Сјајно, ово вечерас је права Црна Гора!
Црногорце је одржало црногорско срце.
znajuci vlada, on uvijek igra samo na pobjedu i ne prihvata nista drugo. sjecam se kad je primorac izbacio jadrana iz EL (2008/2009), svaki dan sam ga sretao na skveru, covjek je bio kao da je u komi, uzas.
jedna od najljepsih vijesti iz vaterpola mi je bila kad je potvrdjeno da se on vratio u reprezentaciju, kao sto kazes, nevjerovatan igrac, covjek i vodja u bazenu. nadam se da ce jos barem 5-6 godina igrati.
a to sto je ivovic rekao i nabrajao nacije, pitao ga je sofro oce li on i zlokovic peckati kasasa kad se vrate u pro recco za onaj poraz u polufinalu.
jos jednom, svaka cast momcima, i nevjerovatno mi je zao sto nisu imali jos to malo snage da uzmu zlato, jer su ga zasluzili, ali londone cuvaj se, stizemo opet u jos boljem izdanju, sa oba centra.
<--- leuk
eh da sam mogao do podgorice
a odusevljen sam docekom i momcima,a klikovcem najvise,kakva je ono legenda
gojkovic je ljudina prava,ma svi su legendarni.
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
ne bi mijenjao ove nase momke ni za kakvo zlato ovoga svijeta.
ajte vise u kotor, ne mogu docekat da vas vidim!
ooooooo crna gora le!
ove ubazde, kojima je srbija milija od zemlje dje su rodjeni, i u koju zive, bih procera' bez icega, i zabranio bih im ulaz...
nasim momcima svaka cast! cijela Crna Gora je ponosna na njih!
cestitke momcima. jes da me/nas bole ona 2 igraca vise i...ali sta da se radi. bice bolje na Olimpijadi.
EDIT: 15ak minuta posle meca izadjoh s drugom napolje, kad idu dvojica (poznanici ovoga mi druga). komentarisemo mi kako izgubismo, nemasmo srece ali ogroman uspjeh itd (no comment s njihove strane) i pitamo ih dje ce: 'eo idemo da gledamo Srbiju!' (rukomet). a je*ala vas Srbija po sred prkna. nemam nista protiv njih i milo bi mi bilo da dobise Dance ali ovakvi tipovi me poludjese...
Last edited by clapton; 29-01-12 at 23:25.
Ја све да разумем,али толику српску мржњу према Црногорцима коју сам видио данас не могу разумeти...смучио ми се живот.Понекад се запитам ђе живим.
Last edited by Тони; 29-01-12 at 23:36.
Danas se uopste nisam nervirao, sudjenje prihvatljivo, oslabljeni neigranjem jedinog nezamjenjivog igraca u reprezentaciji, nismo iskoristili svoje sanse i to je to...Momcima i strucnom stabu kapa do poda, izginuli su u bazen! Docek je bio velicanstven, misija Ajndhoven je uspjesno zavrsenaIdemo po zlato u London!!!
Svaka cast nasim vaterpolistima pozrtvovano sto je najbitnije.Jos kad bi se imalo para da se ode na olimpijadu da se isprate![]()
Kad-tad ce nam se vratit! Hvala im na svemu do sad!![]()
Sad sam iz Podgorice stigao i uopste mi nije bilo tesko da predjem tih jeb*nih 50km za ove momke i da ih podrzim po onom hladnom vremenu ! Svaka im cast i hvala im do neba za sve na ovom prvenstvu !
BISOGNA VINCERE !
Hvala tebi i Fidimose, kao i jos nekima ali vi ste najubjedljivi ovdje, sto ste ovdje prakticno prenosili meceve i isticali sve detalje ovog sporta , pogotovo ti. Tako da bi na mondo trebalo da dodaju novu stavku VATERPOLO, i da se tu nalaze tvoje analize i vijesti iz vaterpola i utakmica kako klupskih tako i drzavnih.
Noge su mi se smrzle. Glava mi promrzla. ALi je vrijedilo. Hvala momcima, hvala Perperu.kako kapiten započe pjesmicu...o, Crna Goro, o Crna Goro, o Crna Goro, Crna Goro, Crna Goro, o Crna Goro, o Crna Goro volim teeeee
C R N A G O R A
ima li kolko ljudi u Kotor u ove kasne sate?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
fenomenalna noc...
nisam ulazio odje danas, nekako mi je bilo tesko...
nadao sam se zlatu, ali i ovo je vrh.
hvala momcima na svemu.
Sjajan docek u Podgorici! Podgoricani, Niksicani, Barani...svaka cast!
Bilo je fino i na aerodromu, 30-40 navijaca pjevalo svo vrijeme...
Ne mogu ni da zamislim kako bi sve proslo da je i pehar dosao sa njima...
P r i m o r a c
Svaka čast našim momcima i svima koji su bili na dočeku (obaveze privatne prirode su me spriječile da i ja budem tamo). Srebro je veliki uspjeh!
Dick Laurent is dead!
Oko koliko se ocekuje dolazak vaterpolista u Kotor?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks