http://mobile.benchmark.rs/mobile_ve...tizhe_htc_edge
mozda je konacno vrijeme za upgrade![]()
mislim da je u Outlooku. Ako preuzimas npr sa @t-com.me, provjeri preko webmaxa da li su mailovi i dalje na serveru. Ili koristi rjesenje koje ja koristim: posto je t-com.me ionako raspad, daaavno sam stavio svi mailovi da mi se forwarduju na gmail nalog automatski, i pozdravio se sa t-comom makar za mail :ass:
(nečitko)
evo nesto zanimljivo sto stize a mislim da nece ni biti skupo
http://www.gsmarena.com/motorola_xt532-4355.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_y_duos-4385.php
http://www.gsmarena.com/motorola_fire-4386.php
ne toliko jako kao ove sad mashine ali opet dosta korisno...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
sumnjam da ce da stize, sem Duosa. Za jedan pise da je samo za Kinu, za drugi za Brazil
PS Jel moguce da samsung jos fura 320x240 rezoluciju u modelima za 2012-u?? Kakav fail! :livid:
(nečitko)
ma bice ih i kod nas jer svi telefoni su GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
e sad ovo sto se tice rezolucije jbg losija klasa , a i vjerovatno ne mogu to sve uklopiti![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
da mi je znat ko kupuje ovo smece. rezolucija nikakva, ekrani minijaturni, koci, sjecka...
Ima kod nas već dual SIM Android, a da nije "kinez":
ViewSonic V350
Kvalitetan, fin telefon, a za prilično male pare.
@clapton: Onaj kome je prioritet dual sim, da se ne saka sa 2-3-4-5 telefona, a ne kamera, procesor i memorija.
Onda bolje feature phone nego ova, blago rečeno smeća, mislim ove što zovu 'high end' android su smeća a ne ovo...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
pa zato i jesu samo za kinesko i brazilsko trziste. Kupuju oni koji nemaju para, a hoce android
nece, sem mozda uvoz na crno, male kolicine. Zvanicno nece nikad stici. Recimo ova motorola je natrpana aplikacijama koje samo kinezima nesto znace.
dje ima taj viewsonic i posto?
e, ne da si smorio sve i svja sa preteskom pricom, nego.... "android je smece, svi android telefoni su smece, low end je smece, high end je smece, ICS je smece, svi fabricki launcheri su smece, svi custom launcheri su smece, svi ROM-ovi su smece"... Kako se ne smoris da pravis dalubu od sebe? :roll:
(nečitko)
hahahah keni presmijesan si ... ovo je najbolje
ps. nebi trebalo da su loi toliko , nisu sigurno odlicni ali daleko bolji od ovih obicnih Duala sto su sad u ponudi... a i ja mislim da ovo ije sad za neku strasnu i zahtjevnu upotrebu , mail,fb mozda neki yt i to je to
sve developeri i strucna lica, pa je svaki uredjaj ispod niova svakome ................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Da, Nokia N8 im je sr*nje....
Ima preko Clicka (kod Gimnazije, pored Kinder marketa). Ako trenutno nemaju, biće brzo. Cijena bi bila vjerovatno ispod 240€.
Ima i u Nikiću u bul. Ivana Crnojevića, ali je nešto skuplji.
Ja sam ga koristio testno 10ak dana, dual sim savršeno funkcioniše, telefon nije prespor, ponaša se nešto kao ZTE blade -5 do 10%. Baterija traje dovoljno - dan-dan ipo može, zavisi od razgovora i mreže, možda i malo duže. Ekran nije najbolji, vidljiva je pikselizacija, ali je OK. Da su mu dali malo jači procesor, bio bi two hells of the phone![]()
moze li savjet da li da kupim htc cha cha ili ne?do sada sam koristio lg gt 540 i iritirao me nedostatak tastature.takodje zanima me da li je neko imao priliku da koristi htc explorer i u tisciu o njemu? unaprijed zahvalan na savjetima![]()
ukratko: dok ne probas sam, neces znati da li tebi licno odgovara. Razmisli i o SE Mini Pro - ja sam uzeo stariji model, i uz CM7 ROM je postao prava mala lutkica![]()
(nečitko)
hvala na brzom odgovoru i ja sam razmisljao o starijem SE mini pro nego vidjeh ovaj cha cha pa rekoh da nema ko iskustva sa njim
Ne bih imao obraza da se pojavim u javnosti s telefonom koji ima Facebook dugme.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ljepota od telefona - HTC - Android = izvini morfeuse ali...
Moja žena ima ChaCha (bijeli) i super je telefon baš, samo što je meni onako, pravi ženskiMada, crni izgleda potpuno drugačije. ChaCha je brz, responsive, ima fore iz Sense 3 userinterface-a.... Jedini problemčić koji se javio kod moje supruge je što ima neobjašnjive restarte poslije posljendjehg OTA Update-a, nego se ne mogu nakanit da sad čitam i za taj telefon (poslije Desire-a, Wildfire-a i Sensationa) na 100-ine stranica na xda forum da otkrijem u čćemu je greška (obično neka od aplikacija izaziva ta sranja poslije update-a)
sensation xl ili galaxy s2 ? citajuci po netu, s2 je brzi, bolja kamera i ekran, a ovaj ima veci ekran i izgledno je ljepsi.. ima li nekih bitnih caka sto trebam znat za jedan i drugi koji su presudni..
s2 bro bez razmisljanja bez presudnih caki
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks