Čitao sam još prije mjesec dana na Alpina board, bila je tema tamo. Zvali su ga forumaši, cijeni ga 25 hiljada.
Čitao sam još prije mjesec dana na Alpina board, bila je tema tamo. Zvali su ga forumaši, cijeni ga 25 hiljada.
e39 ? Ja znam jednog, boca. A e60, 530D koji se prodavao na forum, sa M opremom, bombon.
BMW u Spavacu Sobu
http://www.kurir-info.rs/planeta/aut...obu-177552.php
ima moj komso vrhunski 530d ali E39...tackice jedne nema na njega
She is only here to annoy herself!
To je bitno.
TAKUMI
dobar je i mehanički, mada je prešao 200+ kkm...
She is only here to annoy herself!
Opet je skupo.
TAKUMI
koja mu je realna cijena sa ovakvom opremom?
Ako je kilometraza prava, 14,5 hiljada je sasvim ok
Some say that the outline of his left nipple is exactly the same shape as the Nürburgring
kako to da nema niciji drug, brat od tetke ili komsija strasnog top stanje juce uradjen servis za 7000e?![]()
f6
jedan moj drug ga je prije godinu uzeo pistolj za 15k.... tako da mi se ovaj sa M opremom cini ok cijena..
sa m opremom vrijedi 15 000 sigurno...
bez m opreme se prodaju od 11-14...
ima jedan strasan sa bordo kozom m paket 525d ali je dosta skup,tesko mi je cijenu napisati.
Drasko, jel' to kod Djuke 3?
TAKUMI
Kod nas su auta uglavnom katastrofa sto se kilometraze tice, pogotovo dizeli naravno... ljudi ih uvezu sa 250-300 hiljada kilometara, vrate na 120, i uvale... i posle ide prica "dizeli ne valjaju nista, dizeli se kvare, benzinac majka" itd.... a uglavnom je 70-80% auta sto se prodaju u takvom stanju
Some say that the outline of his left nipple is exactly the same shape as the Nürburgring
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks