http://www.mondo.rs/s231947/Info/Hro..._TV_Avala.html
Avala tv se zasigurno gasi. Moze li u vidu zamjene Studio B ?
Provjericu za to sa volume, pa ako bude moglo i to ce biti sa sljedecim update.
http://www.mondo.rs/s231947/Info/Hro..._TV_Avala.html
Avala tv se zasigurno gasi. Moze li u vidu zamjene Studio B ?
Who let the dogs out
Moze..
Studio B je lokalna beogradska televizija i nije interesantna za siru javnost. Po ovom saopstenju se gasi i pinksteta...
Last edited by Sale; 26-01-12 at 22:57.
steta za pink
Who let the dogs out
Je li moguće, konačno ! A farma ? A veliki brat ? A mijenjam život za tuđi ?da je neko bio dovitljiv da kao doplatnu opciju na extra tv-u ponudi uklanjanje pinka.
L&M šteta za pink...
†_Ba®-®uleZ_†
Sto je sa ovom slikom na rts 1 danas,umanjena na pola ekrana,ostali programi su ok?I oce li bit sto novijih kanala uskoro?
Montenegro!!!
evo i danas na tenis, rts 1 smanjena slika sa svih strana.... uzas
Nije umanjena nego je samo 4:3. Ide isti sadržaj na prvom i Sat, i na Sat rastegnuto. Svašta.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
RTS je 3:4![]()
Jeste ali kad staviš da se rastegne slika, RTS1 ostane, RTS2 i Sat se rastegnu.
Opet isti problem sa Arenom 1 :mad:
In vino veritas
Niko nista ne odgovara kad vas nesto pitamo,sramota!Jedva cekam 15.februar da vas otkazem,konacno
dodje i taj kraj ugovora.Nikad vise sa Pi-comom,nikad!
Montenegro!!!
Hoce biti kakvih novina?
Najveća bi novina bila da radi to što plaćamo.
Pa sta sada ne radi? Da li ste prijavili?
Kad bi prijavljivali svaki put kad krene da se zamrzava slika, ne bi se skidali s telefona.
Postoji li mogućnost da u nekom narednom update softwarea prilikom hard reseta ne dolazi do brisanja snimljenog materijala (sadržaja (sada ce mnogi reci da je na hard disk pa mora)), jer zašto onda (pošto imam u stanu dva risivera) kada moram jedan da resetujem briše se sadržaj i sa drugog (zašto se ne briše samo sa tog hard diska koji resetujem), i još jedan predlog, ako već mi ne možemo da prebacimo snimljeni sadržaj na naše eksterne uređaje dal' postoji mogućnost da risiver čita naše eksterne uređaje (sem punjenja) i da mi preko risivera možemo pogledati neki film..... sa našeg eksternog uređaja.
Hard reset drugog STB-a, ne bi trebalo da cisti snimljene emisije sa primarnog. Normalno da hard reset primarnog cisti sve, jer je to poenta tog reseta.
USB ce imati tu mogucnost - slike, muzika, video (odredjeni codec).
To za puštanje filmova zvuči kao interesantan prijedlog ali mislim da nije lako napravit, treba masu codeca da se odradi da bi radio veliki broj formata, i pitanje je hoće li da se bakću sa tim...
A valjalo bi da pušta MKV i Full HD ali mislim da ćemo da to sanjamo na Extra TV receivere.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
[QUOTE=Sale;2607837]Hard reset drugog STB-a, ne bi trebalo da cisti snimljene emisije sa primarnog. Normalno da hard reset primarnog cisti sve, jer je to poenta tog reseta.
Konkretno, dal' ja pošto ima dva risivera imam dva hard diska 80 + 80gb ili samo 80 gb primarnog, i može li se naći neko rešenje za te snimljene emisije (možda preterujem pa da pre reseta i one idu na server pa da se onda sa softverom i one povuku), imao sam za djecu dosta ctanih filmova i 15-ak dana bili na odmor sve iskljucili iz napajanja kada sam ukljucio stoji samo logo t-com , posle nekog vremena uz svu pomoć tehničke podrške jedino rešenje hard reset.
Samo primarni STB se koristi za snimanje.
Mnogo bi bilo, ali valjali bi i titlovi
WMV je zagarantovani format![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks