A u situaciji da dobiju i Njemačka i Hrvatska, ko je boljeplasirani?
Dick Laurent is dead!
Hrvatska-Španija je u 13h, znači znaćemo na čemu smo prije utakmice. Bitno je da je Maksim Živaljević poslije pobjede Njemaca protiv Španije počeo priču da možemo dalje i sa porazom od Španije. Ka naša posla, pih.
Ali poslije svega, ako ne budemo mogli da dobijemo Srbe za prolaz kojima ništa ne treba, onda ni ne zaslužujemo da idemo dalje mi nego Njemci, iako smo ih razbili 6 razlike. Jasno kao dan.
koje mjesto crna gora mora da izbori da bi se nasla na kvalifikacijama OL u london ?
ili....niko ne spominje mogucnost...izgube njemci od rumuna....i mi dalje. :boxing:
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
niko ne pljuje capra , ja sam samo rekao da je igra ista kao i prije a ti me demantuj ako mozes. golmani uzas, igrac vise uzas, igrac manje uzas. znaci nista nije donio bolje za sada, a sad sta je mogao uraditi na prvo takmicenje, porobic zlato a za njega vidjecemo. sto se moje strane tice ne pljujem ga , trebalo je mjenjati nesto ali kazem (ne pljujem) ne vidim da je igra toliko bolja nego prije. a capro se olako odrekao nekih igraca a sada te pozicije skripe
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kako je igrala Hrvatska?
evo sto reche Rudic poslije utakmice:
Ratko Rudic, coach CRO: “It was not our match, it was the match of the referees…”
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znam, ali nije isto iako ga nema, dosta stvari je daleko bolje nego je bilo, a sve će leć na svoje mjesto ubijeđen sam čim imamo takvu situaciju. I sami igrači su pričali da im treba malo više vremena da se "priviknu" na način rada novog selektora. Novog selektora neću branit, to neka bude svima jasno, kad griješi, reću da je pogriješio, ali rano je još za njegovo ocjenjivanje. Mislim da samo maliciozni ljudi ne misle ovako kao što sam napisao. Peura smo trpjeli 2-3 godine, ovoga treba odma išćerat, jel to poenta tvoje priče
http://len.eu/cms?events+championshi...views/20120121
mladjan i scepo poslije meca naseg.
Oce li mi ko reci da li mi imamo sanse za taj Olimpijski turnir ako ne prodjemo grupu?
Tesko da se onako bezidejna igra moze znacajnije na bolje promjeniti. I danas da nije Janovica onako krenulo bilo bi 2 razlike za Spance. Da ako proradi neki inat u njima pa ih krene, mozda i golmani konacno zablistaju, a mozda i Srbija smanji gas...
Last edited by cattaro; 21-01-12 at 21:33.
P r i m o r a c
Pa cekaj, mi smo imali 1 [slovima: jedan] slab rezultat pod Perovicem. Iz toga izvoditi zakljucak kako smo uzasni, eto, nista nije bolje. A ko je imalo gledao, moze da vidi da nije bas isto. Da smo odlicni, nismo, ali jebiga, to ima veze i sa ocekivanjima. Sad cemo odmah da uzimamo medalje, a na postolju nas nema vec godinama. Malo manje treba da se lozimo, malo vise da se ugledamo na npr. Italijane ili Njemce, i da cutimo i radimo. Zestoko. Pa cemo mozda stic tamo gdje su Srbija, Madjarska i Italija, koje su ispred nas trenutno, kakav god bio rezultat na kraju ovog EP.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks