Majami H1(-12.5)
Dalas H2(-2.5)
Orlando over(179.5)
Klipersi under(196.5)
Loše sinoć,dako se ispravim noćas![]()
pukosmo ovaj hokej, jbg idemo daljePonoviti dubl sto je rekao kupus obala 1-1 i oldham 1-1, nadam se da moze da udje
![]()
Majami H1(-12.5)
Dalas H2(-2.5)
Orlando over(179.5)
Klipersi under(196.5)
Loše sinoć,dako se ispravim noćas![]()
Raise my hammer,take my aim
Vidim spominjete Monako, pa da vam kazem da ga je kupio ruski milijarder, inace proizvosjac djubrivaCerki je kupio stan u NY za 100 miliona dolara, tako da sumnjam da ce pustit da klub propadne u 3. ligu...
Sahtjor 3+ i GA Eagles 3+ za duplanje para.
Ni mene ne zovu![]()
kayserispor 1-0 na poluvrijeme protiv besiktasa, mada imaju turci crveni karton ? ima li neko kakvu ideju ?![]()
ja odigrah besiktas dvojku na kvotu 4 sa jos necim s malim ulogom, ali nisam optimista...
Who let the dogs out
cini mi se da je kvota u meridijan 6..ne vjer ni ja..da besiktas prvi da gol, kvota je 2,30
sto ucinise ovi turci...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
molim specijaliste za kosarku da se oglasesta da se igra veceras iz nba ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
jel probao ko da "gleda" utakmicu na bet365 al na ono dje vam samo javljaju ko izvodi aut, slobodni udarac i ko napada? sa sve onim strelicama...
koji trip covjece.
bdw, ceka se ovaj atelitko za lovu? ima li nas jos?
ateliko madrid
dangerous attack
![]()
Ima, imaNa jedan tiket njih, na drugi Monako i njih, a na 3 monako, atl.madrid i spartu 3+.
Nisu neki veliki dobici, ali nadam se da ce doci![]()
oce li ga ovaj oldham davat u prvo pol sve im jbm... ako to dodje ovaj katastrofalan dan ce se zavrsit malo svjetlije no sto sam mislio
Mater im *****, sto su sve ispromasivali, mrtvi oldham.. gledah prvo poluvrijeme..Sramno, pi. U zadnju sec mogli su ga dat isto, ali tuki, nece pa nece.. Kupus fala svakako, odlicni su tipovi, cekamo i dalje! Samo trpaj
Cekam @Kidauna da slika tiket od 500e veceras ;D
sta mislite o:
philadelphia 1
houston 1
memphis 1
kvota: blizu 3
1 Over 1.5 Monaco v Lens
(Match Goals)30/01/2012 None 2.37 Won 2 Over 2.5 Go Ahead Eagles v Sparta Rotterdam
(Match Goals)30/01/2012 None 1.83 Won
Multiples Doubles 1 100.00 100.00 333.71 433.71
ovo opicih na poluvrijeme utakmice monako-lens
Who let the dogs out
filadelfija h1 (-7.5), @1.90
cikago h1 (-13.5), @2.62
Who let the dogs out
Oprezno sa tom Filadelfijom,2 najbolja centra u rotaciji im ne igraju,a protivnik ima momka koji je sasvim slučajno najbolji centar lige.
Raise my hammer,take my aim
brao mad dog
valjalo bi probat 2 na bragu (5,00)
i
odlham 1 u singlu (2,05)
Psovanje Monaka
in 3...........2..............1................
go
Jbm ti monako. :mad:
Dzabe ih je taj kupio, ispasce u 3 ligu.
There are currently 75 users browsing this thread. (0 members and 75 guests)
Bookmarks