Medo niti ja pisem da te nesto ubijedim niti znam zasto je nekom smijesno mjesto necije pogibije i zasto se sprda time, niti znam zasto neko neko prijavljuje postove stiskujaci onaj trougao a ne rece autorima posta da je to sto pisu debilno, a ni zbog toga da tebe ubijedim u nesto sto ti mislis suprotno. Prica "radi jednog izbrisano pet strana..." je... a logika mijenjaj temu dje će se spamovati "jer nekim ljudima to znaci" je priznaj pomalo smijesna. Ako je neko zbog spamovanja na forumu pa mu nedostaje tema koju je bas on zamislio garant će naći mnogo prijatnije i prijaznije mjesto za spamovanje od ovoga.
Tih "zadnjih sansi o kojima pricas bilo je tacno 5 komada pa se zapitaj koliko je uopste ozbiljno i misliti o tome ili se dogovarati sa onima koji ne postuju ni sopstvene zelje, zahtjeve, datu rijec....
Ocigledno nijedno objasnjenje nije dovoljno racionalno ni dovoljno dobro, a tu su bila objasnjanjenja i molbe moderatora tog podforuma i objasnjenja admina cijelog foruma pa je iluzorno da sad ja objasnim, a nijesu oni koji se bolje razumiju i koji pazljivije pratili desavanja.
Najbolje je da ostane na dosadasnjim objasnjenjima i da smatramo da je ta prica prepricana.