225 i 226 uzimam
224.
Poklanjam masku za Nokiu N73 crnu. Prednji panel je polovni jako dobro ocuvan, zadnji panel je potpuno nov. Boja: crna.
225.
Segate HDD od 2.14GB, vjerovatno ispravan
226.
Bijelo kuciste ATX dimenzija, prazno
Pozeljno da stvari uzmu osobe kojima stvarno trebaju. Ne mora sve odjednom
Moja lokacija: PG, stara Dalmatinska.
A nekim danima i CT, kod gimnazije.
Last edited by cvxcomputers; 01-02-12 at 20:27.
225 i 226 uzimam
227. The Mystery of the Wonder Worker of Ostrog [Hardcover]
This review is from: The Mystery of the Wonder Worker of Ostrog (Hardcover)
"The Mystery of the Wonderworker of Ostrog tells the story of the transformation of a modern-day Serbian youth, Mladjen, from the depths of despair to a life of faith and spiritual enlightenment. Mladjen is mystically called by St. Basil the Wonderworker of Ostrog (+1671) to the Ostrog monastery in Montenegro, where he is confronted by the presence of God, by monks who see into his soul, and by the weight of his sins. During the course of his visit to the Ostrog monastery, Mladjen himself becomes one of the new miracles of Ostrog.
A summary of the Christian path to salvation, a chronicle of the Serbian Orthodox Church and the people of Montenegro, and a complete Life of St. Basil of Ostrog form integral chapters in the story of Mladjen's rebirth.
The entire text is overlaid with the evangelical teachings of the Church, the experience of the Holy Fathers, and contemporary stories of many witnesses to the miracles of Ostrog.... The main focus of this book is to paint a true portrait of St. Basil of Ostrog, a faithful likeness of his image, radiating the light of the knowledge of God and the healing power of faith, which soothes both body and soul."
--Metropolitan Amfilohije of Montenegro, from the Preface
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ja bih uzeo 227.
128 logitech webcam V-UAS14
http://www.logitech.com/en-roeu/480/3378
http://drivers.softpedia.com/get/SCA...ld-1034A.shtml tu imate driver
potpuno ispravna i vrlo malo koristena, ne radi na win7
nalazim se u baru
Last edited by alien; 07-02-12 at 21:50.
uzimam tu webkameru ako ces nedje navrtat u pg
Njak Njak Njak
128 nasla gazdu
Mada su pravila da se mora javiti na topic a ne na pm... al dobro... cisto da se zna da je nisam ja uzeo
Njak Njak Njak
e nisam to znao, evo neka se javi admin, ako su prekrsena pravila neka kazu pa da vidimo... mada sam vec obecao covjeku pa mi je bas to nezgodno... a i ne bih skoro dolazio u pg tako da bi je svakako neko drugi uzeo![]()
Poklanjam igricu The Darkness 2 RF za flesovan xbox na LT 3.0,snimnjena na Verbatim disku... Zainteresovani neka se jave na pm... ;-)
obaoba, cime si snimio tu igru? kojim rezacem?
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
nisam sa lite on ako te to zanima,snimio sam ga kao i sve predhodne igrice za lt 2.0 sa opcijom TRUNCATE... ;-( evo ga ganjam jako dugo i konacno sam nasao onaj asusov u bg... Mislim da se igrica moze igrati na Lt 3.0 ali ne moze snimiti na HDD je nije snimljena sa Lite-ON rezacem...
Ne moze se igrati na 3.0, sve 3.0 igre moraju biti overburn. Meni je Dutch sa ovih foruma narucio jedan od onih liteona, ove nedelje (mada ako se ovaj snijeg zadrzi mozda i kasnije) bi trebalo da stigne. Nesto nemam mnogo povjerenja u taj asus klon, previse je zalbi da pucaju diskovi.
ja ti mogu dati ovaj da probas... ja koliko znam mogu na Lt 3.0,samo sto se ne mogu snimiti na HDD i igrat LIVE...
Ma, imam ga ja. Narezacu po propisima, da ne gatam jesam li flagovan
Poklanjam syndicate za xbox360. U testiranju burnermax rezaca mislio sam da su diskovi pukli pa sam narezao 3 kopije vise nego sto mi je trebalo. Igra se ne moze instalirati, ali radi odlicno (na LT3.0 fw-u). Tri komada, jedan po jedan. Javite i na PM ako se neko prijavi, jer mozda zaboravim da navratim.
130. poklanjam gomilu casopisa "Screenfun", nalazim se u Pg
130 uzimam
Druze nije ti ovo topic da trazis od nekoga nesto, citaj malo pravila foruma, ovdje neko nesto napise, ti ako ti odgovara i ako se prvi javis uzmes. Takodje ima odredjeno koliko stvari mozes da uzmes u nekom odredjenom vremenskom roku i nemoj da smaras vise.
Pozdrav, hvala.
But if you never try, you'll never know..
2x ulaznica + sto
za koncert massima savica u maestralu
kontakt pm
nastup ce se odrzati 1 marta
Last edited by tatin sin; 29-02-12 at 11:45.
they share a look in sileNce and everything is understood...
poklanjam HP stampac kompletno servisiran(posle odredjenog br kopija se radi),toner nov znaci samo da se upali i stampanje sve 1/1 kao na novi. dakle bez suvisnih pitanja i komentara samo kome bas treba kontakt na p.m.
http://www.yoreparo.com/foros/files/hp_3015.jpg
Real eyes realize real lies!
uzimam ovaj stampac![]()
javi se na p.m..da se dogovorimo oko preuzimanja...
Real eyes realize real lies!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks