Samo da javim sinoc igram neku Americku kosarku NCAA ligu valjda na neki Setton Hall da ce dobit poluvrijeme, prvo odigram sa 10e na kvotu 2.40, a onda i sa 15 na kvotu 3.25, vode 27-24 , na 5 sekundi do kraja poluvremena, ulazim na ESPN,prvo na play by play , vidim promasili ovi sto gube sut , osvezavam , ofanzivni skok , rekoh sebi maler, osvezavam stranicu opet ,faul, ja pomislih pa dobro slobodna bacanja dako budu i to je to, osvezavam , 0:02 su za 3pts i pogadja moran, a za 20 min kosa nisu mogli ubacit i jedni i drugi. popizdim, vrati li mi ulog btw![]()
---Chelsea Fc---
ukopa me danas forumas mr signore. Sve ispratih skoro sto je izbacio ali jbg
Dajte kvoti 4-5 za NBA ali da je sigurno :P
Last edited by HiddEn; 14-01-12 at 22:04.
Sjutra rukomet Evropsko, sta kazete na Srbiju da dobija sjutra,pada kvota?
---Chelsea Fc---
Indiana H1
Oklahoma H1
Battle of LA over 186.5
Raise my hammer,take my aim
valensija bez srama
Lambda
Valensija sta reci koju posluku porati
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Dobio sam... 10parova. Ali me sramota reci koliko...![]()
Ali sam fakin dobio!!!
Tu es mon héro!
Last edited by holepfc; 14-01-12 at 22:50.
1 LA Lakers - LA Lakers LA Lakers @ LA Clippers
(Double Result)15/01/2012 None 3.30 To Run 2 BOS Celtics - BOS Celtics BOS Celtics @ IND Pacers
(Double Result)15/01/2012 None 3.60 To Run 3 CAL Flames LA Kings @ CAL Flames
(Money Line)15/01/2012 None 1.86 To Run
Who let the dogs out
Pretpostavljam da se još neko kladio uživo na Romu:
Raspored za klađenje uživo podložan je promenama zbog izmena u rasporedu emitovanja.
Klađenje uživo može biti prekinuto u toku susreta zbog nemogućnosti praćenja prenosa ili bilo kojih drugih tehničkih razloga.
Sve opklade koje su primljene do trenutka prekida klađenja uživo su važeće.
Kod klađenja uživo na sve sportove i događaje prilikom prekida važi sledeće pravilo: ukoliko se događaj prekine i ne nastavi istog kalendarskog dana po lokalnom vremenu na mestu održavanja događaja, za sve igre kojima bi se ishod mogao promeniti odigravanjem događaja do kraja, računa se kvota 1.
Za sve igre kojima se ishod ne može promeniti (zaključene igre) računa se postignuti rezultat.
Opklade kojima se više ne može promeniti ishod važeće su (npr. ako je meč prekinut pri rezultatu 2:1 opklada na 0-2 gola je nedobitna, opklada na 3+ golova je dobitna a opklada na 4+ golova računa se sa kvotom 1).
Kladioničar može ponuditi i opkladu koje inače nema u standardnoj ponudi kladionice ukoliko ishod takve opklade može biti izmeren i ukoliko postoji jasan izvor iz kog može da se isčita rezultat takve opklade.
p.s. Ovo je sa meridianovog sajta.
Prema ovome, računaju mi kvotu 1.
Jer sam igrao 2 na Romu, prekinuto je na 1:1, tok događaja se mogao promijeniti?
1 Singl:
Oklahoma(102,5) vise @ 1.85, gostima ne igra karmelo a odbrana im se ionako raspada![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
I evo vratili su pare. Tj. igrao sam 2 na Reala i 2 na Romu.
Roma je uračunata 1.
Banjica.
Фала богу не играх валенсију, кад нема солдада нема рјешења ни за шта.
Јебем им матер.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
moze li udineze danas dobit sto mislite?
ja odigrah rouza manje(kontam dobice ih 30 nece igram zadnju cetvrtinu uopste)ali pajseri ne mogu da se odlijepe
btw ako je ko odigrao oklahomu vise,ima 70p na poluvrijeme,mozete je zaokruzit
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
kakva naopaka noc
Who let the dogs out
talijani su proslo kolo svi dosli realno, da li ce ovo kolo doc nerealno?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
probacu u singlu:
lille 3+ (2,10) i 4+ (4,10)
-----------------------------
edit: cesena x (3,20) i x-x (4,25) ft3:1
edit2: probo bi na sitno besiktas 2-1 (30,00)
Last edited by Shadow'91; 15-01-12 at 16:41.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
palermo 9 utakmica bez pobjede u gostima, oce li ovo bit 10 ili ce uspjet uzet 3 boda ?
ovo isto vazi za villareal
zna li ko dje mogu da vidim koliko je bilo kornera na mecu gold coast - wellington, koja je igrana jutros u 8:30 ?
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks