Lose odigrane 3 i 4 to je moralo mnogo bolje..sudije bruka i sramota...
Lose odigrane 3 i 4 to je moralo mnogo bolje..sudije bruka i sramota...
protiv nase ekipe ostali golmani kao da su rukometni imaju po 16 odbrana. kao sto sam juce rekao sa ovakvim igracem vise ne mozemo dobiti iole ozbiljniju reprezentaciju. to nas muci godinama i nastavlja se. moramo taj sut malo popraviti, imamo po 10 vise suteva od ostalih ekipa ali dzabe kad su sve poluvisoke i najlakse za branjenje.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Cestitam Hrvatima na potpuno zasluzenoj pobjedi!
Bili su bolji veceras i prije svega imali raspolozenog Pavica koji je u zadnjem periodu odbranio 3-4 dobra suta.
Sto se sudjenja tice, svi peterci su bili zasluzeni, ali iskljcenja nisu. Pogotovo na startu meca, kad su im davani igraci vise dok je lopta bila na 10m i kad nisu znali sto ce sa njom.
No, to nije razlog porazu, jer smo sve do kraja 3/4 bili u rezultatskom egalu.
Valja se uzdic i dobit Rumune!
P r i m o r a c
Prvo, igrali smo protiv vrhunske ekipe, a ne protiv neke osrednje, i izgubili smo u zadnjoj cetvrtini - znaci, nije bash da smo bili uzasni. Bili su bolji za Pavica.
Drugo, sudjenje jeste bilo loshe, ali nije bilo bash toliko loshe, pa da se na to vadimo.
Nista strasno, i dalje smo na vrijeme za sve. Treba sad dobiti Rumune, pa onda Spance, sto je sa ovakvim odnosom sasvim realno, i eto nas najmanje na trecem mjestu.
Cestitke Hrvatskoj, i njenim predstavnicima na ovom forumu, zasluzena pobjeda
Ne umijemo igraca vise da iskoristimo! Scepanovic los danas, sudjene isto! Kako ove sudije nije sramota samo!? A onaj selektor Hrvatske, aoooo..... Kako bih mu glavu razvalio! Mnogo iritantan covjek.
Ne znam,ne razumijem se ali djeluje mi kao da igraci jos suterski nisu dovoljno spremni.A onda,igra se drugacije,ne zuri se,ceka se prava pozicija za sut,to je dobro ali slabo se preuzima odgovornost.Tu fali Nikola Janovic.Fali nam da jos neki igrac krene ono kao Vlado sto je dao dva gola.Dobri smo,danas smo bili odlicni do poslednje cetvrtine.E tu smo onda nesto pali,ne znam zasto,nismo napravili dobar napad tokom zadnje cetvrtine uopste.Sudije su nas nagrdile i to je dosta uticalo na ishod.Po meni je sve dobro sem zadnja cetvrtina ali uz sudije a bez Scepa mozda nije ni moglo vise.Scepo ni juce nista nije odbranio.
I igrac vise,znam da sam nesto zaboravio.Igraca vise nikako da iskoristimo.Desava nam se da se igrac vrati a mi jos nismo pucali.Ne vidim uopste da se igra nesto ubrzala kao sto je Capro najavljivao.Mozda malo.
Last edited by TheLucas; 17-01-12 at 17:51.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
....tja....gledao sam meč i navijao za CG...... šteta što nije bilo bar nerešeno.......sve u svemu bilo je dosadno.......jesam laik, ali čini mi se da je pre 5-6 godina bilo mnogo uzbudljivije gledati vaterpolo, bilo je i lepih poteza i golova.....kad se setim samo Vujasinovića.......mislim da je još jedino Udovičić ostao od tih majstora.........sada svi ostali igraju isto.......
Imali smo i mi situaciju za peterac nad Janovicem...ali se ne oglasise debele sudije.Hrvatima je svirao tri.Od pocetka je Rudic vrsio pritisak.Pih,kako mi je to ciganski.Odavno nisam gledao odbrane kakve nam je prikazao hrvatski golman.Nevjerovatno,sve cestitke momku!Scepo ispod prosjeka,ali dobro...idemo dalje.U mecu sa rumunima moramo da podignemo formu,i naravno potopimo ih...
A sto je sa Radkom Rudicem sto je oslabio onako coek i kriva nesto,sto mu je bilo?
Scepo je i juce bio slab, ali je odbranio bitan peterac kod 5:3. Ipak, nista posebno nije pokazao. Danas cini mi se 4 odbrane, od cega su ga dva puta lopte gotovo pogodile...
Nama za vrhunski rezultat treba vrhunski golman. Pada mu lopta ispred nosa, a on ceka da mu Dobud da gol.
P r i m o r a c
eee dje li je sefik sada, bitno je da imamo radica kao izmjenu
Evo malo opširnije, kucano vruće glave...
http://www.mondocafe.me/ostali-sport...atske-4143.php
P r i m o r a c
Ajde neka mi neko kaze je li mi previse lopti trosimo na centra ili se meni kao laiku to cini?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Dobro je s obzirom da je vruće glave
Tri četvrtine smo bili odlični i potpuno ravnopravni, falilo nam je jedno vođstvo i Šćepo da skine koju loptu da dobijemo. To je ono što su imali Hrvati, raspoloženog Pavića...
Interesuje me, kod asistencije Gojkovića prema Nikoli Janoviću kad je bio izgradio sebi poziciju u tri metra, je li bilo onamo peterca?? Ja mislim da jeste. Naročito s obzirom na 3 svirana Hrvatima!
Bušlje slino!! Ja nisam vidio koji su igrači bili u pitanju jer se nastavila igra i nije bilo usporenog, ali sam jasno vidio duel i udarac Hrvata! To da nam vrati za Tičića...
Pa dobro, eto hteo sam da ostavim neki smisleni komentar, pošto pratim vaterpolo kad su velika takmičenja i nekad sam ga smatrao najdinamičnijim sportom......sad mi se čini...... ono........ svi pričaju odbrana, odbrana, pa stave neke igrače koji mogu da plivaju danima, pa oni onda dave ove prave majstore....u stvari ta odbrana je uništila lepotu svih sportova sa loptom.....možda još Madjari igraju tako, lepo za oko, ali nemaju u zadnje vreme rezultate.........mislim da je vreme za nova pravila.....na pr. igrač ima pravo na samo jednu ličnu grešku.....pa nek dobro razmisli kad da je napravi......bilo bi više golova i preokreta.........
haha
igrac ima pravo na jednu licnu gresku)
nemoj vise smislene komentare pisati da te zamolim.najbolje da se uvede pravilo da golman nema pravo da brani rukama, onda bi sigurno bilo dosta golova
Što ste bre toliko škrti da prenesete znanje? :biggrin:
Dobro, slazem se da bi trebalo razmisliti o promjeni pravila. Ne slazem se da je dana vaterpolo mnogo drugaciji u odnosu na onaj od prije 5 godina.
Jeste, ali je bilo i na drugoj strani, kad je Paskovic sa dvije ruke topio Dobuda.
Imali smo svojih sansi, ali je bilo i nekoliko gluposti, kako u napadu (dje Zlokovic sutira sraubu iz faula sa 6m, kao da protiv Bijele igra), tako i u odbrani.
Nista strasno, idemo dalje. Mene brine da je Nikola potpuno out... Nocas je npr. imao za protivnike igrace protiv kojih bi morao vise da uradi na 2m.
Brguljan opet los.
P r i m o r a c
Znaš šta pre 5-10 godina je mnogo više bilo onih golova kad kad mu saigrač doda loptu, a on izroni kao neman iz vode i zakuca....ili šrauba, pa lobovi, pa kontre, dobro mi smo juče napravili dve, ali generalno svega toga je manje..........sve se nešto muče i golmani sve brane.....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks