Jole koliko li vrijedi ovaj passat?
http://www.youtube.com/watch?v=j5BLfF1ShR4&feature=related
Leteci passat
Last edited by Archi; 15-01-12 at 21:54.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Samo 300 000?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
plus 12000 audija, 13000 skoda i 200 seata
Ma ovo je samo pocetak.
TAKUMI
vidji phaeton again
Legendarni Chip Foose prica o svom prvom volkswagenu ( Golf 2 GTI ),kako ga je kupio ....i jos ponesto
![]()
hahahaha
Odakle ovo iskopah nemam pojma
Samo ću da rečem da se vozač sa toliko m..., kao “kedown”, rijetko viđa! Pod rotacijom i sa sirenom su nas fatali, i ufatili su nas, al za *****. Preko 15 kilometara potjere, pa onda kroz grad im je konačno uteka i sakrismo se u Gipos. Na više mjesta snimak pokazuje preko 200, u tunel je uša 180, hahahah,” komentar je na popularnom forumu “Cafe del Montenegro” osobe koja se predstavlja kao Kejslodžik.![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Staro je to podosta , tad su kidown i kesjlodžik postali legende ovog foruma. Imaš u arhivu neđe kad smo pričali o tome, jedno 20 strana je bilo...
Prica je istinita, pogotovo prva recenica.
TAKUMI
Mogu mislit posle kaznu i na koliko su mu oduzeli pcintu![]()
17 Al-Isra, 37:
Čini mi se da se vozač golfa javno izvinio i da je bio članak u Vijestima o njegovom izvinjenju. E sada ostaje pitanje da li se stvarno smirio kao što je tada rekao da hoće.
Ja sam ovo auto lično sreo dva puta, i oba puta je vozio barem 30 preko ograničenja, i opet se postavlja pitanje, da li je vozač koji se tada lično izvinio ustvari bio vozač koji je mene zaobišao. Nemam ništa protiv momka, nemojte me pogrešno shvatiti.
Ne moze se on nikad smirit kad mu je adrenalin u krvi, a i ovo auto ne moze polako da se vozi. Ja mislim da jos uvijek kedown vozi ovu peticu, i ja je cesto vidjam kroz pg ali ne znam dal je on vozi jer ne poznajem njega licno samo ovako sa foruma, dobar je momak i voli brzinu to je sve :P
17 Al-Isra, 37:
Nije bio nikakav tekst posle, a i zasto bi se izvinjavao, prije svega kome ?Vjerovatno je dobio kaznu koju treba da plati i to je to...
bio je tekst![]()
Ma ladio je muda kod komandira, tipa izvinjavam se i bla bla bla, a on da se smiri? Od tada je jos ludji. Izgubljeno vrijeme se mora nadoknadit.
Dobrota brate, Dobrota.
TAKUMI
Trebali bi napravit klip kao za onog iz Bara![]()
17 Al-Isra, 37:
Koji za kojega iz Bara?
Kako moćno izgleda, ovako izgoren
jebacki je sa ovim felgama
bio...
f6
samo da izpolira tockove i da parira rastiju :P
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks