pa pouzdanija od novijih sigurnoako maknes 750i i dizele ovi ostali nisam cuo da je neko imao vecih problema..a sitnica ima svako auto
pa pouzdanija od novijih sigurnoako maknes 750i i dizele ovi ostali nisam cuo da je neko imao vecih problema..a sitnica ima svako auto
She is only here to annoy herself!
Standardna elektronika je ista kod svih, a kod svih je *****.
Getribe (Z), M62 sa okolinom, rashladni sistem, elektronika opet...onda imas 730i koji je V8 (ful sranja pravi), onda imas 730d i 740d...
TAKUMI
pa OK aj da racunamo samo 728 735 i 740 (4.0 i 4.4)tih 730 V8 i tako ima bas malo kao i 750, dizele sam vec odbacio
elektronika je ista kao kod tebe i mene ili vrlo slicna, do sad nisam imao problema..i S klasa tadasnja je isto imala tih bubica
S klasa (Genscher) nije imao bubica, bubice kod S klase su pocele 2000-e, ne bubice no...
Elektronika je slicna, ali ajde, nadji ti sedmicu sa 100 000 km.
Ni ja nisam imao problema sa mojim kad je imao 40, 50, 60 000 milja, ali sad je druga prica.
TAKUMI
pa dobro eto meni je izgubio par pixela na display sto se rijesi onom folijom..ali to su generalno sve gluposti, ne mogu Njemci nikad imat elektroniku kao Japanci ali nije da je bas katastrofa
728 mmm kad metabond ispuca 2 mil km da ako mi ga proda
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
728 je slab za tu karoseriju.
Sve ispod 4.4 je voda.
TAKUMI
neka je , mene snaga ne treba, no ladja udobnost, polako osmjeh , zena na ramenu ,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Da, 4000 eura godisnje na regu i gorivo.
TAKUMI
ako nemas 300 eura mjesecno za auto nemoj ni da vozis BMW![]()
300 eura je malo (rega, servisi, gorivo, gume, djelovi.....).
400-500.
Mada 90% vozaca imaju pare za kupovinu a poslije na guranje.
TAKUMI
ja sam za godinu i predjenih 15.000 km potrosio ~2.700 na gorivo 800 registracija i neka bude 500 servisi i sve ostalo to je 4.000, za 728i (pogotovo ako je na plin) to bi bilo dosta jeftinije..racunaj rega -150 gorivo -1350 servisi sitna razlika, ako prelazis 15kkm godisnje ispalo bi te 200 eura mjesecno da ga vozis na sekvent
Pa najlakse ga je kupiti, posebno te velike kubikaze sto su kod nas 3x jeftiniji nego po inostranstvu, ali zato sve sto zaradis ode u njega![]()
Stevo, kako si ti potrosio 2700 eura za 15000 km, a benzin je stalni bio preko 1.25?
TAKUMI
150x14 litara x1.3
14 litara? Cega? Vode?
Pricamo li o potrosnji M-a?
TAKUMI
14 litara?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Neka moderator spoji moje i fabiino pitanje u isti post![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
pa da toliko trosi prosjecno, sto te buniako F10 koji je tezi 200 kg fabricki trosi prosjecno 9.9 moze i ovaj 14 da ebe rak raka
![]()
E jebo te rak. Ja mislio da pricamo ozbiljno![]()
TAKUMI
pa ne vozam ga ja samo oko kuce, na otvorenom trosi 9 ako se ne stiska![]()
Cekaj, da se razumijemo, da li si ga dao opet u oglase?
TAKUMI
jok, i nadam se da necu morat skorije![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks