Zlatio se Meridijan, do 23:00hi ljeti i zimi
Zlatio se Meridijan, do 23:00hi ljeti i zimi
Who let the dogs out
Kako je danas dobro radio sajt meridiana.
Da je sreće ovako bi radio i subotom oko 16h...
moze li crystal palace sto da ucini danas ? izbacili su neke dobre ekipe (man utd, southampton, wigan..) a i dobili su prvi mec protiv cardifa 1:0...
kvota na 2 (4,80),a x2 (2,02)
edit: ako ne pobjeda a onda barem x ?
Last edited by Shadow'91; 23-01-12 at 23:35.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ako znam kako Dalas bez Novickog i Kartera dade 32 za četvrtinu,i još Finiks 27,pomamio se.Doduše,Oklahoma i SAS dolaze kao podmazani.Sa Milvokijem će da bude tijesno,ali valjda iščupaju pobjedu.
Raise my hammer,take my aim
kakva luda nba noc, dobra za gledanje, losa za kladjenje.... Boston i Dalas gaze ga gnjide, a kad im je full roster ne mogu kosa dat. Ne pamtim kad je Orlando dao ovoliko koseva. smr
Zato nhl sve kecevi
Voznjacki ni mrdnut nije mogla prepolovljenoj klajster, ni povreda joj nista ne moze
Last edited by BlackVelvet; 24-01-12 at 07:52.
Who let the dogs out
Nije bogami nego dobra za klađenje,makar meni
3 od 4,a taj Milvoki je trebao da dovrši posao,ali im je falilo iskustva.
mene orlando i feniks utukli, nisa te pratio, dobar si evo par zadnji veceri![]()
Who let the dogs out
Ljudi, izbjegnite te favorite iz engleskih drugih liga. Imaju dosta africkih fudbalera koji su trenutno na Africkom kupu.
Evo za danas od mene :
Alba-Lokomotiva K.
tip : h2 (+4.5)
kvota: 1,9
Alba je solidna ekipa, ali ce u ovoj utakmici biti bez 3 kljucna igraca. DOk Lokomotiva biljezi odlicne rezultate. Dobili su Benetona, Litvos Ritasa, ...
Alba nece dobiti vise od 4 razlike.
Madjarska-Slovenija
tip: HP1 (-0.5)
Kvota: 1,9
Madjari su odlicna ekipa i pobjeda im je neophodna. Slovenci su dosta dogurali i ovdje ce da zavrse sampionat. Da ne pravim poredjenja po igracima jer je razlika velika. Ono sto karakterise slovence je malo bolja odbrana. Ali definitivno ovo dolazi iz 1-1
Taj jedan gol ce madjari biti bolji na poluvremenu jer ce imati veliku podrsku sa tribina.
Gana-Bocvana
tip: H1 (-1.5)
kvota: 2.20
Glupo je porediti ove dvije ekipe sto se tice igrackog i trenerskog kadra. Vidio sam samo da je Gana u punom sastavu i to je dovoljno da ovaj veliki hendikep izadje danas!
Besiktas - Gacijantep
tip: 1
kvota: 1,45
Besikatas apsolutni favorit. Prilika da se izjednaci sa Fenerom koji ima dosta tezak raspored. Ne vjerujem da ce propustiti priluku da se ukljuce u trku za titulu. Ukoliko ne bude kise moze biti i golova.
Ukupna kvota: 11
Last edited by holepfc; 24-01-12 at 10:20.
I ovi sto vole ove prelaze. Madervil-Dafermlajn koji je prije mjesec dana odlozen. Tada je cio balkan uplatio iz 2-1 , kvota je 27. Pa probajte ...![]()
Statistika mi govori i da odigram Krka - Buducnost HP1. Krka uvijek dobro izgura poluvirijeme a i mnogo dobra ekipa sa ovim amerima. Jednom me je bacio Makabi kad je igrao protiv njih na hendikep poluvrijeme i to u sred izraela. Dok buducnost prelose igra prvo pol i kuci i u gostima. Cist primjer utakmice sa zvezdom. Zbog vaznosti utakmice i zbog ovih podataka ovo mi je sigurna.![]()
Last edited by holepfc; 24-01-12 at 10:34.
Da poranim :
Portland over(181.5)
NY H2(-4.5)
Indiana H1(-3.5)
Boston je ladno okinuo Orlando 30 razlike.
Dobro sto bi zatvoren Sporting e bi mi dolazili na sahranu brzo.
igra mi se Anderleht 1-1&4+, ima li dje ovo i kolika je kvota ?
Who let the dogs out
motherwell II> (1,98)
anderlecht II> (1,99)
------------------
sivaspor 1 (2,00)
forfar 2-3 (2,05)
anderlecht 3+ (1,75)
edit: njemacka 3 liga, probo bi bremena 1-2 (30,00)
Last edited by Shadow'91; 24-01-12 at 14:24.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
dobra kvota
dobre kvote u sporting
Last edited by BlackVelvet; 24-01-12 at 13:39.
Who let the dogs out
samo jos da si kopira iznad 1+ i 2+ koja je koja igra![]()
Lambda
od mene za danas:
Gana 1-1
Anderleht 1-1
thanks guys .
Lambda
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks