Vidjeh trailer za americku par puta na Fox Crime cini mi se, i odma sam morao okrenuti glavuVjerovatno razmisljam kao kreten (jer evropa je hip a holivud folk), ali veliki dio te atmosfere cini upravo Danska, i jezik, i to smorno vrijeme, i posle 4,5 epizoda cudjenja se covjek navikne da je i ritam dan-noc nesto drugaciji , tj. dosta radnje se dogadja u nekom medju periodu od 16h do 20h sto je skroz nepopularan period za krimi dogadjanja u sablonskoj krimi prici.. Nevjerovatno.. Mogo bi o ovome smarati danima
tako zgusnut i tako napet triler koji je toliko atipican za zanr (mislim alo!! , 1/4 vremena se provede samo na maltene porodicnu dramu vezanu za gubitak voljene osobe , gdje se tolko toga kaze sa tako malo dijaloga) ..

gluma je vrhunska,to me i najvishe privuklo.sibaj jednu dnevno,pa ce ti fino panut.
Reply With Quote
Vjerovatno razmisljam kao kreten (jer evropa je hip a holivud folk), ali veliki dio te atmosfere cini upravo Danska, i jezik, i to smorno vrijeme, i posle 4,5 epizoda cudjenja se covjek navikne da je i ritam dan-noc nesto drugaciji , tj. dosta radnje se dogadja u nekom medju periodu od 16h do 20h sto je skroz nepopularan period za krimi dogadjanja u sablonskoj krimi prici.. Nevjerovatno.. Mogo bi o ovome smarati danima 

Bookmarks