U BP necete dolaziti predpostavljam prije 2020.?
Evo ja juce nadjoh radnike u ptt sahti ispred zgrade Zetagradnje blok 35-36 4.jula bb. Vele optiku pripremaju : ). Rece Djetic da ce pocetkom marta, a evo mozda i prije.
γνῶθι σαὐτόν
U BP necete dolaziti predpostavljam prije 2020.?
Ocete li skoro put stare varosi![]()
Sigurno nece biti jeftinije, samo ce biti veca brzina za iste pare... pa po isteku minimalnog trajanja ugovora mozes da predjes na manji paket.
Kad se planira Kotor, i koje su sanse da to stigne do Starog Grada?
Kakvi su planovi za Niksic, konkretno zgrada u blizini nove poste?
Da li se opticki kabal mora postavljati kroz stan sve do prikljucka za komp i ExtraTV, i da li postoji mogucnost da se dovede do razvodnog ormarica u podrumu zgrade, a dalje da se koristi postojeca instalacija (bakarne parice)?
ja imam 5 mbita preko optike i prezadovoljan sam. sto se mene licno tice izvuce mi sa komercijalnih servera 1 mb/s downloada i meni vise niti brze ne treba. samo da se promijeni ovaj pireli ruter.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Centar Pg, Miljana Vukova? Kad ce??
Mene zanima sljedeće: ukoliko resetujem modem (Huawei Echolife HG 8245) prosto gašenjem, a zatim ponovnim uključivanjem dugmeta na zadnjoj strani rutera, da li mi T-Com dodjeljuje novu ip adresu? Ovo pitam jer su mi u Call Centru kazali da adresa uvijek ostaje fiksna, a to mi se baš nije svidjelo budući da vjerujem da mi se neko zeza sa kompjuterom ::: Unaprijed hvala na odgovoru!
...
kada iskljucis router na 10 minuta vidi na da li ce ti se promijeniti adresa, ali nisam siguran da li se tako lako mijenja na optici, jer se sesija drugacije ostvaruje.
Inace kompjuter neces zastiti promjenom IP adrese, vec podigni firewall, instaliraj antivirus...
Sale koga da kontaktiram da mi instalira optiku? Vidjeh sa sajtu da ima moja lokacija mogucnost.
kontaktirace te oni ako si se prijavio.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Promoterke obilaze i prikupljaju prijave. Obicno ostave neki kontakt, ali ako nemas taj flyer prijavi se preko sajta http://www.telekom.me/optika-prijava.nspx ili na 1500.
Kada ce optika preko morace zgrade iza Carina? Jeli premalo interesovanje ili ...
Svima, pa i vama preporucujem web prijavu.
Na jednostavan nacin, pomenutim kanalom se konrektno iskazuje korisnicko interesovanje.
Naravno, pomenuto ne predstavlja jedini "okidac" da bi se Optika uvodila, ...
U zoni gdje se vi nalazite se izvode definisani radovi. Ocekuje se da bi od aprila mogli biti prikljucivati i prvi FTTH korisnici.
Aktuelne FTTH lokacije.
Last edited by Djetic; 01-02-12 at 10:48.
Imam jedno kratko pitanje, ne mogu da listam cijelu temu da nađem odgovor. Ja imam Extra Trio flat 2. Znači li ovo ako se u moju zgradu uvede optika, da ću po istoj cijeni dobiti internet 20mbps umjesto ovoga što sad imam?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks