Mislim da ce Srbija da dobije CG sa 3/4 razlike..
Nece biti kao sad vodi Srbija 2:0 i preokrene CG na 2:6 + 9/10min Srbija ne'da gol.![]()
znaju li se imena sudija koji ce suditi?
samo da nisu isti oni koji su bili u malagi 13 jula.....
Mislim da ce Srbija da dobije CG sa 3/4 razlike..
Nece biti kao sad vodi Srbija 2:0 i preokrene CG na 2:6 + 9/10min Srbija ne'da gol.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Najbolje su najbolje crnogorske ajkule, najbolje su nego sto, kada cigu daju gooo..
Mene samo strah da delfini ne karaju ajkule.....
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Sad nema stajanja kad su krv osjetili što bi reka Šofro hahahahahahaha dobija CG 100 % jer je EU namjestila da Srbi propanu :-)
Je li se organizova kakav carter, ja i par drugova smo mislili da idemo?
..slabo misliš,trebao si da napišeš da ti to želiš, a ovako ispade kao ti nešto misliš...Mislim da ce Srbija da dobije CG sa 3/4 razlike..
Nece biti kao sad vodi Srbija 2:0 i preokrene CG na 2:6 + 9/10min Srbija ne'da gol. :grin:
Ne može tako biti jer je to prirodni redosljed da jači karaju slabije...
danu da sacekamo utakmicu pa cemo onda da vidimo ko koga i na koji nacin
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Pa dobro, fino je da se eto cijeni i ovo sto su napravili... Sad se osjeca svuda euforija... I naravno da mi je drago.
Obzirom na stil igre Srbije (tj. Vanje Udovicica) jako je bitno ko sudi sutra. Jer ako mu se dozvoli da vesla po nama, a da se on stiti kad drugi veslaju po njemu - onda su nam sanse znatno manje. Njega sam naveo jer je on ovoj Srbiji gotovo pola tima. I po pitanju odbrane i po pitanju napada.
Motiva ne fali ni jednima, ni drugima. Ko misli da su nasi motivisaniji vara se, jer i Srbi, iako su najstandardniji (najredovniji na postoljima) nemaju nego 2 titule na 7 takmicenja na kojima su ucestvovali kao samostalna drzava. Od toga je titula prvaka Evrope (2006.) osvojena u Bg-u.
P r i m o r a c
1. Gojkovic sinoc u bazenu proveo 33'56'', od maksimalnih 38' !!! Doduse, nesto manje Kis (32'45'') i Kasas (30'53'') na drugoj strani, ali...i ovo pokazuje koliko nam je ovaj covjek trebao i sto znaci ovom timu. Brga 28', sjajno!
2. ''Mane gotovo da nemaju. Krene li ih šut (tj. bude li Šćepanović neraspoložen) šanse su nam minimalne. Ali, oni najiskusniji (Kašaš, Kiš i Biroš) često se ispucavaju i tu može da bude naža prednost. Iako su poznati kao dobri plivači sa te strane ne bismo trebali da imamo problema. Igrač manje mora da nam bude na nivou onog kakav je bio protiv Srbije, a napad će, sigurni smo, proraditi. Do sada je veći problem bio u nedostatku sreće (nepreciznost), nego što je to bila neorganizovanost''.
Iz texta http://www.mondocafe.me/ostali-sportovi/crna-gora---madarska-polufinale-evropskog-prvenstva-4380.php?p=10
18-7 su sut imali navedena trojica (skupa), ostala sedmorica 12-6
Najava texta u gotovo kompletnom dijelu pogodjena! B-)
P r i m o r a c
Didi,ima li sto za put u Holandiju ?
brga me odusevio, postao je bas tesko zamjenljiv igrac. veoma koristan , ne trosi mnogo lopti, dobro odradjuje u odbrani a ispliva svaki put kontru ili dvije.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kad ćeš izbačit najavu finala cattaro?![]()
Odgledah sad ponovo utakmicu, kako su se momci borili svaka riječ je suvišna. MOMČINE!!! Još kad bi sjutra opet dobili braću tj. kad bi nas opet puštili...
Vjeko mi reče da je Boris povrijedio šaku, ali bi trebalo da bude spreman za sjutra...
da vas razocaram. nista od zlata. carter let za sjuta su bukirali politicari.
Svaki uspjeh crnogorskih sportista treba velicat, tako da je svaka euforija dobrodosla, samo bez provokacija jer tako izgledamo kao da smo na granu rasli...U banana drzavi kao sto je CG, koja ima 3 zatvorena bazena za vaterpolo ( da ja znam), igranje u finalu EP je ISTORIJSKI uspjeh...A NAJVECA SRAMOTA je sto glavni grad nema zatvoreni bazen i vaterpolo klub, da u buducnosti mozemo da imamo jos jacu reprezentaciju...Podgorica ima duplo vise stanovnika nego Budva, Kotor i Hn zajedno, tako da bi i Podgorica do sad imala nekog reprezentativca, samo da postoji neki vaterpolo klub odje...DVA MILIONA EURA su potrosili na kupovinu auta za vladu samo za godinu dana, a ovamo imaju izgovore sto nema bazena...!!! SRAMOTA !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks