View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 965 of 2253 FirstFirst ... 4658659159559619629639649659669679689699751015106514651965 ... LastLast
Results 24,101 to 24,125 of 56311

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je kad su napisali Montenegrin Samo polako, momak tek sazrijeva u vrhunskog igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vala su nas zapamtili.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

Jes kad sam im ja prvo napisao da je montenegrin

idioti su to vrliki u text jedan napise montenegrin a onda ovaj napisao serbian u ocjene. Taj gaol je mnogo neozbiljan sajt samo je malo sam sebi izreklamirao i nista vise

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

The Serbian looked a little shaky early on but grew in confidence, showing defensive awareness and a willingness to take on the physical battle.

Ovo i dalje pise barem meni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Goal.com je rupa, dobro ti velis samo su se izreklamirali.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je odigrao,njegov je najveci problem sto udje pomalo prepadnut u mec,pa budu prvih 15-tak minuta kriticne.Takodje,ovaj nocasnji sudija je imao normalniji kriterijum i svirao je recimo faul kad je onaj napadac Vigana povukao Savica za dres,dok je u prosloj utakmici Kerol to isto uradio i to dosta agresivnije i sudija nije svirao nista.I u onoj utakmici protiv QPR dje je grijesio,onaj prvi gol je bio cist faul u napadu nad njim koji bi svirali svudje drugo u Evropi osim u Engleskoj.Zato mi je zao sto nije otisao u Italiju,ali dobro sad.Jos jedna bitna stvar je sa kim igra u ekipi.Ovaj Leskot je sto kazu big muscle and no brain.Umjesto da se istakne kao iskusniji,da bude vodja odbrane,on se u rupu nedje sakrije i vazda Savic ostaje da resava kriticne situacije.I nocas je tako bilo,ali se srecom dobro zavrsilo.Koliko je samo bilo lakse Savicu da igra u paru sa Kompanijem onih nekoliko meceva.Samo nek odigra dobro protiv Totenhema i ne bi me cudilo da se on polako pocne da se namece kao prva opcija za partnera Kompaniju,zapamtite sta kazem.
    Last edited by GreatMontenegro; 17-01-12 at 04:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Dobro je odigrao,njegov je najveci problem sto udje pomalo prepadnut u mec,pa budu prvih 15-tak minuta kriticne.Takodje,ovaj nocasnji sudija je imao normalniji kriterijum i svirao je recimo faul kad je onaj napadac Vigana povukao Savica za dres,dok je u prosloj utakmici Kerol to isto uradio i to dosta agresivnije i sudija nije svirao nista.I u onoj utakmici protiv QPR dje je grijesio,onaj prvi gol je bio cist faul u napadu nad njim koji bi svirali svudje drugo u Evropi osim u Engleskoj.Zato mi je zao sto nije otisao u Italiju,ali dobro sad.Jos jedna bitna stvar je sa kim igra u ekipi.Ovaj Leskot je sto kazu big muscle and no brain.Umjesto da se istakne kao iskusniji,da bude vodja odbrane,on se u rupu nedje sakrije i vazda Savic ostaje da resava kriticne situacije.I nocas je tako bilo,ali se srecom dobro zavrsilo.Koliko je samo bilo lakse Savicu da igra u paru sa Kompanijem onih nekoliko meceva.Samo nek odigra dobro protiv Totenhema i ne bi me cudilo da se on polako pocne da se namece kao prva opcija za partnera Kompaniju,zapamtite sta kazem.
    Welcome to the Premiership, son Nema sviranja faula za svaku glupost i tatica Moggija, Moratija, Berlusconija, Pereza i slicnih da reshavaju stvari sa sudijama. Nego mushka igra i borba do kraja. Najbolji potez koji je mogao da napravi shto je preshao u Englesku, e sad, koji ce mu moj Ujedinjeni Emirati Manchestera to mi nije jasno, ali dobro sad, da ne cijepam dlaku na chetvoro.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Welcome to the Premiership, son Nema sviranja faula za svaku glupost i tatica Moggija, Moratija, Berlusconija, Pereza i slicnih da reshavaju stvari sa sudijama. Nego mushka igra i borba do kraja. Najbolji potez koji je mogao da napravi shto je preshao u Englesku, e sad, koji ce mu moj Ujedinjeni Emirati Manchestera to mi nije jasno, ali dobro sad, da ne cijepam dlaku na chetvoro.
    po meni mu je najbolji potez sto je presao bas u city, imam osjecaj da je presao u bilo koji drugi klub pa makar i manji od city-ja da ga u opste ove godine ne bi zaigravao. sjetite se ivanovica, vidica ...
    pa oni su kao zreli igraci dosli pa ga nisu mrcili prve godine do dvije. ovako mancini mu daje sve vise i vise sanse koju on dobro koristi. a sa druge strane ocvrsnuce kao igrac kod engleza i navici ce na jaku duel igru.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    po meni mu je najbolji potez sto je presao bas u city, imam osjecaj da je presao u bilo koji drugi klub pa makar i manji od city-ja da ga u opste ove godine ne bi zaigravao. sjetite se ivanovica, vidica ...
    pa oni su kao zreli igraci dosli pa ga nisu mrcili prve godine do dvije. ovako mancini mu daje sve vise i vise sanse koju on dobro koristi. a sa druge strane ocvrsnuce kao igrac kod engleza i navici ce na jaku duel igru.
    Da je presao u bilo koji drugi klub osim u United, City i mozhda Chelsea bio bi prvotimac. Sto se tice Uniteda-sa Fergievom rotacionom politikom dobijao bi prilican broj shansi. Dobija ih Jonny Evans dovoljno, a slabiji je igrac od Savica. U Arsenalu bi bio stub odbrane,u Liverpoolu bi morao josh par mjeseci da istrpi Carragera i onda bi se ustalio. Nego, jbga sad, to mu je shto mu je. Nije ni City losh za Savica toliko, samo je to City, a to po defaultu nije dobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar je City, drži svoje igrače u impresivnom stanju (fizički). Svi momci koji su prešli tamo su se relativno brzo izgradili u fizičke tvrđave, premišićavi su, tako da će mu bar ta strana posla 'ostati' i ako ode neđe. Ostalo će, ja vjerujem, doć'. Baš je mlad i biće odličan igrač sa iskustvom iz Engleske. Još samo Joveta da pođe na ostrvo i to je to.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chelsea i city su dali ponudu za jovetica... vidjece mo sta ce od tog bit

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    giljen branio i dobio crveni.
    hahahah :mrgreen:
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Asmir Kajevic prelazi u FC Zürich
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    Asmir Kajevic prelazi u FC Zürich
    ''Malo'' skuplji zivot ovo ono hahaha
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    87
    Thanks Thanks Received 
    1,653
    Thanked in
    822 Posts

Mladi Reprezentativac Crne Gore Bakrac u sionu svicarskoj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka ih neka ih, to su dobre vijesti. Shvajcarska liga je solidna i stvari se tamo rade ozbiljno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka ih neka ih, to su dobre vijesti. Shvajcarska liga je solidna i stvari se tamo rade ozbiljno.
    Pogotovo ovi prelazi 1-2 i 2-1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve to super,ali sto se tice odbrane Italija je Italija :smug: .A u Engleskoj ga vec proglasise promasajem godine zbog dva kiksa protiv Liverpula(cist faul u napadu od strane Kerola,svudje na svijetu,pa i u "muskoj" Engleskoj i diskutabilan penal,to jest diskutabilan ako se vec igra muski kako pricate),onaj konsultant,strucnjak za engleski fudbal Tauzend ili kako se vec zove cak rece da je Savic najgori defanzivac u premijersipu.Sad je to malo popravio protiv Vigana,ali mu je naredna protiv Totenhema presudna,bukvalno il pukovnik il pokojnik.Ako tu napravi neki kiks mislim da je zavrsio sto se Sitija tice,bar za ovu sezonu.
    Inace,Basa se opet povrijedio,ide na operaciju ramena,odsustvovace vjerovatno da sredine Aprila.Bas mu se ne da.
    Last edited by GreatMontenegro; 19-01-12 at 03:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Diskutabilan penal noga podignuta metar i udaranje drugog igrača kramponima u koljeno tom istom nogom na ivici peterca? Tu je jedino diskutabilno što ti smatraš diskutabilnim - penal kao kuća. Da sam sudija rođenoj bi ga majci svirao.

On igra fudbal u prvom timu zato što je glavni igrač na njegovoj poziciji suspendovan, a drugi je u Afriku na Kup Nacija. Ima 21 godinu i odličan je za svoje godine - ništa za njega u Sitiju neće bit' gotovo kad se Kompany vrati u prvi tim. Ali ništa. Kompany se u prvi tim vraća 31. januara pa će Stefan imat' još jednu priliku da igra za Siti nakon meča sa Totenhemom.
    I poslije toga ima još 4.5 godine ugovora, a svi u njegovom klubu znaju da nisu kupili kompletnog igrača od 20 godina prošlo ljeto.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Djalovic promasio penal protiv Grblja.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Diskutabilan penal noga podignuta metar i udaranje drugog igrača kramponima u koljeno tom istom nogom na ivici peterca? Tu je jedino diskutabilno što ti smatraš diskutabilnim - penal kao kuća. Da sam sudija rođenoj bi ga majci svirao.

On igra fudbal u prvom timu zato što je glavni igrač na njegovoj poziciji suspendovan, a drugi je u Afriku na Kup Nacija. Ima 21 godinu i odličan je za svoje godine - ništa za njega u Sitiju neće bit' gotovo kad se Kompany vrati u prvi tim. Ali ništa. Kompany se u prvi tim vraća 31. januara pa će Stefan imat' još jednu priliku da igra za Siti nakon meča sa Totenhemom.
    I poslije toga ima još 4.5 godine ugovora, a svi u njegovom klubu znaju da nisu kupili kompletnog igrača od 20 godina prošlo ljeto.
    Mancester siti je instant klub,klub u kojem se rezultati traze odmah,ne vjerujem da ce oni dugo cekat Savica ili bilo koga drugog.Nije tacno da su odlaskom Kompanija i Turea prinudjeni da stavljaju Savica u startnih 11.Tu je Ricards koji moze da igra stopera,a tu je i Onuoha koji je odigrao preko 100 meceva za Siti i koji je citavu proslu sezonu odigrao kao standardni stoper Sanderlenda koji nije bio nimalo los.Tako da svaka cast Manciniju sto je pruzio sansu Savicu i pored mnogo iskusnijih igraca koje ima na raspolaganju,ali bi isto bilo dobro da on tu sansu iskoristi,jer ako sad kiksa sumnjam da ce je dobijat za jedan duzi vremenski period,a to nikako ne bi bilo dobro.
    Pa zar to nije muska liga :smile: ?Malo ga dotakao,a ovaj pao kao da ga je bejzbol palicom udario.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Djalovic promasio penal protiv Grblja.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Fenomen Vidim da je Mitar Novakovic dao gol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Fenomen Vidim da je Mitar Novakovic dao gol.
    Jes, bas fin gol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Andrija Kaludjerovic blizu prelaska u Lokeren.

http://www.mondocafe.me/fudbal/andri...erena-4189.php

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Sjajno je što ima interesovanja za naše mlade momke iz liga zapadne Evrope. Kad bi Kaluđerović potpisao za Lokeren to bi sigurnmo bio korak naprijed za njega jer ne zaboravimo da ima 18 godina tako da za njega i u slučaju neuspjeha ima vremena za popravni. Ne zaboravimo da on ima dvije i po sezone iskustva igranja u našoj prvoj ligi.

Ove vijesti za Kajovića su sjajne. Švajcarska liga (kao i belgijska) je idealna za napredak. Za Miloša Bakrača ne mogu ništa reći jer ga znam samo kao člana omladinske reprezentacije ali vjerujem da ovi iz Siona nijesu ludi.

Evo još jedna vijest:

Mladi reprezentativac Radivoje Golubović završio transfer za izraelski tim Hapoel Be'er Sheva
    http://www.mondocafe.me/fudbal/novi-...nosti-4197.php
    Mada taj je tim na dnu tabele, a i nije baš toliki talenat. Ipak pozicija desnog beka nam je deficitarna pa ne treba ništa isklučiti.
    Dick Laurent is dead!

Page 965 of 2253 FirstFirst ... 4658659159559619629639649659669679689699751015106514651965 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (2 members and 7 guests)

1. Clubbin',
  2. Gagarin