Medo..sa mixevima se ne spremamo nego sa full ekipama makedonija,srbija,hrvatska itd..sa mix ekipama ne igramo..bilo je par timova iz cg sto su igrali vs nas niko nije uzeo jednu mapu.
Druga stvar..mi cemo dat maksimum ne zbog tebe nego zbog nas samih..SVI imaju bolje uslove od nas i to u online cs-u chini razliku..world class internet 120 hz i te kako chini razliku u igri..zato smo organizovali da se mech odigra iz lana jer ce nam dat malu prednost..shto za promjenu ni jedna druga reprezentacija nije uradila.
Nikad do sad nisam ushao u mech SLOMICU nekog i podcijenio ekipu ma kakvog kalibra bila.
Vjezbanje ne ukljuchuje pobjedu vec same taktike i rotacije koje se probaju na mechevima..
Ako si tu da nas podrzis i pomognes extra..a ako si tu samo zbog toga da siris neke dezinformacije da prihvatim odma to pa da zavrshimo prichu.
Ukljuchi se malo ako te interesuju detalji pitaj pa cu ti ja objasnit..nemoj da lupas pricu o tome sto si chuo.nidje veze.
#montenegro.cs kanal na quakenet.
Rekli su mi ljudi što su igrali protiv vas, valjda bi trebalo cg ekipe da meljete, no dobro ne pratim previše, možda su se naše ekipe popravile...
Vidi kad sam rekao da nam ne kidate nos nijesam mislio da treba da slomite nekog, niko ne očekuje da dobijate sve redom, samo nemojte da vas prederu sa po 3-4 runde po mapi...
Pomoći se sad nema šta, tako ste se sami postavili, može se samo navijati, a normalno da ću navijat za vas, za koga bih drugo... .)
#fakenews
That's the spirit![]()
a sta se radi, ovo je ludnica![]()
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Ljudi kako da gledam mech?![]()
medo a nisi cuo kalana kako govori na pcuj i da izlaze posle zemljotresa
Kako će ih bit kad igraju lol ne cs...Mene čudi što nema goge...
![]()
#fakenews
goga mijesi hljeb![]()
Srecno momci i pamet u glavu, samo mudato !
ima li kakav stream da se moze pratiti?
treba li steam da bi se ovo gledalo nocas, il moze preko obicnog cs-a ?
AJMO CRNA GORO !!!
treba steam, zato i trazim stream, da se ne cimam sa instalacijom, ne sjecam se vise ni usernamea a kamo li passworda od naloga![]()
ako neko ima visak steam da mi na pm posalje username i pw , samo da odgledam ovaj mec nocas,ionako ja to ne koristim niti igram cs bas odavno... pa posle moze promijeniti pw
EDIT: nasao sam
Last edited by Nole-NK; 23-01-12 at 20:34.
1st - de_tuscan 16:7
sad gledam 2 mapu , ovo mi drug inace rekaoGigi
ispresavijao
33-5
kao ct
na tuskan![]()
IDEMO NASI !
Jedno pitanje sad da sam ja u internet cafe kod njih udjem na steam i na hltv5.verygames.net:27100
I ladno mogu da gledaju dje su ovi slovenci?
dobise i train 16-6 ja mislim :d
gg TIGROVI!
bravo momci,jes da slovenci nisu nesto jaki ali u svakom slucaju svaka cast![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks