Neka je nama lose, samo nek` je njima gore. Balkan.
jadni Crnogorci koji navijaju za Dansku protiv Srbije, a jos jadniji oni koji navijaju za Srbiju protiv svoje zemlje.. osjecanje? Gadjenje...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Neka je nama lose, samo nek` je njima gore. Balkan.
Ća je život vengo fantažija!
Nemam nijednog razloga da navijam za Srbiju. U bilo kom sportu. Za Dance i Spance godinama navijam kada je rukomet u pitanju.
ps. samo me zanima da li je iko iz Srbije navijao za nas u mecu protiv Madjara.
Brate jadniji ste mi vi odje svi no ti jadnici sto navijaju za koga zele i izvoljevaju ka i vi. Ajte malo politiku iz sporta iskljucujte pa cete se manje opterecivat drugim nacionalnostima pa koja god da je. Isto svima misljah.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
But if you never try, you'll never know..
You'll Never Smoke Alone..
Teba, gladna sam...
Makarule?
Rostule?
Tikvanika?
Patispanj?
Mf.
ja gladan, ja pospan, ja u ku*ac
No signature here.
Iskasapi coek djevojku a ja placem...
Pozdravi tvoje doma, reci im da sam dobar, studiram, radim, pa ih slazi da sam zadovoljan.
Ako se radujes necijoj pobjedi, ne znaci da se radujes necijem porazu. Bar bi ti to morao znati, somewhere_else. Sto su tebi Real i Barsa, nekom su Crna Gora i Srbija. Opusti se malo.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Raquel dragajedno su Barsa i Real a drugo Crna Gora i Srbija. Ja navijam protiv tima za koji me nista ne veze. A 'vamo se navija protiv drzave u kojoj su rodjeni. Uostalom, Serhijev post govori sve.
I nagrdismo i ovaj topic politickim prepucavanjem a on te ne zasluzuje. Da se mi vratimo temi.
Pa sad... Mogao bi da nadjes neki klub u CG, da navijas za njega toliko strastveno koliko za Barsu.. Forum bi procvjetao, to ti garantujem. I ti bi se manje nervirao.
Nego...
![]()
Ne bi to bilo zanimljivo. Ne vidim neko uzbudjenje u tome.
Ne slobodno. kad treba izac na crtu nista.. A Barsa je daleko, pa se za nju moze ginut![]()
Balkan-rupa koja se suzava i gusi me nacionalizmom i primitivizmom svih naroda.Jednostavno mislim da se nikad necemo izdici iznad naseg poremecenog balkanskog mentaliteta.Bojim se da cemo ostat jedna nula i bojim se da ce moja djeca zivjeti isti zivot koji ja zivim.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks