Moj glas ide za:
1. Brisanje/zaključavanje topica "naša mala kafana" i otvaranje topica "Noćne 'tice"
Napomena: Molio bih administraciju da prvo pročita topic prije nego li se odluči da ga izbriše... Hvala...
Svi smo većinom upoznati sa tihim (mada na momente i veoma burnim) ratom, par članova administracije i poveće grupe običnih smrtnika... Dolazilo je do raznih situacija, od kojih par i neprijatnih, kako za jednu tako i za drugu stranu, ali na kraju nije nađeno rešenje koje će zadovoljiti zaraćene...
Pošto nijesmo više đeca (ili se bar trudimo da ne izgledamo tako), mislim da je vrijeme da se ovo pitanje već jednom zaključi na miran način...
Glavni "razlog" za brisanje topica i postova se navodi spamovanje i postojanje već jednog topica koji služi toj svrsi...
Zbog toga iznosim sledeći izbor pred naše cijenjene forumaše i forumašice...
1. Brisanje/zaključavanje topica "naša mala kafana" i otvaranje topica "Noćne 'tice"
2. Bez promjena, tj. ostanak topica "naša mala kafana"
Ovo glasanje nema za cilj ništa drugo sem da se javno iskaže volja većine forumaša... Pravilo je na normalnim forumima da administratori i moderatori služe da bi održavali forum i učinili ga što prijatnijim za korišćenje forumašima i forumašicama, zato se nadam da će poštovati izbor onih zbog kojih su na pozicijama na kojima jesu...
Ostale bih zamolio da se uzdrže od spamovanja, pravilo neka bude 1glas=1komentar... Da i mi pokažemo ozbiljnost i spremnost na rešavanju ove teške situacije...
Napomena: Glasanje će trajati 5 dana, ako bude izglasan predlog br. 1, 'tice će konsenzusom odlučiti ko će imati čast otvaranja novog topica... Ukoliko bude izglasan predlog br. 2 (pu pu daleko bilo), povućićemo se u naše odaje, daleko od očiju javnosti...
Hvala svima koji budu glasali, bez obzira na opredjeljenost...
#fakenews
Moj glas ide za:
aj popij casu jaja
Idealno bi bilo ostaviti kafanicu da sljaka, za ove sto je posjecuju, i dozvoliti otvaranje topika za "Nocne 'tice" ali...
U svakom slucaju moj glas ide za prijedlog broj 1.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
12 poena za otvaranje 'tica.
Ne mogu da glasam.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
mrtva trka
not.
Izrazi velikog postovanja drugaru Medu za trud koji je ulozio i predlog koji je predlozio i sto se aktivno ukljucio u rjesavanje problema broj 1 naseg foruma.
Glasam naravno za predlog broj 1
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sad sam listao temu "nasa mala kafana" i odavno jadniji thread ne vidjeh.
Zaokruzujem prvu opciju.
Ja sam za to da ostane kafana, a da 'tice budu kako su i zamisljene samo za ove ure posle 12 pa do nedje ujutro![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ako treba da se vodi kampanja,ja sam tu.
Bolje da cutim.
Imate moj glas fajteri. I tice...
Tu es mon héro!
Pratim vec neko vrijeme situaciju na forumu i novonastala desavanja sa Nocnim Ticama i zelim da vam kazem drustvo sa tog topika da ste mi bas interesantni i da gajim neku simpatiju prema vama i osjecam da je nepravda ucinjena prema vama.Ja sam uz vas,koliko ja to mogu biti ovdje iznad tastature.
morao sam kontru da udarim
BBNSC
Glasah za prIjedlog br. 1
samo kontra..
ajmo kontrasi nije valjda da nas je samo 3.
Kakve su ove novajlije bezobrazne,oce da nam ugase kafanu dje se banchilo 5 godina,kako da ne !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
14:4
Za sad losa izlaznost.
je8es kafanu kad se pravi zurka na nocne 'tice!!
Kompromisno rješenje - Kafana Noćne 'tice
The more things change, the more they stay the same.
Lobiracu kod administratora da ostane i jedan i drugi topic.
Za neke pare naravno.
\\OFL•GIC
Apsolutno pravo svih ljudi koji posjecuju forume je da kazu svoje misljenje ali je isto tako pravo ljudi koji vode forum da ga uredjuju na onaj nacin na koji oni svrsishodnim. Uostalom uspjesnost bilo kojeg foruma se upravo vidi po tome kako neko vodi forum.
Ja ne mislim da odluka ljudi koji vode forum moze da se stavi na bilo koji pool. Niti cu to vjerujte mi dopustiti. Pravilnik koji je donijet nije prepisan niti je neki univerzalni tekst. To je pravilnik koji smo mi osmislili i mi cemo se potruditi da ga svi podjednako postuju.
Samim tim ono sto su moderatori odlucili kada su u pitanju ta dva PDFa ostaje i nece se promijeniti. I svi oni koji misle drugacije treba samo da se sjete rijeci koje bas ne volim nikako da ponavljam ali kada vec moram
Pisanje na ovom forumu nije pravo nego je privilegija.
Ovaj thread necu izbrisati upravo zbog onoga sto stoji u prvom postu...nijesmo djeca....i svi treba da znaju moj stav kao admina.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks