Neko rece Scepu da je ovo 2008...i da se nalazi u Malagu.![]()
Uh ajde nekako laksa ova cetvrtina, Grci sa losim sutevima i cini se da smo mirni sad.
Neko rece Scepu da je ovo 2008...i da se nalazi u Malagu.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Boris zavrsio, opasno je opet.
Gejm set mec - Crna Gora!
.... sledeci
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
e vala su mogli da dobiju ovo 3 razlike za nas koji smo ih igrali na kladionicu. da i mi dobijemo neki euro
ajde dobro je ufeaceful:
Dobro je. Bilo je, kako sam i ocekivao, tesko. Samo sto sam mislio da ce se igrat na manje golova, ali dobro. imamo dosta problema u nekim segmentima, to je prosto tako, ali nadam se da ce sad i oni igrati sa manje grca, dosli smo gdje i pripadamo, sad vise nemamo cega da se plasimo.
Fire in the hole!
Uzasan igrac vise, uzasan.
Igrac manje se igra totalno neozbiljno, bar nocas.
Ufff, iznervirao sam se dobro! Scepo svaku utakmicu pocinje da brani od 3 cetvrtine, prve dvije kao da ga nema. Gojkovic majstor, Nikola J. odlican isto.
Ajmo sad po medalju!![]()
Igrač više:
CRNA GORA: 9 (2)
Grčka: 12 (6)
ali ako znam zna me jad sto se ja nerviram kad nas Grci pustise a to se znalo![]()
Auf... Mislim sa pravom da su sudije za*****le ovaj mec, kao i protiv spanaca. Bukvalno smo u prvoj cetvrtini jednom mogli pokusat kontru... Imali su cini mi se 8 igraca vise bez lopte, a svega 3 kontra faula! Nije posteno...
Razlika u klasi je ocigledna, ali bio je potreban Scepo da skine dvije sa igracem manje da krenemo...
Ipak, ne bas dobra utakmica, ali im se ne moze osporit da su dali maximum...
P r i m o r a c
Scepanovic se razbranio, ali lob Janovica priceless.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
kakav lob Janovica - za anale! prelijepo! svaka cast momci! tresnite jos te madjare, a poslije ce nas valjda Srbija po obicaju pustit![]()
Scepo dobar u drugom poluvremenu kao i odbrana sa igracem manje, ali zato napad sa igracem vise...
mnogo teze od ocekivanog.
da nije bilo onog naseg grca u pocetku i onoliko igraca vise za njih, bilo bi ovo mnogo ubjedljivije. samo mi nije jasno kako uspijemo da damo 3 gola za minut ipo, a onda padnemo do kraja cetvrtine. ne ide mi u glavu, jer ako ne ostanemo 100% skoncentrisani cijelu utakmicu, madjari ce nam se usrat u zivot.
zlokovic jeste dobar igrac, ali je ispao majmun, nije mi jasno kako ivovic moze igrati 2ipo cetvrtine sa 2 licne, a sidrun zavrsit utakmicu ranije zbog 3. licne??? uzas.
janovici odlicni, ivovic takodje, ali gojkovic po meni igrac utakmice. cini mi se da je onaj gol bio iz 2m, ali su nam se sudije morale oduzit. a ona parabola, ne zna se jel ljepsi nikolin ili vladov. ja cu izabrat vladov jer je sa nezgodne strane bio.
idemo dalje...dje i pripadamo.
p.s. zaboravih reci da su nas grci pustili, sramota.![]()
<--- leuk
Go Montenegro !
If you support Montenegro in all sports, join us on Totallympics, a forum about all Olympic Sports!
Bravo momciPuštiše nas i Grci :P
Gojkovic, "Xavi u vaterpolu" :grin: Strasno mu je bilo ono dodavanje za Ivovica![]()
To je to! Vratili smo se tamo đe nam je i mjesto, među 4 u Evropi. Idemo dalje, po neku od medalja, ja i dalje vjerujem u tožu
Teška utakmica, sudije nam jednostavno nisu dozvolile da igramo presing čime bi slomili Grke, isključivali su nas konstantno bez lopte, neka isključenja ne da su diskutabilna nego su smiješna. Ali opet, bili smo dovoljno jaki da izguramo sve. Opet braća Janović, Gojković (majstorčina) i Šćepo donijeli prevagu...
Sad protiv Mađara neka nova priča, biće egal u to sam siguran, a ako mislimo da ih dobijemo treba nam mnogo, mnogo bolji igrač više, takođe i igrač manje što je protiv Mađara vrlo, vrlo teško. To je ekipa koja jednostavno savršeno igra igrača više. Trebaće nam i raspoloženi Šćepo i to neophodno i naravno, korektno suđenje, jer su se na čitavom prvenstvu sudije pretplatile na nas da nas jebuckaju.
E VIVA!!!
Good luck against Hungary !
If you support Montenegro in all sports, join us on Totallympics, a forum about all Olympic Sports!
ove sudija su stvarno sramne!!!!!!!!!!! ne daju da se odlijepimo, pa ne daju....
no, opet dobro je što su nas puštili, inače ispadosmo..
sa ovakvim suđenjem, možemo pozdravit se sa ulaskom u finale.. osim ako nas i mađari ne puste..![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks