probao bih ovaj colo colo 4+
barca mi je juce navukla maler... danas katastrofa.. sutra ce bit jos gore predvidjam
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
probao bih ovaj colo colo 4+
Who let the dogs out
izgleda da ce porto izgubit prvi put poslje dosta vremenaprosal sezona bez poraza + ova sezona do danas
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
sta mislite o utakmici o. slonovace vs angola ?
...
Kako ti, kedown, ti black karate nase drugare vlasnike kladionica![]()
Svaka cast, ja sam na dobitku 70e, da su dobili rukometasi bio bi jos vise, ali sta da se radi sadako ima ko kakvih predloga za nba nocas nek kaze, za jacu uplatu..
Pozdrav!
la lakers & atlanta
Who let the dogs out
Da je Nadal sacuvao onaj servis i da sudije nisu onako sudile ....![]()
...
...
Ovo nije istina, kako me smrdeljava Roma bacila za 400 funti odigrah jos jedan tiket sa 2 funte iz ocaja:
Sevilja 3+
Milan X-1 (fail)
Marsej X-2
Stutgart 3+
250 funti, kako sam samo glup, ponadah se u Kaljari da se mogu odbranit tih pola sata, a oni popise 2 gola vec do tad![]()
nego da se mi skoncetrisemo na sutrasnji dan... podajte nesto![]()
...
moze li to da ti zastari?? odi sa dvije bombe i rijesi stvar![]()
ja i ocu ako se oduzimoze ali valjda nece
![]()
She is only here to annoy herself!
Racunaj na moju pomoc![]()
Bet365 i mirna Bosna.... ja sam cesto uplacivao prelaze u BOOK, i znao da igram za limit od 15000, i sad su poceli da obaraju kvote, i dje sastavim da mi je dobitak 15000e oni obore na 5000e e pa mrš, i ja bih moga drzat kladionicu tako... oćeš 500e na dubl, oćeš kur*ac ne daju bez 150e itd...
To si u pravu...
Imam druga koji je imao sličan slučaj.
Ali je on pošao, zaprijetio tužbog, uglavnom, isplatili su mu pola para (par hiljada)...
Jer je pitao advokata, i on mu je isto rekao da će to da mu vuku par godina.
Išao bi on do kraja, ali je te pare obrnuo tako što je došlo do greške u sistemu, a on to iskoristio. Zbog toga je i pristao na nagodbu.
Moram se i ja registrovati na taj bet365...
Bonus koji daju nije nimalo naivan i zanemarljiv.
Moracu ih i ja izmoljakat za neki depozit bonus, te usljove.
There are currently 82 users browsing this thread. (0 members and 82 guests)
Bookmarks