yupp![]()
Ovaj 0,5 je bio presegan, za djelove?
TAKUMI
yupp![]()
She is only here to annoy herself!
a zna li se đe je završio svjetski poznati prešegani e36 ?![]()
ne vjerujem... bilo je price da je 20,25 placen![]()
Znam da se prodavao jedno vrijeme 7 hiljada, mislim da je bio na forum, prije godinu ipo otprilike. Tad je bio super očuvan, što mu se desilo u međuvremenu ne znam jer ga baš i nisam gledao :/. Imaš još jedan slične boje, lakiran, taj je raspad, moguće da je on bio 3 hiljade.
Evo se sad prodaje i M3 e46, što je bio na stare PG 77 33, kaže Nemanja da je ljubio i grlio bandere![]()
koliko se sjecam brzi_pas je nesta spominjao vezano za njega...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...41#post2405041
Last edited by qwert; 20-01-12 at 19:12.
Što znam, ja bih izbjegavao svakog M-a u ovo vrijeme, koliko god da ih volim, gorivo će sve više da raste a i registracije jerne znaju kako će drugačije da pune budžet. Mislim da će već na ljeto da im dobrooo padne cijene, svim jačim kubikažama.
slazem se,al nekome se moze...meni neDrugar dosao iz USA pun para i trazi ovakvu trkalicu
![]()
Gastrabajter. Evo se i prodaje 528i na plin, valjda 97, 2200 eura.
plavi M3 je uvezen iz Njemacke za 20 ali to je bilo prije 6-7 god. i auto je bio u A1 stanju, bukvalno fabrika, sto se poslije cinjelo od njega to je druga prica...
ipak je ostao san unutra a od skora je ofarban cio ...tako da ono tu i tamo![]()
f6
Ali ima ful lock up od druge.
TAKUMI
jb mi se za toi pogledaj mu quarter 13.0 meni je isto 13.0 a auto mi je staro 12 godina..isto RWD 5.0 V8 ista koncepcija...
No traction, no LSD.
Od 2010-e montiraju LSD, da, torsen jebeni.
Taj bi trebalo da bude brzi.
EDIT:
Po R&T, 2008 ISF ide za 12.6, znaci bez LSD.
TAKUMI
cao ja sam Jovana.
No signature here.
ja sam jovana koja vozi BMW sa bedzom ///M3![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks