View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 499 of 942 FirstFirst ... 399449489495496497498499500501502503509549599 ... LastLast
Results 12,451 to 12,475 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    hahahaha, da mi je samo procitat tvoje sastave iz lektira, ko zna sta si ti tamo procitao.
    Ajde ne zezaj, digli ste se kao da je finale u pitanju, nadigrali, razbili, bla,bla...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    i baš protiv najjačih se sve okrenulo. ranije si spomenuo kako su sve utakmice crne gore i srbije, pa i pripremne, bile neizvjesne, ali je na kraju u tim utakmicama slavila srbija. a ova nije bila niti malo neizvjesna, tako da to nije baš argument na tvoju stranu.
    Apsolutno.
    Ponovicu i sedmi put - MOTIV u jucerasnjoj utakmici nije bio jednak.
    Igrala je ekipa koja je vec bila u polufinalu i ekipa koja se borila za opstanak.
    Je li ovo jasno?

Ja sam dao argumente koji jasno ukazuju da PUSTANJA nije bilo.
    I to je nadam se jasno.

E sad, to sto su nas Srbi u tri utakmice prije ove dobili ukupno dva razlike valjda govori da mozemo i mi ponekad da dobijemo...ili mozete samo vi pobijedit Srbe i niko vise?

Znam da vam ispadanje tesko pada (meni bi ispadanje Crne Gore palo teze, vjeruj mi), ali ova Crna Gora moze Srbiju vda dobije i u utakmicama sa istim motivima (pa cak i kad Srbi imaju veci, kao na Hiosu, gdje smo oslabljeni imali sut za remi), a kamoli juce...

Ne znam dokle cemo ovako...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda je bolje sto nismo bili prvi u grupi. Mislim da bi nam 3-4 dana odmora skodilo, da bi se igraci mozda oladiili, opustili, a ovako smo usli u ritam svaki drugi dan utakmica...eto nemamo ni teskog protivnika, odlicno poznajemo Grke, tako da ocekujem da ta utakmica bude priprema za Madjare...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

maksa vidi se da si nervozan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vuki View Post
    maksa vidi se da si nervozan
    Ne, samo se vodim vašom logikom koja je doduše pomalo smešna ali šta da se radi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a sto se cini od provokatora, pa ljudima nije mrsko da otvaraju naloge da bi provocirali i velicali poraz. meni kad treba da kuckam sifre pa otvaram mailove da to potvrdjujem volja prodje i za net a ne forum.
    nego, imam osjecaj da ce nam grci bas leci. sto je najbitnije nemaju nekog sidruna teskasa jer mi uvijek na tu poziciju skripimo u odbrani.i samo da zadrze ritam i jos malo poprave igraca vise, a i scepo jeste bio dobar ali opet mora i moze bolje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Maksa View Post
    Što se tiče utakmice, toliko je očigledno bilo da Srbija nije igrala sa 100% svojih mogućnosti da to ni onaj odozgo ne može osporiti. To je bilo i očekivano i sasvim logično jer nama taj meč nije značio apsolutno ništa. Ne želim da potcenjujem vaterpoliste CG niti da ulazim u bilo kakvu raspravu, da li je meč namešten ili nije ( lično mislim da nije ), čak šta više drago mi je zbog vaše pobede, ne zato što su Hrvati ispali već što ste Vi prošli.

Juče se nijednog jedinog trenutka nisam nervirao kao što se nisam nervirao ni posle Malage ( možda neko neće verovati, ali boli me k.... ne pravdam se nikome ), ali mi baš iz tog razloga idu na živce neke stvari koje pišeš i baš zbog toga sam se registrovao.

Potenciraš tu neku priču kako Srbija nikada nije pobedila sa više od 1 razlike, i naslađuješ se ( barem tako izgleda ) tom pobedom od + 4, a zaboravljaš ( slučajno ili namerno ) ili jednostavno ne želiš da se setiš da je najteži poraz CG nanela upravo Srbija.

SL 2007 ili 2008 ( Berlin ili Đenova ) nisam 100% siguran, 13:3 za Srbiju.

Opet ponavljam meni je drago zbog jučerašnje pobede, ali čak i da me boli ( kao što ti kažeš ), ne samo mene već i ostale Srbe ne može nas nikada boleti kao tebe tih +10.
    Volim ove padobrance sto uskacu i onda samo ispadnu...
    Evo ti moj text, pisan uoci meca sa Srbijom (da si redovniji na forumu znao bi da sam ga pisao JA)
    http://www.mondocafe.me/ostali-sport...-4279.php?p=10
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Elem, mini intervju sa Mirkom Vičevićem
    Pravi intervju u pravo vijeme! Pravi sagovornik i za mene ocekivani odgovori!
    Svaka cast!

Preporucujem za citanje...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Volim ove padobrance sto uskacu i onda samo ispadnu...
    Evo ti moj text, pisan uoci meca sa Srbijom (da si redovniji na forumu znao bi da sam ga pisao JA)
    http://www.mondocafe.me/ostali-sport...-4279.php?p=10
    Nema veze jesam li ja čitao ili nisam, bitno je da si ti to napisao u tekstu, a onda očekuješ da nekog boli poraz od 4 gola razlike. To je smešno, jer pola ljudi nije ni gledalo utakmicu. Šta misliš zašto ?
    Last edited by Maksa; 24-01-12 at 15:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Registrovao si se samo da bi provocirao,zar je tesko priznati da si gori?
    Nema veze jesam li ja čitao ili nisam, bitno je da si ti to napisao u tekstu, a onda očekuješ da nekog boli poraz od 4 gola razlika. To je smešno, jer pola ljudi nije ni gledalo utakmicu. Šta misliš zašto ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a sto se cini od provokatora, pa ljudima nije mrsko da otvaraju naloge da bi provocirali i velicali poraz. meni kad treba da kuckam sifre pa otvaram mailove da to potvrdjujem volja prodje i za net a ne forum.
    nego, imam osjecaj da ce nam grci bas leci. sto je najbitnije nemaju nekog sidruna teskasa jer mi uvijek na tu poziciju skripimo u odbrani.i samo da zadrze ritam i jos malo poprave igraca vise, a i scepo jeste bio dobar ali opet mora i moze bolje
    Jedino sto moji odgovori nisu upuceni direktno padobrancima, nego domacim dusmanima kojih je u CG koliko hoces...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dervish_spahija View Post
    Registrovao si se samo da bi provocirao,zar je tesko priznati da si gori?
    Ne uopšte, juče smo bili gori i izgubili utakmicu potpuno zasluženo. Šta ti nije jasno ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne uopšte, juče smo bili gori i izgubili utakmicu potpuno zasluženo. Šta ti nije jasno ?
    Nije mi jasno tvoje dusmanjenje.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Jedino sto moji odgovori nisu upuceni direktno padobrancima, nego domacim dusmanima kojih je u CG koliko hoces...
    a te mi ne pominji, neki igraju i za njihovu reprezentaciju
    nego po meni je bolje sto smo osvojili drugo mjesto nego da smo bili prvi. daje ti lakseg protivnika kojeg bi trebao proci za polufinale isto igras utakmicu. isto je 4 dana odmora previse na ovakvim tamicenjima. lako se moze desiti da ekipa ispadne iz ritma.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nema veze jesam li ja čitao ili nisam, bitno je da si ti to napisao u tekstu, a onda očekuješ da nekog boli poraz od 4 gola razlike. To je smešno, jer pola ljudi nije ni gledalo utakmicu. Šta misliš zašto ?
    Svi koji vole ovaj sport (a malo ih je) gledali su utakmicu.
    Ostali me ne zanimaju...

Nemam nista protiv tebe, ali iscitaj koju stranicu vise, vidjeces da se odje ne bavimo ni mrznjom ni glupostima, vec za sve navodimo konkretne primjere.
    Statistika je takodje prisutna.

Ti se ne bi javio da te ne pece ovaj poraz.
    Pocni da se navikavas...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa nije bas da skripimo, imamo (uz srbiju i hrvatsku) najbolje bekove. idealna trojka bi bila ivovic, udovicic, buric, ali petrovic i jokic su (po meni) kvalitetniji od radjena, aleksica, buljubasica, jedino je mozda buslje bolji od njih.

sasvim druga stvar je kad ti sudija sjedne za vrat, pa ti svira iskljucenja i dje treba i dje ne treba.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dervish_spahija View Post
    Nije mi jasno tvoje dusmanjenje.
    Ja nisam iz CG, nisam dušmanin ili domaći izdajnik kako vam draže. Zašto razmišljate kao deca u obdaništu, svaki Srbin na forumu mora biti Srbin koji živi u CG ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa nije bas da skripimo, imamo (uz srbiju i hrvatsku) najbolje bekove. idealna trojka bi bila ivovic, udovicic, buric, ali petrovic i jokic su (po meni) kvalitetniji od radjena, aleksica, buljubasica, jedino je mozda buslje bolji od njih.

sasvim druga stvar je kad ti sudija sjedne za vrat, pa ti svira iskljucenja i dje treba i dje ne treba.
    to da, tu si u pravu . mislio sam do sada u toku prvenstva uvijek je sa te pozicije najvise skripalo. a nisam nesto ulazio jesu bile nase greske ili sudijino sjedanej za vrat. nekako nikad ne mogu da da ocjenim realno, posto gledam navijacki pa uvijek sebi kazem da nece sudija. ne bi on

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ostali me ne zanimaju...

Nemam nista protiv tebe, ali iscitaj koju stranicu vise, vidjeces da se odje ne bavimo ni mrznjom ni glupostima, vec za sve navodimo konkretne primjere.

Pocni da se navikavas
    ...

Ti tačno želiš da nekog u Srbiji boli ovaj poraz, a samo ti znaš koji su razlozi, da li je to zbog '' domaćih izdajnika '' ili kako ih već zovete ili nečeg drugog ja ne znam i ne ulazim u to, tvoja stvar. Samo ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi, jer kao što sam rekao u svom prvom postu meni nije teško pala ni Malaga, niti sam se radovao toj ubedljivoj pobedi u Đenovi, pročitao u novinama i to je to.

Ti očigledno imaš neki problem...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ja nisam iz CG, nisam dušmanin ili domaći izdajnik kako vam draže. Zašto razmišljate kao deca u obdaništu, svaki Srbin na forumu mora biti Srbin koji živi u CG ?
    za mene je svaki srbin koji dodje ovdje da provocira bio dusmanin ili domaci izdajnik ili srbin srbijanac , srbin bosanac ili srbin hrvat ( ne mogu pohvatati sve srbe u ovom tekstu) je isti. dusmanin

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za mene je svaki srbin koji dodje ovdje da provocira bio dusmanin ili domaci izdajnik ili srbin srbijanac , srbin bosanac ili srbin hrvat ( ne mogu pohvatati sve srbe u ovom tekstu) je isti. dusmanin
    A čime sam ja to tebe isprovocirao ili bilo koga ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ostali me ne zanimaju...

Pocni da se navikavas...
    svaka ti je ka njegosu.

upravo to, ja sam gledao svaku utakmicu na ovom prvenstvu (vecinu na live stream) zato sto obozavam ovaj sport. a masu ljudi gleda neki sport/takmicenje samo kad igra njihova reprezentacija i da mogu da vicu srbija gazi, crna gora, hrvatska, indija, svejedno. ja recimo nisam gledao ni nase kosarkasice, ni kosarkase, ni rukomet, ni odbojku, ni nista, pa neka igra crna gora. mene taj sport jednostavno ne zanima. ne zelim da kazem da je to lose, ali onda brate idite na forume gdje se svi lose 15 dana svake dvije godine, a pustite ljude koji se imalo razumiju u ovaj sport da normalno razgovaraju i analiziraju neke stvari, pa makar ih bilo 5-6 na forumu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

LEN upravo izbacio, a da bismo izbjegli nezeljena pitanja:

First teams qualified for 2014 European Championships

by LEN on Tuesday, 24 January 2012 at 16:38

First teams qualified for 2014 European Championships
    Eindhoven (pps) The first teams have already qualified for the upcoming tournaments and championships with the conclusion of the men’s preliminary round at the 30th European Water Polo Championships in Eindhoven. 2008 Olympic and record-winning European champion Hungary, 2011 World champion Italy, Greece, World League winner and record-winning World champion Serbia, Montenegro and Germany have already qualified for the 2014 Europeans in Budapest by reaching the medal round in Eindhoven. 2010 European champion Croatia, just like all other teams, has to go through an additional qualifying tournament.

Greece, Germany and Montenegro are also the first teams to book their ticket to the Olympic qualifying tournament, to take place in Edmonton, Canada, on 1-8 April. Italy, Serbia, Croatia and Hungary are already qualified for the 2012 Olympic tournament in London due to their results at the World Championship in Shanghai last year and at the 2011 World League. Host Great Britain is seeded.

In the women’s event, 2010 European champion and title defender Russia and 2011 World champion Greece purchased the first two tickets to the 2014 Europeans in Budapest. The winners of the quarter-final encounters between Hungary and Spain and Italy against 2008 Olympic champion Netherlands will also qualify for Budapest.

Russia and Greece have also ensured a place at the Olympic qualifying tournament in Trieste on 15-22 April, as has Italy as host. Two further teams will qualify for that event at the European Championships in Eindhoven.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A čime sam ja to tebe isprovocirao ili bilo koga ?
    usao si ovdje sa navodnim tekstom koji ce nam otvoriti oci i koji provocira i onda nastavljas sa svima u neke polemike vi veliki mi mali. covjek ti lijepo cattaro objasnio neke stvari ali si nastavio i dalje.
    znaci opusteno tebra u pravu si. ali si isto u onu kategoriju od prije sto sam rekao dokle god se tako ponasas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka ti je ka njegosu.

upravo to, ja sam gledao svaku utakmicu na ovom prvenstvu (vecinu na live stream) zato sto obozavam ovaj sport. a masu ljudi gleda neki sport/takmicenje samo kad igra njihova reprezentacija i da mogu da vicu srbija gazi, crna gora, hrvatska, indija, svejedno. ja recimo nisam gledao ni nase kosarkasice, ni kosarkase, ni rukomet, ni odbojku, ni nista, pa neka igra crna gora. mene taj sport jednostavno ne zanima. ne zelim da kazem da je to lose, ali onda brate idite na forume gdje se svi lose 15 dana svake dvije godine, a pustite ljude koji se imalo razumiju u ovaj sport da normalno razgovaraju i analiziraju neke stvari, pa makar ih bilo 5-6 na forumu.
    Ako se to odnosi i na mene, i ja sam za gledao većinu utakmica, volim da gledam vaterpolo kao i svaki drugi sport, nisam ga nikada igrao ali ne treba biti preterano pametan da bi se '' razumio u ovaj sport '', to može i potpuni laik nakon par odgledanih utakmica.

Page 499 of 942 FirstFirst ... 399449489495496497498499500501502503509549599 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)