ja nikog brisat necu, niti imam zasto. svak navija za onog kog voli. to je pitanje ljubavi i strasti, a tu smo mi balkanci bas k'o od stijene odvaljeni. kamen, a isto se volimo.
Kad je turnir u Edmontonu? I ko ucestvuje sve?
ja nikog brisat necu, niti imam zasto. svak navija za onog kog voli. to je pitanje ljubavi i strasti, a tu smo mi balkanci bas k'o od stijene odvaljeni. kamen, a isto se volimo.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Perović: Pokazali smo koliko vrijedimo, Janović: Veličanstven uspjeh!
29. januar 2012. Share3 Selektor vaterpolista Crne Gore Ranko Perović čestitao je momcima na velikoj borbenosti i istakao da ''crvene ajkule'' nemaju za čim da žale.
’’Bilo je teško, bilo je neizvjesno. Momci su pokazali koliko vrijede, koliko smo dobra ekipa. Nažalost nijesmo došli do zlata, falilo je par sitnica. Idemo dalje, nemamo za čim da žalimo. Ovo je fantastičan uspjeh. Ušli smo dosta opterećeno u cijelo prvenstvo. Loši rezultati sa prethodnih takmičenja, su visili nad našim glavama. Kako je vrijeme odmicalo igrali smo sve bolje, i pokazali smo koliko može ova ekipa’’, istakao je Ranko Perović nakon meča za RTCG.
’’Mislim da smo igrali izuzetno borbeno. Finale je bilo na visokom nivou. Čestitam Srbima, bili su bolji. Nama se desila jedna šokatna stvar, Zloković nije mogao da igra zbog povrede. To je značajno poremetilo koncepciju naše igre. Ali i pored toga smo bili blizu. Imali smo svoje šanse, ali se vidjelo na kraju da nam je on dosta nedostajao.Bili smo i dosta umorni. Veličanstven uspjeh crnogorske reprezentacije, vratili smo se na najbolji mogući način među dvije najbolje ekipe u Evropi. Čestitam još jednom Srbiji, gledaćemo se mi još’’, kazao je kapiten Nikola Janović.
’’Ostaje taj gorak ukus. Ušli smo hendikepiran, jedan centar je ostao kući, prvi nije mogao da igra finale. Veliki je to hendikep. I pored toga smo bili blizu. Ne mogu reći da su nas zasluženo pobijedili. Na kraju jedna lopta koja se slučajno odbila, poslije naše odbrane, do njihovih igrača, je presudila. Pokazali smo karakter, da bez Borisa oduigramo ovu tešku uatkmicu. Najvažnije je da nam se ne dese iste greške iz prošlosti. Mi smo ranije pokazali da vrijedimo, sad smo se vratili na taj kolosjek. Ovaj kvalifikacioni turnir u Edmontonu neće biti ni malo lak'', kazao je Vladimir Gojković.
stavljajte slike sa doceka i
Danas smo bolji bili i zasluzeno pobijedili.Dobro ste borili
Prvo , cestitke Srbiji na zlatu, danasnja je pobjeda bila cista, ako izuzmemo onaj mucki udarac Pijetlovica nad Tonijem koji sudije, zacudo, nisu vidjele. Kao ni onaj Filipovica u prethodnom susretu. Zanimljivo.
Cestitke i nasima na srebru, i ovo je ogroman uspjeh. U finalu igrati bez oba najbolja centra, rano iskljucenim Petrovicem i kasnije Klikovcem, povrijedjenim Jokicem i izgubiti sa samo jednim golom i nije los rezultat. Mladjan zasluzeno prvi igrac sampionata, po mojoj procjeni. Sve u svemu, dobra uvertira za OI, dje nam po rejtingu i pripada mjesto. Capro je vratio duh zajednistva ovoj ekipi, sto je cini mi se i najveci dobitak nase reprezentacije.
Srbija i Crna Gora su u samom vrhu,pa onda iza njih dolaze ostale zemlje. Prije 4 god Crna Gora je bila prva, sad Srbija...posteno za obadvije zemlje.Ne vidim sta sad da se raspravlja i pametuje ođe.a dajte samo jednom bez politickih provokacija, vidim likovi koji nemaju veze sa sportom ođe se uključuju u raspravu,njih na ignore automatski!
Srebro jeste fenomenalno, ali vaterpolo nije fudbal. Niko se ne sjeća drugog, i to mora da boli, koliko god se hrabrili, posebno što je sve bilo toliko blizu, uprkos svim hendikepima.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jel' realno da uvijek izgubimo kad na neko gostovanje dodju oni nesoji iz skupshtine??? Kad sam vidjeo ranka znao sam da cemo izgubit...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Pa ti imas topic o fudbalu... Sem toga, nemamo (mi - Crna Gora) ni probliznog sportskog uspjeha!
Itekako cemo se sjecat ovog srebra!
P r i m o r a c
bilo je sto je bilo,al sam siguran da cemo uzet zlato u londonu,samo da svi budu zdravi.
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Ne moze on bazen nije pokra ka ovi drugi a nije ni tolko "jak"
Nego ajmo sviiiii na docek ,nocas iz grla najjace da im se zahvalimo na onakvoj borbi....Ajmoooooo crna goro
Podgorica Podgoricanima!
a da mi malo poništimo uspjeh vaterpolista? što mislite? ne prdite, no budite srećni što ne prođosmo ka' Hrvati. Možda bi tada više srećnijh u CG bilo
C R N A G O R A
Kad mogu drugi proglašavati poraze pobjedama možemo vala i mi srebro proglasiti zlatom jer je bliže istini..
Momcima i jednim i drugim svaka cast na fenomenalnoj utakmici
Ovima sto vise mrze druge, nego sto vole svoje, vise pameti u narednom izvlacenju![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Srbija je samu sebe proglasila dominantnom u vaterpolu sa 2 zlata u 6 godina [da me neko ne razumije pogresno, i ovako su najkonstantniji, bez ikakve sumnje, ali to nije dominacija].
Dakle, hocu da kazem, medalje se pamte. Najvaznija je zlatna, ali jebiga, samo jedan moze uzet zlato. Ovaj put je bila Srbija, bice josh megdana. A reci da je srebro neuspjeh bi bilo malo pretjerano. Pogotovo sto bash i nismo navikli na zlata, ni u vaterpolu a kamoli u nekom drugom sportu.
Fire in the hole!
Koliko reprezentacija ucestvuje na predolimpijskom turniru? I samo pobjednik ide na OI?
Eo vidim da će vaterpolisti da idu kod Lukšića... Super. Moraju svoje brze prste svuđe da uvaljuju. Kladim se da ti političari samo pitaju - kolko je završilo?! I kad čuju odgovor kaži nešto tipa - aoooo sad ću morat da ih dočekuje, a što me nađe danas!
I ove ljude iz CG što navijaju protiv svoje zemlje, isto pozdravljam. Svaka vam čast. Prave li doček oni za ove igrače Srbije, ili će oni sami doć?!
No neka ga, neće mi ovakve stvari bačat sijenku na ovako lijepe momente.
![]()
Zakljucajte ovaj topic jedno vrijeme molim vas...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
mislim da sve odje sto nije vezano za Vaterpolo zasluzuje jedan BAN!!!!!!
Srbija je danas imala vise srece nego... Svaka cast na zlatu. Ajkule su za mene definitivno najbolje i odavno su osvojile mnogo vise od tih "medalja"![]()
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks