e jbg to ni ne vidjeh u kvote od brzine, a ne stigoh da napisem na papir dok sam bio doma, al ovo 1-1&4+ odigrah u meridijan kao slobodnu igru, ne znam rece li mi ti il neko drugi, kvota 7.50
Who let the dogs out
imao sam jedan dobar tiket, steta sto me madjari glibavi bacise
Who let the dogs out
danas pricam sa drugom nesto oko parova, sta i kako igrat, i posaljem mu na fb da treba probat besiktas 2/1 i ne uplatim nista. Zaboravim to, a onda sve pare sto sam imao na bet3654 stavim na Anderleht 1. I slucajno vidim besiktas gubi 0:1 na poluvrijem, a nemam sa cime da ispratim... nego dobro je i da je anderleht prosao
BlackVelvet svaka cast za tipove) You must spread some Reputation around before giving it to BlackVelvet again.
Bath city 2 crvena kartona, Boze moj, padnucu na kvotu 1.20 :cower:
jashta
idesh na GOALS, pa na RESULT/TOTAL GOALS
Ohoho vidim neka se kinta uzela, bravo momculjani.
ako sam ga vidio do sad pomamio se
Who let the dogs out
sad sam gledao taj mec i zapala mi za oko igra 1&3+, a dobra kvota na arsenal![]()
Who let the dogs out
Last edited by Shadow'91; 24-01-12 at 21:26.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
e da oce cardiff uvalit jos jedan, na jedan tiket cekam d2+ a na drugi 2-3![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sta da igram u meridijan jer cekam za pare espanjol gg?? do 11 rade pa da odem da se pokrijem nekako, ako ikako mogu..
E sta bih sad mogao odigrat u meridijan? Ako ima uzivo da uzmem da igram na slobodnu igru da mirandes ne daje gol? jel ima toga? izvinite sto smaram malo, al da pitam..
ne znam ima li uzivo, al probaj na slobodnu igru pa vidi koju ce ti kvotu obracunati
edit: na bet365 ti je kvota 1.60
Last edited by BlackVelvet; 24-01-12 at 21:38.
Who let the dogs out
Carlot-Njujork 2 kvota 1.5
Indijana-Orlando 1 kvota 1.7
Majami-Klivlend H1 11.5 kvota 1.85
Finiks-Toronto 1 kvota 1.50 !
Lambda
ja dobih na ovaj onlajn 30 eura.
inace kiksao sam ganu h1 (1:0), krka je izgubila pol i madjarska takodje. ove ostalo je doslo. bas iznenadjenja. krka doevla lalica i onog crnca iz cibone. madjarski igraci svi iz njemacke i spanske lige, a slovenci iz slovenacke vecinompojma nemam sto se desilo.
![]()
juve prangija![]()
Kako bijedan dan za mene.
Prvo me nače Wozniacki...pa Mađari, pa Krka, itd...
Ali makar ovo prođe:
------------------------------------------
[3/3]
0407 24-01 20:45:00 Juventus-Roma
Dupla Šansa 1X 1,27
0032 24-01 21:30:00 Mirandes-Espanyol
Tim daje gol G1+ 1,22
9732 *** Besiktas-Gaziantep
Konačan Ishod 1 1,40
------------------------------------------
Što bi rekli, bolje ranjen n'o mrtav. :mrgreen:
p.s. Onaj osjećaj kad Bešiktaš gubi na poluvremenu, a ja centa nemam da ga odigram preko sajta, uživo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks