Uh, ja sam bas voljela da pisem mastilom, iako se sva umazem, sjecam se tata je imao neki bas lijepi, inace bolest su mi bile hemijske raznih boja, mirisljavih, sjajnih, po tome sam bila poznata u odjeljenju i sveske preuredne)))
Ao nemoj me zajebavat aaaaaaaaaa vidji ovo.Carobno samarce,pa ovo mi je bila omiljena knjiga kad sam bio mali,garant sam je 15 puta procita.O *****usve
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Uh, ja sam bas voljela da pisem mastilom, iako se sva umazem, sjecam se tata je imao neki bas lijepi, inace bolest su mi bile hemijske raznih boja, mirisljavih, sjajnih, po tome sam bila poznata u odjeljenju i sveske preuredne)))
meni su gumice bile bolest...imala sam ih milion...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Bravo, voljela sam i ja gumice, bilo je cak i onih mirisljavih u obliku jagodica i drugih vockica, mmm... Mada one sto su imale drecave boje (tipa neke zabe zelenkaste), slabo su brisale, al eto...estetika na prvom mjestu.
Kad smo kod futrola, ja sam imala jedno vrijeme jednu metalnu... e koliko sam zvecala sa njom u rancu (nesto poput kravice kojoj se stavi zvono oko vrata).
P.S. Djevojcice, jeste li spominjale mirisljave papirice, al ne one modernije sa Kasandrom itd, vec one djecije? Ima li to sad negdje da se kupi? Pazarila bih rado![]()
Last edited by AltaMarea88; 27-01-12 at 08:15.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
I ja sam volio gumice,toliko da sam onu sa olovke zabio u nos i proveo noc u hitnu![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
evo nadjoh sad futrolu, citava ispotpisivana, i naravno odjeljenje I/9
al nema ljepseg pitanja, nego kad neko pita na sred casa: "Ima li ko srce da mi da" - naravno misleci na grafit od tehnicke olovke![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Xaxaxa, imao sam tako ucitelja do 4-og volio da nas proba kako mislimo pa za kontorlni napise izmedju ostalog 40-70=?, ili nacrtati 3 ostra ugla, sa razlicitim uglovima, tako i 3 tupa, tako i tri prava ugla...![]()
Moj nabolji drug tada nacrta 3 prava ugla samo sa razlicitom duzinom linija...
![]()
Tu es mon héro!
aaaaa, kako sam mogla da zaboravim na gumice, te u boji su katastrofa brisale, pogotovo ako si pisao tehnickom, koju i dan danas volim
, pa upresh, kolko sam listova znala da pocijepam kad pogrijesim, i ushi naravno da ne napravim, majka me opucala sa tim. A skupljala sam i ja mirisljave papirice, a mislim da i dan danas imam salvete koje je prvo starija sestra skupljala, pa onda ja, kako ima lijepih...
Ja mislim da imam negdje prvu pernicu, bila je najmodernija u I2: pritisnes dugmad i iskacu razne stvarni bocno, gore, dolje..Moram je potrazit kad dodjem kuci!
Pa one debele, velike olovke..Mirisljave gumice..Omotnice za knjige (bila je jedna sa djevojkom u zelenoj majci, cini mi se i s golim ramenom)..
Kad je ono pocinjao veliki odmor? U 9:05h, poslije 2. casa ili poslije 3.?
posle drugog casa , a ta pernica na dugmice mi je na selu jos se nedje vucara po tavana , kakva masinerija, robot!!!i eh da zamisli 1-2
sweeeeet
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Тимур и његова чета, звјездане баладе, морски јастреб, чаробно самарче, орлови рано лете (уствари скоро све од бранка ћопића) - није ни чудо што сам наклоњен комунистима.
Знате ли како се зваше она књига о ромском дјечаку који има коња лијепог (риђег мислим), ал нешто се на крају тужно деси, ако се добро сјећам.
Last edited by Mstislav; 27-01-12 at 09:39.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Јесте свака част!!!!
http://mk.wikipedia.org/wiki/„Белото_циганче“
Ждребе Бреско!!!
Кад дођем у цг ако не заборавим, има да исликам све књиге што имам и да их поставим овдје, као што кажу стари људи да се не заборави!!!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks