View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 480 of 942 FirstFirst ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... LastLast
Results 11,976 to 12,000 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazite sad ovo, ući ću malo u kalkulacije kad smo već do toga došli nažalost. Srbiji u svakom slučaju odgovara da izgubi od nas koliko god to čudno zvučalo Evo i zašto. Naime, u slučaju da dobijemo i mi i Njemci i Hrvati, redosled je sledeći:

1. Srbija; 2. Crna Gora; 3. Njemačka.

Dakle, ispadaju Hrvati. To Srbima odgovara naravno jer onda igraju u polufinalu protiv pobjednika duela trećeg iz naše grupe, dakle Njemačke i drugog iz grupe A, a to je najvjerovatinije Italija. Siguran sam da bi više voljeli Njemce ili Italijane bez Tempestija u 1/2, nego opet rat s Hrvatima. Takođe u toj varijanti "šalju" onda nas na Mađare u polufinalu.

U slučaju da mi ne dobijemo, a dobiju Njemci i Hrvati, onda ide redosled:

1. Srbija; 2. Njemačka; 3 Hrvatska.

Onda Srbi igraju sa pobjednikom meča Hrvatska-Italija, a na Mađare ide pobjednik duela Njemačka-Grčka vjerovatno! Pfff

Tako stoje stvari pred zadnje kolo. Da smo dobili danas kakva bi nam banja sad bila, čekali bi poneđeljak i igrali za prvo mjesto! Pih.

Ali eto, kao što već napisah, ako ne možemo u za nas biti ili ne biti meču, da dobijemo Srbe bez ikakvog motiva (kojima bi čak i valjala naša pobjeda kao što gore napisah), onda i ne zaslužujemo da idemo dalje, a pogotovo ne neku medalju.

Tako da vjerujem da ćemo ipak dobit u poneđeljak...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Crne Gore Srbija ne treba da zapinje.....da se koji igrač slučajno ne povredi........

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Znam, ali nije isto iako ga nema, dosta stvari je daleko bolje nego je bilo, a sve će leć na svoje mjesto ubijeđen sam čim imamo takvu situaciju. I sami igrači su pričali da im treba malo više vremena da se "priviknu" na način rada novog selektora. Novog selektora neću branit, to neka bude svima jasno, kad griješi, reću da je pogriješio, ali rano je još za njegovo ocjenjivanje. Mislim da samo maliciozni ljudi ne misle ovako kao što sam napisao. Peura smo trpjeli 2-3 godine, ovoga treba odma išćerat, jel to poenta tvoje priče
    daj mi jedan nagovjestaj u mojim postovima da sam ja napisao ovog treba odmah istjerati. samo kazem da ja ne vidim da je ista dobro donio za sada.
    a isto je realno da nema tu mnogo vremena jer ako se ne ode na olimpijadu dosta igraca ove generacije ce zavrsiti sa igranjem zbog godina.
    nego mi nije jasno da je klikovac rezervni centar a to sto je prikazao veze nema. bolje da je poveo neke iskusnije igrace ako vec nema vukcevica, a n. janovic uvijek moze da igra rezevnog centra.
    ti momci godima igraju zajedno i ne treba tu puno vremena da se oni uigraju. ne moze im on toliko novina donijeti da oni ne mogu ukapirati to za 20 dana.
    da sumiram posto ste me ranije prozivali da sa perov covjek koji je ubacen ovdje , dps ovac ili ko zna sta jer sam bio protiv toga da se zvizdi treneru citavu utakmicu reprezentacije.
    nisam rekao da se capro istjera niti sam ni u jednoj recenici pljunuo ili negativno rekao o capru kao treneru reprezentacije. nego prosto ne vidim da sa njim reprezentacija igra imalo bolje nego sto je igrala sa šerom. a to od vas caprovih ljudi nece niko na glas da kaze.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kako god obrnes Lepetanac na kraju sam sebi skace u usta... A samo prije par dana mi je odgovorio da je on bio za smjenu ex selektora.
    Nevjerovatno.

Srbiji ta utakmica nista nece znaciti, medjutim, oni poslje toga (ako se ne varam) imaju 4 dana pauze, pa ne vjerujem da ce se kupat... Rudic je u izjavi nakon meca rekao da nemaju sanse za medalju, retpostavljam da je aludirao na to da cemo mi dobit Srbe.

I Spanci imaju svoju racunicu, taj mec je prvi, ako oni dobiju Hrvate mi prolazimo...

Ali ko ce o tome mislit... Moramo dobit Srbiju, vrijeme je!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Pa cekaj, mi smo imali 1 [slovima: jedan] slab rezultat pod Perovicem. Iz toga izvoditi zakljucak kako smo uzasni, eto, nista nije bolje. A ko je imalo gledao, moze da vidi da nije bas isto. Da smo odlicni, nismo, ali jebiga, to ima veze i sa ocekivanjima. Sad cemo odmah da uzimamo medalje, a na postolju nas nema vec godinama. Malo manje treba da se lozimo, malo vise da se ugledamo na npr. Italijane ili Njemce, i da cutimo i radimo. Zestoko. Pa cemo mozda stic tamo gdje su Srbija, Madjarska i Italija, koje su ispred nas trenutno, kakav god bio rezultat na kraju ovog EP.
    nije problem jedan slab rezultat nego igra u ovim dobrim rezultatima. igrac vise u njima, igrac manje, odbrane golmana, realizacija suta. a sa druge strane ja se ne mogu zadovoljiti da se ugledam na italijane i njemce posto oni nemaju 4 - 5 igraca koji su top klasa svjetsko vaterpola kao mi sto imamo. poslozi imena nas , srba , hrvata, madjara pa mi kazi bili trebali da konstantno gubimo od njih i da smo stalno iza njih. ako je pero smjenjen jer su losi bili rezultati i neka je smjenjen e ja moram ocekivati od njegovog nasljednika bolje rezultate. da ne kiksa protiv rumuna, spanaca i njemaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako budemo izgubili, biće to zato što Filipovića nešto boli oko a i još po nešto..........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali sudjenje je katastrofalno cijelo prvenstvo...bruka sto se radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nije problem jedan slab rezultat nego igra u ovim dobrim rezultatima. igrac vise u njima, igrac manje, odbrane golmana, realizacija suta. a sa druge strane ja se ne mogu zadovoljiti da se ugledam na italijane i njemce posto oni nemaju 4 - 5 igraca koji su top klasa svjetsko vaterpola kao mi sto imamo. poslozi imena nas , srba , hrvata, madjara pa mi kazi bili trebali da konstantno gubimo od njih i da smo stalno iza njih. ako je pero smjenjen jer su losi bili rezultati i neka je smjenjen e ja moram ocekivati od njegovog nasljednika bolje rezultate. da ne kiksa protiv rumuna, spanaca i njemaca.
    Mi moramo da se ugledamo na Njemce i Italijane [koji su, btw, svjetski prvaci i vicesampioni Evrope] po radu koji oni ulazu. Dok god se mi lozimo da smo najbolji, i ne pocnemo da cutimo i radimo, bice to sto jeste.
    A Spanija nije neka smijesna reprezentacija, pa da se ubijemo zbog remija s njima. Mi jesmo kvalitetniji od njih, ali nismo bash toliko kvalitetniji.

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Srbija ima sigurno prvo mjesto, tako i ako dobijemo Srbiju biće priče da su nas pustili....
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

[QUOTE=cattaro;2590482]Kako god obrnes Lepetanac na kraju sam sebi skace u usta... A samo prije par dana mi je odgovorio da je on bio za smjenu ex selektora.
    Nevjerovatno.

dje sam ovdje rekao da nisam bio za smjenu samo kazem da ocekujem vise od novog selektora.
    direktno pitanje ;
    jesi li zadovoljan dosadasnjim rezultatima sa novim selektorom. pobjeda protiv rumunije, njemacke a poraz od hrvata i remi sa spancima.
    ja nisam jer sam ocekivao bolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by the_lady_marianna View Post
    Srbija ima sigurno prvo mjesto, tako i ako dobijemo Srbiju biće priče da su nas pustili....
    a neće šta ti je a i ako se priča.......dokazaćete se posle u polufinalu pa se vidimo u finalu.....može?

Thanks Thanks Given 
    9,759
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ako tebi nikakve promjene nijesu konačno jedinstvo u ekipi posle 2 godine i nikad bolja fizička sprema, onda nema šta da pričamo... Doveden je novi selektor nije doveden mađioničar ili čudotvorac... Pera si konstantno branio par godina dok smo se raspadali, novom ne daješ šansu već se odma napada (čak se ni grupna faza nije završila)... To jasno govori o namjerama, tako da je svaka ostala priča suvišna...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ako tebi nikakve promjene nijesu konačno jedinstvo u ekipi posle 2 godine i nikad bolja fizička sprema, onda nema šta da pričamo... Doveden je novi selektor nije doveden mađioničar ili čudotvorac... Pera si konstantno branio par godina dok smo se raspadali, novom ne daješ šansu već se odma napada (čak se ni grupna faza nije završila)... To jasno govori o namjerama, tako da je svaka ostala priča suvišna...
    cekaj tebi je napad na capra to sto sam rekao da ocekujem vise od njega nego sto je pero dao??? da ocekujem da napokon ne dobijamo na kvalitet pojedinaca nego na neku taktiku i kolektivnu igru.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

bas mi imamo razloga da vas pustimo,a sjedi tu...igracemo protiv vas isto kao protiv hrvata,njemaca,rumuna i spanaca...pa neka bolji pobijedi

ali jedno je sigurno bolji smo od vas...pogledaj rezultate koji napravljeni,pogledaj mecevi koji su odigrani od MALAGE !
    ​ipak smo mi delfini

Thanks Thanks Given 
    9,759
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

cekaj tebi je napad na capra to sto sam rekao da ocekujem vise od njega nego sto je pero dao??? da ocekujem da napokon ne dobijamo na kvalitet pojedinaca nego na neku taktiku i kolektivnu igru.
    Od čoeka koji je onako branio Pera kad smo se potpuno raspadali, ova priča je očigledan napad... Da je od nekog drugog ne bi bio...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Od čoeka koji je onako branio Pera kad smo se potpuno raspadali, ova priča je očigledan napad... Da je od nekog drugog ne bi bio...
    branio pera i to rjecima da ja necu nikada zvizdati ni jednom treneru koji vodi bilo koju selekciju crne gore i da je ok par zvizduka ali ne da mu se zvizdi citavu utakmicu.
    tako neces nikada procitati ni sada da cu lose reci o capru iako pokusavas to da kazes. ako kazes da pljujem po capru ili bilo kojem treneru ( vlaisavljevica tu ne racunam) onda bar stavi dje sam to pljuvao.
    a to ako sam branio pera ne znaci da sam protiv capra, a ako ocekujem vise od capra nego od pera valjda i to govori nesto.

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post

bas mi imamo razloga da vas pustimo,a sjedi tu...igracemo protiv vas isto kao protiv hrvata,njemaca,rumuna i spanaca...pa neka bolji pobijedi

ali jedno je sigurno bolji smo od vas...pogledaj rezultate koji napravljeni,pogledaj mecevi koji su odigrani od MALAGE !
    ​ipak smo mi delfini
    nisam rekla da trenutno niste najbolji.. al gledaj oni nemaju razloga puno da se umaraju tj da se troše... Ja bi prva željela da baš daju svoj maksimum da bi vidjela bolje kako stoje stvarno stvari sa našom reprezentacijom...
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    buslje dobio bez prava zamjene zbog udaranja sakom igraca.....opet kao sto je paskovica klepio
    nisam to vidio, je li ga stvarno udario bušlje? mislim gledo sam utakmicu, ali usporene snimke su mi bile loše, vidilo se samo kako ovaj njemo okreće jaja?
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

nisam rekla da trenutno niste najbolji.. al gledaj oni nemaju razloga puno da se umaraju tj da se troše... Ja bi prva željela da baš daju svoj maksimum da bi vidjela bolje kako stoje stvarno stvari sa našom reprezentacijom...
    mi cemo dati svoj maksimum u to budi sigurna,pa neka bolji pobijedi

uostalom mi cemo svakako imati 2 dana odmora

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

[QUOTE=lepetanac;2590511]
    Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Kako god obrnes Lepetanac na kraju sam sebi skace u usta... A samo prije par dana mi je odgovorio da je on bio za smjenu ex selektora.
    Nevjerovatno.

dje sam ovdje rekao da nisam bio za smjenu samo kazem da ocekujem vise od novog selektora.
    direktno pitanje ;
    jesi li zadovoljan dosadasnjim rezultatima sa novim selektorom. pobjeda protiv rumunije, njemacke a poraz od hrvata i remi sa spancima.
    ja nisam jer sam ocekivao bolje.
    Rekao si.
    Nisam zadovoljan, ali to ne znaci da covjeka treba smjenjivat odma! Sem toga, ne mozes pricat da se nista ne mijenja kad smo mi na proteklim takmicenjima kiksali sa Rumunima i Njemcima, a odje smo ih razbili. Protiv Hrvatske je bila dobra utakmica... Danas je bilo tesko, da smo dobili sad bi druga prica bila... Ne zaboravi da smo Spance na prvenstvima Evrope dobijali i 2008. i 2010. po 8:7, da smo ih na SP dobili 9:7

Nama treba bolji golman, tu nije trenerova krivica. Ima podosta taktickih gresaka, ali mi je prerano da to kritikujem kod covjeka koji jos nije vodio reprezentaciju ni na 5 zvanicnih utakmica...

Mozemo i moramo bolje, ja vjerujem u te momke! A vjeruj i ti kad si vec okacio taj grb na avataru!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post

​ipak smo mi delfini
    Dodao bih, vi ste DUNAVSKI DELFINI!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

srbija 12
    crna gora 7
    hrvatska 6
    njemacka 6
    spanija 4
    rumunija 0

5 kolo:

hrvatska-spanija 13:00 h
    srbija-crna gora 16:00 h
    rumunija-njemacka 17:30

pozitivno je ako spanci dobiju hrvate idu dalje oni a rumuni dobiju njemce. tako da ce se sigurno i spanci dobro potruditi. znaci zapece i spanci i to dobro protiv hrvata koji su definitivno posle poraza od srba u losem ritmu tako da je i to moguce a onda sigurno idemo dalje sto god njemci uradili

Thanks Thanks Given 
    9,759
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

branio pera i to rjecima da ja necu nikada zvizdati ni jednom treneru koji vodi bilo koju selekciju crne gore i da je ok par zvizduka ali ne da mu se zvizdi citavu utakmicu.
    tako neces nikada procitati ni sada da cu lose reci o capru iako pokusavas to da kazes. ako kazes da pljujem po capru ili bilo kojem treneru ( vlaisavljevica tu ne racunam) onda bar stavi dje sam to pljuvao.
    a to ako sam branio pera ne znaci da sam protiv capra, a ako ocekujem vise od capra nego od pera valjda i to govori nesto.
    Đe sam rekao da pljuješ i loše pričaš o njemu...? Bar pročitaj šta pišem kad već odgovaraš... Rekao sam da Pera nijesi ovako kritikovao za par godina raspadanja, a novom treneru nećeš da daš fore bar do kraja prvog prvenstva na koje vodi ekipu (za koje je inače imao veoma malo vremena za pripreme)...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hm, mislim da i Spanci imaju sanse za prolaz?
    Ako dobiju Hrvate, a mi i Njemci izgubimo.
    Tanko je to, ali s obzirom da igraju prvi, sigurno ce da zapnu.

Page 480 of 942 FirstFirst ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)