dobiti optiku u skorije vrijeme posto tamo je optika ali u kosic i to neki zekovici cini mi se da je imaju a poredjenja radi to vam je kao da podgorica nema optiku nidje a da je bioce ima![]()
Hvala Sale na info!
Moze li nesto vise za tolose, na sajtu pise da je moguce, ali ne vidim nesto ove lokacije? Sto se tice optickih kablova, obezbjedjuje li ih telekom do kuce? Inace svaka cast na novoj ponudi, sa ovom optikom zaista mozemo u 21 vijek.![]()
Last edited by Njivice_Orano_Nepreorano; 06-02-12 at 20:10. Reason: *
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ima li sto za stari aerodrom konkretno ove zgrade oko celebic zgrade odmah na pocetku prve faze?
Ima, trebalo bi da si dobio flyer od promoterke i broj telefona... ako to nemas pozovi 1500 ili preko weba http://www.telekom.me/optika-prijava.nspx
Imam nedoumicu po pitanju unosa adrese - ja sam u Veljka Vlahovica na Starom, a tu ulicu zovu i Bulevar Veljka Vlahovica. Ima li veze hocu li da unesem ovo "bulevar" ili ne, tj da li ce sistem prepoznati i jedno i drugo kao istu adresu? Inace, zgrada je na preseku Pete Proleterske i Veljka Vlahovica.
Forma za prijavu nije ispravno popunjena. Pokušajte ponovo.
rm -rf /
Nove FTTH lokacije u Podgorici:
- V proleterske, zgrada "Normal", ulaz br.2
- Aerodromska br.5
- Blok V, Blaza Jovanovica br.25
- Blok VI, ul. Djoka Mirasevica B1
- Blok VI, ul. Djoka Mirasevica B21
- Aerodromska br.13
- V proleterske, zgrada "Normal", ulaz br.5
- V proleterske, zgrada "Normal", ulaz br.6
- Stari Aerodrom, Avda Medjedovica br.10
- Aerodromska br.7
- Blok V, Vijenci Kosovskih junaka br.5 - Soliter
- Blok V, Blaza Jovanovica br.33
- Blok V, Krisma, Nikole Kovacevica br.3
- Blok V, Krisma, Nikole Kovacevica br.1
- ul. Vlada Cetkovica, ''Zekovic'', ulaz br.2
- Tuski put, 4 Jula br.41
- Tuski put, 4 Jula br.21
- Tuski put, B.Bracanovica br.88
- Tuski put, B.Bracanovica br.74 A
- Tuski put, B.Bracanovica br.76
- Tuski put, B.Bracanovica br.78
- Tuski put, B.Bracanovica br.88
- Tuski put, 4 Jula br.41
- Tuski put, 4 Jula br.21
- Tuski put, B.Bracanovica br.74 A
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks