je li realno da pojedini ovako mrze SRBIJU bez potrebe... da nas hrvati pustaju sve da smo u masnice rekli bi A PUSTAJU NAS, ali posto nas srbi pustaju onda smo mi bolji...
pi crnogorci...nikakvi ste...
po prikazanom do sad znam da nismo zasluzili medalju da uzmemo... ali mi je ovo presmijesno gledat...iskreno jer je pustacina smao takva...
Hellblazer...
EDIT: Vec je odgovoreno na pitanje.
Ma vi ste specijalisti da poraz proglasite pobjedom zašto bi ova utakmica bila izuzetak...
Jes, to je u pitanju. Svi mrze Srbe, pa zato tako pricaju.
Znate sta, mi ne mozemo ni na koji nacin, ako neko od njih igraca ili trenera to ne prizna, znati sta se desava. Teorijski, moguce da nas pustaju. Daleko vjerovanije - nama je pobjeda neuporedivo bitnija.
A vi nastavite dubokoumnu i profesionalnu analizu ponasanja igraca preko tva.
sudije su u prve dvije cetvrtine malo navlacile za nas (pogotovo onaj drugi peterac) ali su se u ovoj posteno oduzile srbiji, svaki napad im je bio igrac vise, i to 4 za redom bez lopte.
a mi 2 gola primamo od pijetlovica sa prve stative, na isteku napada. onaj promaseni peterac neprezaljen. za scepa jos jednu svijecu palite.![]()
<--- leuk
a nemojte kojega srbina iskljucit nocasss mater vam ***** u picku usranuuu!!!!!!kako bi im se majke mile najeba pihhhhh!!!
Što čine sudije bravo im ga se...
Postavljajte rezultat ovdje ako mozete
Crnogorci igraju NEVEROVATNO (odbrana bez premca!)! Navijam za Srbiju, ali danas je CG naprosto bolja! Čestitam na pobedi unapred.
Zasto je tesko priznati da si gori?
JEDNOSTAVNO SE POSRASMO NA NJIH!
aj popij casu jaja
IVOVICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCC doktore
<--- leuk
odbranom ih unistavamo
<--- leuk
a pusti ko sto prica druze ? kakva ti je to prica bolesna sto pricas ''pi crnogorci'',jer taj ko reka nesto protiv srbije ili bile cega drugog vezano ove teme ili je budala ili nije crnogorac,ne mroa da znaci da je svako ko govori po foruma da je crnogorac zapravo to...necu da pricam da smo bolji,jer je to sad nezahvalno,a PUSTACINA samo takva sigurno nije ! Istina je srbija igra laganim tempom i nece da se napreze(sto radi izmedju ostlog da bi se odmorila i za polufinale) i mozda neki sutevi namjerno idu preko,ali teska pustacina nije...posteno sto se tice srbije jeste,ali dace bog pa cemo se srest u finalu pa rec ko je bolji,nista se ne zna![]()
Lambda
ovo je nemoguce, zadnjih 6-7 igraca vise za srbiju bez lopte
<--- leuk
izvinjavam se za gresku 11:7 Do kraja meča 2.55 min
11:7! Kolko je ostalo do kraja?
Sto napravi Scepo danas!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks