vrijeme da se prozove njukasl,jos 15m!!
ajmo!!!
Kako Udineze primi 2 gola u 2 minuta. Hahaaaaaaa, iz 2 u 1!
Evo gubi ova mrtva Fiorentina, da Bog da sledece godine u drugu ligu igrali!!!
Gleda li neko Udineze? Šta se to tamo dešava?
1. pol 0-1
2. pol. 1-1, 2-1, 3-1, crveni za Genou, penal za Udineze, 3-2...
E Siena *eba ti pas sve po spisku,ima sam je da ne daje gol,a Lece sam pogodio da daje gol, sramota!
---Chelsea Fc---
Nenade Tomovicu, j.ebem ti sve zensko u familiju sto imas dzukelo...Izjavio lik da bi sve sto ima stavio na kijevo-palermo X...i ja nesoj sto ga slusam, i to mi jedini mec za danas sto sam cekao !!!
a ko je nenad tomovic? kakav nesoj
ja brate vazda tako kad cujem nekoga odigram kontra sa 10e taj mec samo u singlu a ne igram ga uopste sa ostalim parovima...
Prije dan-dva kad sam bio u Meridian, i čujem onog momka što tamo radi priča nekom momku da trpa na Parmu.
I ja to iskuliram, na neki tamo tiket stavim 1x na Parmu i evo dođe 3:1.
ja stavljam ovo malo sto je ostalo na lille 3+ (2,10) i malaga 2 (2,25) pa sto bude..
a ovi talijani su morali doc sugavo kad je proslo kolo doslo realno
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
e a moj drug, neki dan kad smo bili u kladionicu vidio nekog momka ispred njega da igra singl neki lijevi par sa 300e i on pogleda sifru i isprati sa 50e i ovi izgub 3:0, zato uvijek treba izbjegavat...
fiorentina koma
Who let the dogs out
sto cemo probat sad?
bilbao gg
barsa 2+pp
milan 3+
besiktas 2-3
dajte jos...
mislim da bi milan mogo nocas oprangijat inter.. dodatna motivacija: juve igro 1:1, a udinese izgubio 3:2
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Inter 2 kvota 3.15
![]()
evo u 5 dana dobih 2 put.. danas pogodim lecce x2 i genoa 3+ cekam jos marselj x, levante x2 i malaga 2.. mozete probat ove zadnje 3 nesto me krenulo, samo dobijam.
edit: a joooj sto dadoh predlog odje, gubim sto posto
barsa 5+ (2,05) ft4:2
Last edited by Shadow'91; 16-01-12 at 08:21.
Olimpija-C. Zvezda
Mislim da ce doci lagana 1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks