sto se tice motora, makar po meni licno a plus performanse i potrosnja, 1.5 dci ubjedljivo na prvom mjestu.
f6
Last edited by Gorostas; 25-01-12 at 19:07.
Njak Njak Njak
e39 ima iste sijalice za duga pa podji kod Uzelca ili na otpad kod MNE Petrol pumpe na Zabjelo (tu gdje je bio Top Car) i neka ti daju djek.
TAKUMI
Bolesniku
Džek je pravilno, ali to me podsjeća na jednog ciga sa Konika kad je tražio od Cvije da mu instalira MajicJack, pa mu je rekao: instaliraj mi međik đek...
TAKUMI
Oprosticu ti ovaj put![]()
Fala. To mi mnogo znaci![]()
![]()
![]()
TAKUMI
gorostas uzmi klijesta u ruke lemilicu i termo buzir i napravi to ne aveta'![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ah, ne radi mi se to jer inace planiram xenone tu da stavim a oni bi mi dosli sa svim, nego rekoh prelazno resenje neko da ima... a da ne zahtijeva neki trud
Njak Njak Njak
ah...treba se isprljat i sagnut majku mu jbm...![]()
Je li taj 1.6tdci isto sto i 1.6hdi?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
zna li mi ko rec koliko kosta sredjivanje alu felni, malo iskrzane po ivicama, nista strasno i i dje bi se to moglo sredit, da nije ko od forumaša radio to?
Od 80-120e kako kod koga bilo koji lakirer ce ti to sredit ili se javi stefanu i ticu sa foruma oni to rade..
ok, hvala
evo ti i broj.
068 294 476 - Stefan
No signature here.
javio nam se momak..
kod koga na reglazu osim uzelca i kastelane?
kod sola naravno. put ex jna.posle rocky-a prije MP auta
f6
Tic, sa Kastom sam zadovoljan u zadnje vrijeme...ja tu radim na BIMMU, 2-3 put godisnje.
TAKUMI
Pozdrav svima,
Sta moze biti na audi a4 cuje se neko brujanje(ne prejako), najvise od 50-80km/h? Ne bi trebalo da su lezajevi, jedan majstor mi je provjeravo i rece da se najvjerovatnije cuje difernecijal, ali da to nije alarmantno da bi moralo odmah da se mijenja. Ima li neko iskustva sa ovim problemom? U pitanju je benzinac 1.6
Hvala
A4 nema diferencijal osim ako je 4X4 a posto imas 1.6 onda nije 4X4.
Moguce da je jedan od lezajeva. Probaj da vozis pravinom 70-80 na sat onda lagano idi lijevo desno lijevo i javi sto se dogadja sa zvukom.
TAKUMI
mozda se gume cuju?
Pa...i to je moguce...ako su totalno stare ili kramponke...
TAKUMI
koji antifriz je najbolji za lagunu 1.9 dci 2005?
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks