svaka im čast, ja sam ponosna kao da su zlato osvojili, a bilo im je blizu! I to mi je žao, ali biće zlata, srećno nam srebro Crnogorci!![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Све честитке братској Србији на освојеном злату..поштено и заслужено.Црна Гора овај пут и више него одлично,ово може да буде увертира и припрема за Лондон.Па да се и тамо понови ово финале,само тада нека буде обрнута ситуација,Црна Гора нек побиједи а Србији сребро.Сјајан дан,сјајно финале,штета само што постоји оволика мржња код појединаца,никад се нећемо опаметити.Памет у главу Црногорци и Срби,и само сложно.Спортски поздрав.
sta bi onom ivovicu da dok je davao izjavu sofrancu da nabraja ko je koje nacionalnosti u reprezentaciji? rece 3 hrvata , 3 srbina ,jel neko to cuo tacno kako je i zasto to rekao? nije ga sofranac to pitao sigurno
Valjda prica za Recco bog s tobom i andjeli bozji.![]()
fantastican docek...svaka cast !
kad je docek u kotoru ?
svaka cast navijacima. bravo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ovo je veci docek nego za zlato???? znate li vi koliko prima stadion malih sportova???? odje nema preko 2000 ljudi,to je premalo,sramota ,mogli su dovesti iz drugih gradova ako vec u graud od 200 000 stanovnika nijesu mogli dovesti vise njih. sramota
Čovječe... Zamalo ne zaplakah na par momenata...
Hohoho neka si reko Vido, neka si.
pa i ja nijesam vidio da neko toliko poziva iz sveg glasa i da ne moze skupiti 2000 ljudi,sramota.
Zlatile ti se Vido![]()
Last edited by luka hn; 29-01-12 at 22:52.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Svaka cast i veliko hvala ovim momcima na svemu!
Kakvo srce!
Srecan rodjendan Vladu, zivjeli!:dring:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Hahahahahahahahahahaha Toni legendo
Ne znam sto da kazem za ove nase momke, bas ne znam.............................................. ..................CRNA GORA!
'Oce li biti prenosa iz Kotora?
Kakva atmosfera. Svaka castCapro kao hladan kao uvijek. Ali zato Lompar
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks