eh ko te ne zna :mrgreen:
grijesis dusu sinko, sjedi da ti pojasne exi i sparkisa nesto, konobar jednu vocnu salatu od rakija odje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
da nece mene ko time ponudit'?![]()
ocemo bome , sjedi i ti za ovi astal nas , moze jos i vikky i dosta nas je
Heheheheh s obzirom kakav sam izlazio iz rakija bar-a, mislim da mi pojašnjenja nijesu potrebna... :mrgreen: Al to ne mijenja činjenicu da mi ne odgovaraju...
Od čašice likera mi je odma muka, ili npr koka kolu u viski kad neko uspe, kao i podmornice i čudesa... Samo čistaka i da nije sladunjavo, tj da nema jaku aromu...![]()
#fakenews
imam ja za tebe onda jednu dubrovacku travaricu , gorku, krijepi dusu
e aj sad evo ti odje, ovo ti je pivo borovnica, ovo od limuna, (ne sa limunom) odje imas rakiju od sumskih jagoda, od borovnica, od malina , biraj sto ces? ima i ove domace od kajsija al iz kikinde rijetka serija, najveci kvalitet na balkanu ?
ajde ajde nisi ovo jos probala, ne moz da ti se ne svidja kad nisi probala, imam ja odje i dzina , eeeh kleka dobra stara grka, medo je popij probaj, na jadan jednu casu moz
dzin????...hm... executor...aj ti meni daj jedno kuvano vino![]()
sitzu 2![]()
a ja cu "borovnicu" nijesam odavno i sparkic ce isto to znam..medoje vilju, jos neko nesto ?!
Alo DJ, pusti mi ovo.
Konobar, ponesi turu momcima preko puta.
No signature here.
breATEEEE vazdaaaaa
i ja se čudim što štucam a to me vi pominjete![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
a nekad je ovo mjesto lichilo na neshto... Dje je ona tijana ljudi? mora da se predozirala...![]()
gudra se po sloveniji
Ovu kafanu treba preselit nedje u planinu pa fino vatra na kamin vani snijeg mete i mi mrtvi pjani ... :mrgreen:
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
u planinu.. e kad bi se zanocilo pored tog kamina ko zna koliko bi nas osvanulo $utradan..efekti vidljivi nakon nekoliko mjeseci a rezultati nakon 9 :mrgreen:
neka neka..meni i odje odlicno![]()
Bolje je vani, na 'ladno. Metes se, a boli te kiturina.![]()
eno de..sta ce ovi narod pomislit sadEN. pa u kafanu smo pobogu ..mozemo to kuci :mrgreen: :lolblue: :lolblue:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks