Radar detektori kod nas.
zabranjeni, dozvoljeni???
Dal se može naći u cg i koliko para?
Nisam strunjak ali bih se slozio sa Fabiom, jer ako je auto ispravno pali isto kao ljeti (malo se duze griju grijaci ali verglanje traje mili sekundu vise).
Radar detektori kod nas.
zabranjeni, dozvoljeni???
Dal se može naći u cg i koliko para?
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
Detektor je dozvoljen, tj. ne zabranjuje je.
Ometac da.
TAKUMI
detektor me i interesuje. dal se može naći kod nas? koja mu je cijena odprilike??? neki da me može obavijestit na 300-400metara?
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
zaboravi na to 300-400 metara.
a i noviji radar 'pistolji' te ufate taman dok ti detektor zapisti
Originally Posted by my name is ...
Ometač je prava stvar, dok te ne ufate![]()
Koliko je OK ici u plus/minus (rich/lean) kod smjeSe? Do +/- 10 jel ?
Na ler mi je Adaptation idle -1.5% a Adaptation Partial +4.7% (ovo je bank 1 tj POLA motora hahaha)
bank 2 = Idle -2.6% a Partial +3.5%
Originally Posted by my name is ...
mogu me ufatit znash za shta...
Ovdje su u krv. Vidji ima li sto na circuitcity, sears...
Uzmi Valentine One...
E, ali ako uhvati (snimi) nekog prije tebe.
Moj pokazuje na km.
Imam plan i za njega.
Jesi li ocistio dizne, lately? No?
TAKUMI
NOVČANIK? :mrgreen: Prazna državna kasica prasica očajno. Poprodavale se fabrike, telekom, elektroprivreda i sve to što su imali, pa sad malo na leđa naroda
Planiraju da uvode zakon kojim s 70 do 90€ kažnjavaju razgovaranje s suvozačem u toku vožnje?! :shock: :WTF:
Da tvoj SKUPI AMERIČKI radar izvanredno detektuje, al BENZINSKE PUMPE i PRODAVNICE s vratima koja se automatski otvaraju.
BD-PG je detektovao 4 pumpe/prodavnice i nula policijskih patrola, a prošli smo dvije.
NSX, kejslođik, potvrdite :mrgreen:
fabiji inace to bas treba..![]()
She is only here to annoy herself!
a onaj put kad si isao 140?![]()
Bio mi je iskljucen, jer je sat vremena prije toga smetao Kejslodjiku kako pisti kroz grad, inace sakali bi mi dik.
TAKUMI
hahahahah caselogic = problem![]()
Maler je. Svaki put sam imao smetnji...
TAKUMI
Pregledao sam sve postove na temu limar u PG i samo sto vidim su komentari tipa odlican je, extra, top a zatim neko drugi veze nema, prelos, ovo ono... Ima li neko da mi preporuci nekoga da mi ispravi na blatobranu lim, mislim da nije strasno, staro je auto...
:*
fale nekoga kod titeksa, ja se sad imena ne mogu sjetit da me ubiješ, ali raspitaću se ako ti ko prije ne odgovori
problem na golaf marke 4,pri smotanom volanu gubi snagu. hvala
Ko gubi snagu? Volan, vozač ili motor?
Ipak za početak provjeri imaš li ulja hidrauličnog dovoljno, i umjesto kad motaš volan daj malo gasa u ler.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
kad si na krivom mostu, na semaforu prema zabjelu, skreneš desno i ideš prema onom putu što spaja magistrale cetinjsku i petrovačku, sa lijeve strane kad prodješ albonu ili tako neki super market, vidjećeš radionicu, mislim da je to to. ako sam pogriješio, ispraviće me već neko.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks